• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: Digital Foundry udělalo video, kde popisuje FPS pády a stuttering. Konzole kolem 40 FPS v quality mode. A že 21:9 a 60+ FPS musí ER furt modovat.

Jak se to vlastně hraje na konzolích, čísla v tech. review jsou jedna věc, ale pocit při hraní něco jiiného.

A vynechám to, že samotný game-content je zatím bug-free. Snad jen klasická věc. Double kill červa, dostal jsem předmět ale nepřičetli se mi duše. Asi nějaký race condition, kde předmět definuje, že boss je mrtvý, ale duše nemusím dostat. Plus občas kamera s giga bossem v aréně, přitlačeným ke stěně - trochu nepomáhá.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dalším důvodem kritiky byla potom optimalizace PC verze, která se oproti základní hře, dle slov hráčů, výrazně zhoršila. Nicméně ani toto update nezasáhl přímo, pouze opravil bug, který zapříčinil, že se automaticky zapínal ray tracing, pokud jste načetli uloženou pozici z předchozí verze hry před DLC.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SITH: ten byl pro mě ten pravý enemy, stejně jako v základu byli bell-bearing hunters, jak měly ty létající měče. Dodělávám jsem je ještě po dohrání hry. Baví mě, že FS nabízí u optional bosses tuhle rovinu challenge. Kdy člověk má jen svůj build.

Jinak Armored core 6 mě naučil hrát agresivně, takže už vím, že často roll vpřed je lepší než jinam, občas lepší skočit než rolovat. A teprve teď se učím používat házecí consumables během boje. A prohodit zbraň misercorde. Už je to docela mentální fuška, předrátovat mozek na tyhle kombinace vstupů. Ale viděl jsem to u lidí co jedou invaze. Nowhere near. Ale ta hra je bohatá v možnostech.

No nic, minuej víkend jsem se nabažil. Vyvenčím čokla, udělám oběd a budu ignorovat venkovní požár.
    SITH
    SITH --- ---
    AIAX: lva na první pokus, mimic a ta summon ženská. Blessing lvl2. Vůbec mi nic nedělal. Lvl 170.

Ale nedávám toho blackgoal knechta. Jsem děsná lama
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Noice. Já vždycky zkouším bez summonů, teprve když se rozbíhám hlavou proti zdi po třicáté, tak někoho zavolám. Takže zatím mám rezervu :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Lva na prvni pokus s mimicem bez blessingu. Ng+3, lvl 250
    AIAX
    AIAX --- ---
    Ehm, kolik Blessing jste měli, když jste dali toho čínského lva? Já zatím asi pět pokusů, ale se třemi Blessingy ho akorát lechtám. Nejlépe zatím fungoval blood build, vykrvil jsem ho někde na 30%, ale pak mi došly flašky a on začal epilepticky spamovat blesky.

Zajímavý boss, akorát když mě zažene ke stěně, kamera začne totálně šílet a člověk vidí úplné hovno.

Jinak se bavím neeeskuuutečně, zatím jsem se skoro nehnul z té první mapy, autisticky vymetám každý kout. Zatím jsem vyzkoušel cca 5 buildů a i když reddit tvrdí, že blood build je v zemi duchů a přízraků na nic, tak funguje zdaleka nejlíp. Plus díky Arcanu 60 mi padají dropy hlava nehlava.

Mmch místo dvou powerstancovaných kos jsem si nechal jednu kosu a do druhé ruky štít a jde to mnohem hladčeji. Njn.
    STARF
    STARF --- ---
    dualita FS fanbase

SADAKO
    SADAKO --- ---
    Hehe, ghostflame dragon, co smrdí u Moorth ruins a kočkuje se tam s vojáky má funny glitch; když do něj člověk chvilku střílí a pak zaběhne do toho jeskynního průchodu, objeví se drak (ať mezitím odletěl, kam odletěl) na svém základním spawnovacím místě a pak se nehne, ani když mu do hnáty zezadu peče kometa. Velmi cheap 100K+ run.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak Mesmer zatim do druhe faze...prozatim vzdavam, ale snad pres vikend padne...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    A skadu tree se prej čte "shadow" ..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FB-IMG-1719607907640
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nejlip se nachazej kdyz si zapnes ten oddil novejch veci. Jinak jsou vzadu u obrazku a tutorialu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: Taky jsem ho v inv nemoh najít. Projel jsem ho asi 3x.
    SITH
    SITH --- ---
    K čemu jsou ty dopisy před hradem? Nemůžu je v inv najít
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: dopotvrdim soon,dneska si tam zabehnu s novou postavou.
    Jakoze video jak gaius jezdi okolo a tak, zatimco me nabiral nonstop a mrdal ty gravity.. haluz
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Přesně tak. Co bylo špatně v jedničce udělali ve dvojce 10x lip
    AIAX
    AIAX --- ---
    NAGASAWA: Oh? Já právě chtěl vzít jedničku, ultimátka je za třináct éček. Proč nemá smysl? Jakože dvojka je to samé, akorát ve všem lepší?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Jinak ber jenom Remnant 2 - jednička nemá smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam