• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Moje žena hrála kdysi chvíli Skyrim, dojela poslední tři Tomb Raidery a tim skončila. Řikala, že jí nebaví postupně vylepsovat postavu, že by to chtěla hrát hned od začátku s už vylepšenou. Radši jsem taktně mlčel :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX: Hehe, my jsme gameři oba, akorát manžel nedává Soulsovky :D jediná alespoň souls-like, co jsme hráli spolu, byl Code Vein, jinak ho od FromSoftu odhání přesně to, co já na těch hrách zbožňuju - ta pochmurnost až tragičnost těch settingů, body horror, nedořečenost all over a ten způsob boje pro něj taky není extra preferovaná záležitost. Jsou samozřejmě hry, které si zahrajeme spolu (Borderlands, Diablo, TESO...), ale máme každý primárně v oblibě jiný styl; já jsem velmi akčně-dynamický typ a dost těžce nedávám turn-based věci, manžel jim naopak dává přednost, protože si chce všechno pěkně pomalu rozmyslet. A teda vtipné bylo hrát vedle sebe Dishonored; manžel, hrající stealth approach na nula zabití se občas jenom přidusil, když mi koukl přes rameno a sledoval, jak je můj high chaos Dunwall totálně v rozkladu, krysy, mrtvoly, vylepšení fízlové, bordel.

Btw. z jiného soudku, nevím, jestli jste si taky někdo objednal collectorku na oficiálním store, musím říct, že i to doručení dělají dobrodružně :D nejdřív přišel mail, že se moc omlouvají, ale tiskárna nestíhá tisknout a tak artbook dorazí separátně v červenci. Minulý týden si konečně strhli prachy a v úterý slavně oznámili, že zásilka odeslána. Dle trackingu zatím stihla z okresu Paříž doputovat k francouzským hranicím, tak doufám, že nezůstane někde trčet a nejpozději v ten pátek to budu mít doma.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SITH: To mám taky v plánu zkusit. Teda posledně jsem udělal něco jako rush run, abych to dostal, co nejrychlejc, ale pak jsem se na to vykašlal. :)
    AIAX: Heh, brácha dostal svoji přítelkyni ke gamingu, takže mají doma všechno current konzole, sbíraj sběratelky apod.
    Já jsem svoji ženu (a syna pochopitelně) nakazil Saabismem.
    K 900i jsme pro ni přikoupili 9000 :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    LOVE_DALI: Jestli ještě nejsi, dej se na nějakou víru a nadosrmti vzdávej bohu, jedno jakému, díky za ty dary :D

Předtím jsem si samozřejmě trochu zapřeháněl, žena mě od počítače nežene bičem, ale obecně je názoru, že hry jsou pitomost pro děcka a ztráta času a že mě v mém věku není stydno hrát ty své "zabijačky".

Není a nebude :D

(Btw hrozně mě rozčilují takoví ti lidičkové, co na internetu rozhlašují, že muži nemají rádi, když se jim ženy cpou do jejich oblíbeného hobby, třeba her. Netuším, koho to potkali a co jim to nalhali, ale já bych dal nevímco, kdybych si s ženou občas mohl zahrát co-op v Elden Ringu nebo Bloodborne. A stejně to má i 100% všech mých známých ženatých gamerů).
    SITH
    SITH --- ---
    s tím big bong bong kladivem je docela sranda :D

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    AIAX: Má žena je v tomto (a mnoha dalších) ohledech světice.
    "Ty dneska nejde mlátit?"
    Zapínám stroj... :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    RIVEEK: Áno áno, manželky považují představu, že manžel by si taky chtěl občas zarelaxovat, za absurdní a vlastně drzou. Muž má:

1. spát
    2. pracovat v práci
    3. pracovat doma

a jakýkoli volný čas je promarněná příležitost udělat něco užitečného. Prostě diskriminace, perzekuce a týrání. Chtělo by to nějaké hnutí za rovnoprávnost manželů.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Mno, z toho mála, co jsem o nekromancii četl, tak k tomu, aby jsi se stal adptem a praktikem tak musíš dělat pěkné fuj věci. Jestli potom, co se to naučíš si řekneš, že budeš hodnej je už asi další věc (jetsli to k povaze učení jde, je další věc) :D
    Ale jinak ano jak říkáš, kdo potřebuje traktor, když máš golema :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LOVE_DALI: no ono jak se to vezme. Z lory světa Sancturary tam asi neni prostor pro to, kdo je dobry a kdo zlý. Každá strana Ethernal conflictu má máslo na hlavě. Snad jenom ty lidi kteří jsou potomci lásky Lilith a Inaria jsou na tom bití, takže v podstatě takové Jiráskovské Proti všem :) Ale jako jo, zažité dogma, že co je oškivé to je zlé funguje i tady :) Jinak nekromancie to má stejně. Chyba neni v magii ale v uživateli. Pokud jsi chábr co ti zvedne babičku aby ti zatípla tipec protože chce tvou chalupu, je to blbý, ale pokud ti vytáhne z těla mor tak se to vydržet dá. Stejně tak těžba v uranovem dole kostlivcum nevadi. Vis jak odbory nedelají
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    btw s mladým, teďka souběžně jedeme D2:R.
    Nedávno mi tak došlo, že i když je to klasický boj dobra se zlem, tak je tam necromant.
    Což ze své podstaty je ultra negative character :D Protože nekomancie je kurva temná magie :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: nechces poslat modrou obálku at se nejak dostavíš na pár dní ? :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: Piano? Už vím, co se mi dneska zdálo. Zdálo semi, že hraju na benjo :D
    S těma plánama jsi mi připomněl starej vtip.
    Bavěj se 2 chlapi v hospodě:
    "Tak co Franto, už sis udělal doma pořádek?"
    "Jasně!"
    "Takže jsi praštil do stolu a ženská poslouchá jak hodinky?"
    "Jasně!"
    "Super! Takže v pátek jdeme chlastat?"
    "Hele, jdu se ženou na balet..."
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: mně v sobotu začíná rodinná dovolená, první tejden v červenci měla jet žena na další dovolenou beze mě, ale to neznámýho důvodu zrušila, asi jí bylo podezřelý, jak jsem se z toho radoval :) takže prázdniny v Mezizemí se mi posouvaj poněkud na neurčito
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: No jasně, bude to prostě víc Elden Ringu, akorát o něco lepší a mnohem tvrdší, jako úplně všechny Fromsoftí DLC zatím.

Většinou jsem ani nepochopil, co jí vlastně vadí. Ale říká tam jednu věc, u které jsem přece jen povytáhl obočí - ten handholding. Že máš úplně všude developerské nápisy s radami, co přesně máš dělat. To mi zrovna u FromSoftu přijde hodně divné. Ale možná holka jen přehání, nikde jinde jsem to nečet.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No já si koupil v pátek ER, zjistil, že příští pátek vychází DLC. Si říkám, tejden, to je pohoda. To do tý doby si odemknu co potřebuju. No ani náhodou. Včera jsem teprve asi po deseti hodinách hry porazil toho Margita a pro doporučenej lvl na DLC mi jich chybí ještě furt asi 70. :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ad to moje já jsem říkal: cca o půlnoci to vypukne, o víkendu se mnou nic nebude a v pondělí a úterý si vybírám náhradní volno za přesčasy, ale počítejte s tím, že to bude, jako bych tu nebyl. Žena si pořád myslí, že si dělám legraci.

Takže v sobotu dopoledne jedeme kupovat mladýmu piáno, protože to už žena domluvila s učitelem hudby, odpoledne je obří rodinná sešlost u našich k výročí jejich svatby a nebylo by dobrý dělat mezirodový incident protože rodinná politika. A jako bonus, když jsem se to snažil nějak rozplánovat, že si jako neděli dělám herní odpočinkovou: "A zahradu jako budeš sekat kdy?" Takže to vypadá, že prostě jen nebudu spát a noci budu trávit u DLC... :-/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: recenzovala to ženská, tak jeden bod přidej, takže máš 4/5, protože "ženský to maj prostě jinak"...... já v podstatě neočekávám nic jinýho než kvalitní pokračování, který využije zkušeností z tvorby prvního FS open-world světa.. prostě nevěřim tomu, že to bude horší, než základní verze... na druhou stranu už to nebude jako tenkrát, když jsem poprvý pustil DS1.... mám osobní soukromou představu, jak by měla vypadat budoucí ideální FS hra, a ač nejsem klasickej vyznavač sci-fi, byla by to dystopická hra ze světa Blade Runnera... prostě něco úplně jinýho, než dosud... obrovskej prázdnej Vesmír plnej překvapení.. Tears in the Tain... v souls hávu... kdyby tohle Hidetaka dokázal, založil bych mu u nás církev :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Pojď ven! :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    Eurogamer 3/5 lulz.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Já se musel zastavit, abych v tom nepokračoval.
    Chci to jet pěkně solo.
    Půvdně jsem chtěl v pátek volno, ale to nepůjde, protože work.
    A taky, jedeme to s mladým. Takže to pojedeme spolu :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Hashtag zero surprise
    Also why not turn it up to 11?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    10/10 :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam