• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Já se nikdy nenaučil s tímhle druhem zbraní. Ale mám to ve svým "čtvrtečním plánu". Hned potom naučit se Portugalsky. :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: to kouka moc nestoupa :D z 38,8 je tam ted 38,9
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: když se na Steamu podiváš na svoje achievementy, tak nahoře je odkaz na globální statistiky

Steam Community :: ELDEN RING :: Achievements
    https://steamcommunity.com/stats/1245620/achievements
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ja si teda dal Mogha tuto sobotu a ty jeho prstynky jsem s VIG 40 uchlastal normalnima estuskama, neb jsem netusil, ze se na to ma neco michat :D

PHOW_SAATCH: Kde je tohle videt? Docela by me zajimalo jak to stoupa.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    koukám, že asi jako jediný nemám rád vseobecne dlčka. Kdyby se vykaslali na dlc, mohli jsme mit uz DS8 a pokazde by to bylo o chlup lepsi. Ja vzdy dohraju zaklad a nechce se mi naskakovat znova, kdyz vim kolik jsem v tom nechal casu. Kazdopadne si rad poctu a shlednu gameplay
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: oprava: modrou bys mel mit u sebe a pro cervenou si skoc k Marice 2, kde je Eleonora.

tohle potrebujes zkombinovat

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: lepsi je namichat si na to ten ten dryák ze slz. Kdyz zacne odpalovat kruhy, tak ho do sebe kopnes a da ti na ty jeho tri bloodless utoky ochranu jak psala [SADAKO @ Dark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením] Prvni slozku bys mel mit u sebe z Eleonory a pro druhou si skoc do druhyho kostelu Mariky, kde sundas akorat jednoho invadera u oltare. Usetris tim padem v coopu estusky pro druhou fazi (pokud ho neumlatite rovnou v te prvni samozrejme)
    SITH
    SITH --- ---
    RIVEEK: ten v Mausoleu u kokonu s Miquelou,viz naše obrázky tady
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: jak odpálí první kruh, začínám pít z estusky. Mám obří život za střed kompasu, takže to ustojím. Jenom když se snažím pomáhat jiným a hra mi skrouhne ty estusky na 5, tak mi to ne vždy vychází.

PHOW_SAATCH: kterej Mohg se vlastně počítá? Ten v mauzoleu, nebo ten v podzemí pod hlavním městem?

AIAX: já jsem říkal, cca o půlnoci to vypukne, o víkendu se mnou nic nebude a v pondělí a úterý si vybírám náhradní volno za přesčasy, ale počítejte s tím, že to bude, jako bych tu nebyl. Žena si pořád myslí, že si dělám legraci. To bude keců...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Jsem chtěl dneska ráno dát toho secret bosse v Caelidu, až manželka odejde do práce, a ona zrovna dneska nešla do práce. To je jak s atentátama na Hitlera, taky vždycky na poslední chvíli změnil program, takže to atentátníkům nikdy nevyšlo :)
    SITH
    SITH --- ---
    Já nejdřív s kámošem dojedu seamless coop a až pak nainstaluji dlc. Nechci riskovat že by nám to nějak poškodilo coop kde máme už 98hodin
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Tak tak, předkoupeno znamená předstaženo, takže úderem dvanácté můžu okamžitě hrát. Aspoň hoďku. Ddobře, dvě.

Dobře do rána. Manželka bude mít hemzy, ale koupím jí kytku. Až se vyspím.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Chuck Norris nehraje Elden Ring, Elden Ring hraje Chucka Norrise.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Kroutim autistickym nepochopenim hlavou, jak muzete nemit predkoupeno a neodstrihavat metr...
    Asi ste mnohem vetsi tvrdaci nez chuck norris
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vzpomenout si po dvou letech k čemu slouží všechny ty věci v inventáři nebylo pro neuronový sítě v mozku úplně snadný, ale i tak cajk. Nakopnu to ale až bude venku zima a tma. Tohle nebude materiál na léto.

FRIZER
    FRIZER --- ---
    VON_GILOTINE: Nakonec tam byli tri assasini a ctyri lucistnici....zparchantelost....ale Malenie nakonec padla.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SWAMP_ASS: dojedes za ranni, nebo zapnes jakoukoliv grace na altus plateau = zacne festival = dojedes do hradu, sjedes dolu a zabijes radahna.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Je to krutý a zároveň milosrdný, ještě čtrnáct dní po vydáni budu mimo možnost k tomu sednout, rozehrál jsem nedávno ng+ a jsem na úplným začátku, teda před Liurnií a mám absolutní nula ponětí jak zrychlit náběh na Radahna a udělat díru do země, zatím jsem lusknul na Wolfa a dál!? Ubook do konce prázdnin to asi jistí, užijte si to prosím vás hlavně na plný kule!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FRIZER: eee...je tam sam a vetsinou te ani nedobehne. Jedinej problem je proskocit tem dvema lucistnikum na strese u posledniho oltarku co je potreba nahodit
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já to včera koupil a zatim jsem někde tady.

So I Tried Elden Ring | EP 1
    https://www.youtube.com/watch?v=LSyRf8rAjTs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam