• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    PHOW_SAATCH: U těhle videí si říkám, že by bylo snad jednodušší toho bosse umlátit klackem, než provádět hopsací orgie :D

VON_GILOTINE: Triviální vyloženě ne, ale na kometu je zrovna mile pomalý Mohg ideální cíl. Ovšem největší docenění komety zatím proběhlo u toho fakin tree sentinela před Malikethem, na něj koukám, vzpomenu na toho před Leyndellem a POPE OF NOPE, kometa, úprk po schodech dolů (následovalo zábavné zjištění, že ten zmrd bleskem prostřelí podlahu až ke grace, LOL), opakovat cca 4x a bylo.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tady to zni jak kdyby do DLC mohl jenom clovek co porazi Malenii na dance padu a Mogha na bananech.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    AIAX: ja jsem hru dohral v podstate s Azurem a nepripadal jsem si rozhodne nejak nesmrtelne. Je na to priprava jako na cokoliv jineho. Nekteri bossove byly diky tomu jednoduchy to jo, ale nekteri uskocili a v tu chvili bojovali se papirovym drakem
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    lol tyhle blbosti fakt nemam rad. Půlka runů je obsahuje
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tenhle cheesee je smrtící, naštěstí jsem ho nakonec nepotřeboval :)

Elden Ring - How To Cheese Mohg On The Latest Patch!
    https://youtu.be/7JQfe0EjwaE?si=1pTobilykNg8T9Fy
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ani ten comet azul nebyl trivialni na mogha.
    A stejne k cemu noobum dlc kdyz te tam ceka [dosad sister friede/ludwig/astorius...]
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Já bych ty cheesy s azurem a mimicem zakázala.

Být FromSoftem, tak dám povinně - kdo neumlátí Mogha Cane Swordem jako pravý chlap a gentleman, nemá v DLC co pohledávat.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: První průchod sem ho cheesnul s comet azur :D

S meeleckem to bylo o něco těžší...ale největší problém mi dělal v ng+2, kdy sem si připravoval vstup do dlc...To šel asi až na sestej nebo sedmej pokus
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: To je jen Crimson hood od Roderiky a Scale armor.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: "Co to je za gear? Ta helma vypadá skvěle" :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak s mimikem poreseno na treti pokus...

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: promin, nak sem to napul prehledl.

Nicmene myslet si ze je dobry napad hru obehnout zabit bosse a hura na datadisk je neco co vsechny datadisky from soft dost tvrde vytrestaji...

Sedm dni a pet hodin...
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: jj píšu zde SITH: ale tahle cesta tam vede jen skrz rune farm videa na youtube, imho reálně se tam takhle moc lidí nedostalo :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: kdepak, varre ti da token co te tam prenese raz dva. Staci mu dat prst, trikrat nekohoinvejdnout a namazat rukav krvi panny.
    Rychlejsi a pohodlnejsi.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jsem za fire giantem, tak se tam taky dnes nebo zitra chystam....doufam ze tam budou nejaky znacky, protoze do ted jich moc nikde nebylo....ale tak mimic to jisti.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Tywe, úplně jsem zapomněl na tohodle maňáska, tak snad zejtra...

How to Find the SECRET BOSS in Caelid - Elden Ring - Secret Boss and Area - HARDEST BOSS IN GAME!
    https://youtu.be/q12UfSi0O30?si=BMDJaR6Ikr7JDbXo
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Si pamatuju, jak jsem chtěl farmit White Mask. To byl takovej oser, že jsem se na to vysral :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    SITH: Jj, taky jsem nenašel. Ale je to příjemný resort, to jeho panství krve, vydatné farmicí místečko hned ze začátku, a dole v tom močálu je to moc zajímavá skladba potvor, když chce člověk všechno vyčistit, tak se krásně zapotí a nasere.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: jsem na Mogha našel brutal cheese, ale dal jsem ho bez něj... a neni to ten s lukem :)
    SITH
    SITH --- ---
    PHOW_SAATCH: tak imho tam 80% lidí přišlo skrz youtube návod na farming spot přes Varre quest. Zbytek tam buď přišel náhodně že našli ten teleport, nebo to prostě minul. Já se jim nedivím, já to tam v tom sněhu mám problém najit i teď
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam