• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Já zatim neviděl jedinej dobrej seriál nebo film s herní tematikou. Vždycky to byla sračka :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Já nevím..mě to přijde nezfilmovatelny
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jedna paní povídala ....

George R. R. Martin silně naznačil, že seriálová či filmová verze Elden Ringu se možná stane skutečností
    https://cz.ign.com/elden-ring/18672/news/george-r-r-martin-silne-naznacil-ze-serialova-ci-filmova-verze-elden-ringu-se-mozna-stane-skutecnost
    AIAX
    AIAX --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: zrovna včera jsem se k tomu podzemí obřích kamenných lodí dostal. Rovněž jsem koukal s otevřenou pusou.

PHOW_SAATCH: rád chodím a zkoumám každý kout, protože co kydyby tam byla zašitá jeskyně, ale dost často mě terén nutí jezdit a vyloženě mi to vadí :-/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: mě trochu mrzí, že při cváolání na koni si to neužiju úplně tak jako pěšky v DS... tam to člověk prozkoumával pomalejš a víc si to užil, tady občas během pár minut prolítne obrovský prostory a je mu až líto, že tam nebyl dýl (ale ono tam neni kolikrát pořádně co dělat :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SITH: Mě hlavně baví, jak se tam člověk dostane z různých stran. Já se tam dostal přes modrý, našel fissure a pak teprve objevil červené.
    SITH
    SITH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    jezdím a cválám s koněm po červené louce, přejdu na modrou louku všude kolem. Kochám se, mám pusu otevřenou, wow. Když už si řeknu, že ta mapa nemůže být větší, tak proskáču dolů do vnitra země a v podzemí najdu stone coffin fissure. Wow, nádhera, to prostředí je boží
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GRACEBORNE - Alpha Release Trailer
    https://youtu.be/he3dqe_6ZjY?si=jgXfyFK0NRubCqxe
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jinak plodnej večer.

Questlina s prstakama done (ty bossove v ty lajne jsou top)
    commander gayus done (takovej tree sentinel na piku a prasohrochovi
    Po cestě mimochodem dva tree sentineli a star beast..

Začíná se mi to krátit.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Abbysal woods...

Wau! Ta atmosféra strachu je tam úplně top. Jako bonus ty hlavoneco mobky..
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    HAVANA: Kup si na to Steam deck a můžeš vesele progresovat mobky i na chatě 😂
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Vcera jsem se krasne zabavil rejpem gianta, maliketha, godfreyho a eldena obrim anvil kladivem

Protoze sem si musel donaklonovat remembrance midry a consorta.

A protoze elden s konem je dovolena

Jinak treba na scorpion katakomby se hodi ansbachuv vitality habit.
    Na midru focus habit..

Ted mam v planu nezkurvit kvestlajny, dat poison knezce, sikanovat ledy podezrele, vyzvat dána na ferovku...

Itemy je nutno dokolektit.. knizky donajit.. pytle povesene najit..

A prehodit to z fejtu na arkejn a potunit ty novy rot a dalsi pecičkověci

Jinak se pridavam k tymu boss musi byt vytocenej jak methhead na disku!
    USHUI
    USHUI --- ---
    lol komentar u shadow sunflower blossom na fextra..
    Use this and Varre's bouquet for the demented florist build.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Bejt dospělej stojí za píču..
    Když je tejden, tak musíš do práce, abys neměl hlad
    Když je víkend, musíš s rodinou na chalupu, abys přežil

A jediný co chceš je progresovat tři random mobky za sebou v posledním legacy dungu

(ne vážně, co to je jako za píčovinu?

Nejdřív velká silná mobka, co meta blesky...a pak za sebou dva random casteri co castej nejakej whirlwind co tě zabije dřív než ji něco uděláš...fuck)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: mam level 250, tak mam uz dost endurance, takze nepotrebuju zas tak moc resit vahu, ale nejlepsi armor so far, je to brnnei co pada z toho prvniho mausoleum bosse, co je hned v prvni lokaci od grace smerem na zapad (a trosku na sever)..

ale look > stats,takze beham s pulkou gearu z messmera, protoze v tom vypadam jak malenia z wishe
    SITH
    SITH --- ---
    jako nové armory pěkné a fajn, ale nenašel jsem lepší poměr cena / výkon, resp. váha / resisty než radahnovo a to nosím 2/3 původní hry a celý datadisk :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Já včera dorazil do Pandory a ugrilloval hrocha :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Ve vanille schovali dvě obří lokace a nejikoničtějšího bosse ve hře za falešný hrnec ve tmavém koutě.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Schovat obří lokaci co zabírá skoro pětinu mapy za poloschovany schody, magickou stěnu a dlouhatanskej dungeon..

So much from soft :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam