• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: Anvil je boží na všechny bestie co mají měkký břicho
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring Voice Actors on working with Hidetaka Miyazaki
    https://youtu.be/BoaMBxIjSIs?si=U1yuK9-piJOcF4o8
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Kladivo mám v plánu. Between the Hammer and the Anvil! Modří už vědí! :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    SITH: A nemáš chuť si bosse vždycky párkrát zkusit sám? On je to úplně jiný pocit, když to nakonec dáš bez pomoci.

Sice když už do něčeho bušíš tři, čtyři hodiny, tak tě to spíš začne srát a na konci se místo triumfu dostaví spíš znechucená úleva (třeba moje první šestihodinová bitva se final bossem v Sekiru), ale co už. Třeba z toho sóla Rellany mám dobrý pocit, i když jsem měl po dvou hoďkách respecnout a zkusit něco jiného. Na netu jsem třeba viděl, že ji lidi mlátili kladivem a nelíbilo se jí to.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SITH: já nejdřív procházím jih, než se pustím do toho černého hradu na altus.
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: ale přijde mi to fskt obrovský a netuším kam jít. Tak prost někam jdu ale máte nějaký tip kam se jít podívat prvně?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Občas se zadari..

Ale nejhorší je takový to, jak třeba na první pokus uhaluzis bosse třeba na 5%...a dalších deset pokusu vytáhne vždycky nějaký nový kombo a dostaneš ho max na půlku :D
    SITH
    SITH --- ---
    tak si po obědě řeknu, že si zkusím tu Rellanu. Připravím si kafe, očekávám brutální masakr na dalších pár hodin, a já to s Leddou a mimicem dám napoprvé? pravda, mám 2100hp a to její sněžný kombo jsem přežil s cca 1cm hp, ale je dole na první pokus :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: A to máme my masochisti rádi!

Seriously, Iron Keep je moje oblíbená lokace, nikdy jsem nechápal ten hejt všude.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Slunečnice je skvělá! :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Fuckin' Shadow Keep Church District - úplně mi naskočila lokace Iron Keep z DS2 :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    vaatvidya - lore video se spoilery

Lore Revelations in the Shadow of the Erdtree
    https://www.youtube.com/watch?v=ldTQoUxROzY

AIAX
    AIAX --- ---
    Ježišmarjá Rellana dole. No ale čtyři hodiny jsem na to potřeboval. ČTYŘI HODINY!

Nakonec jsem ji vykrvil a otrávil jí život rot a poison potama. Asi by to šlo jednodušeji a rychleji, ale mě chytla tvrdohlavost, a chtěl jsem ji prostě dostat DoTama. Pěkný boss, akorát si říkám, kam až FromSoft příště protáhne ta pontifovská komba. Rellana vyloženě uměla snad i desetikombo.

No dobře jdeme dál.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Konečně normální poctiví kostlivci, co já se jich načekal!
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    Are I-Frames Holding Elden Ring Back? | Design Delve
    https://www.youtube.com/watch?v=eTE6o3zGGx0
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Co jsem este videl tak ty nove zbrane typu milady jsou zjevne velmi vhodnejsi na nektere bosse a jejich movesety.

Ja konecne zabil vsechny furnace golemy. A moje nova zabava je hledat ty povesene poty nekde na skalach a stromech z nichz vypadne dycky naky bearing bell, love it. Zatim sem nasel dva.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Kamera je uplne v klidu oproti tem par beastum v dungeonu bloodbornu kde nemuzes lock vubec pouzit.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Vcera sem videl video RL1 0dmg 0gear consort .. takze jsem jen toy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jedu po tejdnu z dovolený, už se těšim na večer, až si necham dát pořádně přes držku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam