• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jsem zatvrzely antištítař
    Ale sam si za to muzu. Nemam mit vigor 60
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: reddit něco píše o black shieldu s 100% Holy redukci
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak druha faze consort zatim absurd nope. Vybuchy pres celou arenu. Max resist, 80%hp dolu jednim kouzlem
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    NAGASAWA: Yep, na Gargoyly se mimic hodil, protože stejně jako u Astela probíhalo zuřivé dvojspamování Nebuly (což je, jak se ukázalo, takřka instantní řešení gargoylí otázky), určitě se mnou poskakoval ještě třeba u Rykarda, ale fakt mi nepřišlo, že by byl mimic univerzální OP řešení všech nebo i většiny bossfightů.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SADAKO: jj bez Mimica mi hlavni bossfighty prisly vzdycky jednodussi, protoze byly lip čitelnější choreografie utoku. Mimic to vzdycky akorat totalne rozjancil, boss vyvadel psi kusy a bylo to spis kontraproduktivni. Nekde se hodil, ale nekde absolutne vubec. Specialne i Fire Gianta a Malenie to bez nej bylo o dost pricetnejsi. Treba ale na ty duo bossy typu Valiant Gargoylese rozhodne hodil.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Mne ted hodne bavi summ9novat pro pozorovani golema. Myslim ze je to nejdrazsi spirit na FP, ale je strasne vtipnej.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VON_GILOTINE: Mně mimic nepřišel jako žádná extra výhra ani v základu, podle mě hodně záleží, za co člověk hraje a k čemu spirita potřebuje, můj mimic má i můj vigor, což je dost suboptimální. Ne že by se mi párkrát mimic nehodil (druhý Astel v tunelu + dvakrát spamování Nebuly z Wing of Astel = PROFIT), ale výrazně verzatilněji použitelnější jsou pro mě Broleg, Tiche nebo Dung Eater.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jak vidno jsem salty doted
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: za me to bylo nejlepsi v tom bloodbornu, ale coz.
    Postupne stejne tu hru těžím jak trpaslik morii, vsechny bosse s a bez summonu, mimic mi v erdtree prijde vyrazne tupejsi nez driv.
    A typicky treba u lorda madnessa je za trest. Jen pobiha tupe kolem.

Jo a prosim vas nehrajte poprve dlc na ng7, ty hpčka a resisty jsou abnormalni a pak kdyz po sedmi hodinach v pul paty rano zarvete na celej dum ze konecne lord madness padnul si na netu prectete ze to je ultraeasy boss od lidi co chodej do fightu se stitem a hrajou to jako final bosse v dark souls 1, proste trapas.

No nic, ceka me dnes Promised Consort a bude asi tezky qq a sea of salt
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak to je ovšem gamechanger uplnej :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: Konnníííííkyyyy!!!
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: po novém patchi ano
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Počkat. U elden beasta můžeš jezdit na koni?
    SITH
    SITH --- ---
    já se do toho včera opřel. S mým 150lvl blasphemous blade + bronze shield str/faith buildem jsem teda poprvé v životě dal Melanii (i když s mimicem, který mi pomáhá odlákat agro neboť furt neumím v klidu a s rozvahou uskakovat a po několika pokusech se přestanu kontrolovat a dělám panic roll), poté na první pokus Radagon a Elden Beast. Nyní s torrentem, takže je o hned lepší, chudák to vůbec neumí nablízko, takže stačí s koněm lítat pod ní a ona neví jak dál. Na sošku nešahám, mám frenzy ending přípravu, ale přesouvám se na DLC.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Aha takže tak je to:

HAVANA
    HAVANA --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    On celej shadow of erdtree je slušnej farming;-) Jen v něm docela umírám;-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Jj.
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: z prayer room dolů?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam