• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak už zase lezu do rakve ...
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Strašně špatně se mi s ním bojovalo bez štítu. Zmrd má debilní hitboxy svých AoÉček a toho grabu, hrozně blbě se tomu vyhýbá. Ale se štítem je najednou skoro neškodný.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PHOW_SAATCH: retrokomputing se poslední dobou dostává do popředí. Vzpoměňme na slibný Shadow of The Beast.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    mi jebne.. zlatej hypothalamus

TRAGED
    TRAGED --- ---
    PHOW_SAATCH: Ring of elden groundhog? :-)

Jinak Last of Us a Fallout jsou velmi slušné seriály zachovávající duch Harry. Ač u tLoU to zas taková výzva asi nebyla, vzhledem k tomu, že je to v podstatě Adventura a to velmi lineární.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A kdyby pořád ještě někdo nevěděl jak na hrocha...
    Exkurze do ZOO :: Miloslav Šimek a Jiří Grossmann
    https://sigrosada.webnode.cz/news/exkurze-do-zoo/
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Great katana s impaling thrust ash of war.

A nerolovat k němu ale naopak od něj
    AIAX
    AIAX --- ---
    Půl hodiny na hrochovi a marnost, a pak respec na guard-counter build s Blacksteel Greathammer a hroch dole za dvě minuty.

Mmch stejný build super efektivní i proti Rellaně.
    SITH
    SITH --- ---
    tak ten Rakshasa zatím bez šance :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: tohle je skvělej štít :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RUDOLF: Antidraci katana pomůže hodně. Charged attack ma velkej range, takže můžeš klidně i mířit na hlavu a to vezme třeba 15% HP. Možná víc
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RIVEEK: Ty draky jsem zabil včera.
    Celá ta lokace má skvělou atmosféru.

Základní věc, u tehle dvou draku je, aby si je nepovažoval za draky. Protože to co funguje na ostatní draky (nabehnout pod něj, prcat mu nohu, dodgeovat co jde a tak..) tady nefunguje.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    tohle je prej easy mode...

AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Ne, oficiálně je to Siluria's Tree. Takové jakoby kopí. Ohání se tím jeden typ Crucible Knightů.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: Try jump
    SITH
    SITH --- ---
    ta mapa je šílená :D vidím kam chci ale nemůžu zaboha přijít na to kudy tam :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RIVEEK: ty ghostflame draci jsou easy s inseprable sword, jak píše AIAX, sacred blade skill je imho to samé. Dávají asi 4-5k damage projektilem a je tam spousta místa dát charged attack. Našel jsem katanu na draky a tím dal toho úvodního napoprvé. Tak doufám, že i ty další dám. Plus je tam anti-dračí mazadlo, to by taky mohlo pomoci.

Zatím jsem nedal toho wyrma, co je nad tím ancient dragon-manem. Ale to jsem ještě neměl anti-dračí katanu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: tenhle?

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    brutálně mě školí v Jagged Peaku draci co jim říkám Fortisax 2.0 a Beznohý Soudce Dredd (sorry, ty jména si nepamatuju). Mesmer šel na třetí pokus, ale ty draky prostě nedávám.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Já teď pět, šest hodin larpoval Gehrmana s Grave Scythe, výborná zbraň. Kde bylo třeba něco rychlejšího, vzal jsem ty nové Beast Claws a larpoval Wolverina. Strašná, ale strašná prdel. Čínského lva jsem rozsápal na kusy za půl hoďky.

Teď jsem respecoval na Faith a jedu takový ten vánoční stromek na špejli od jednoho Crucible Knighta. Charged heavy střílí projektil, který sundá Ghostflame Dragona na čtyřikrát, pětkrát (záleží na buffech).

Do konce DLC si ještě střihnu strength build, abych vyzkoušel ty nové colossaly (Anvil Hammer, Bloodfiend's Arm) a možná nějakého pew-pew mažika, ale na magii lidi dost nadávají, že je v DLC poslabší, tak nevím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam