• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já vnímám tu prázdnotu jako jasnej designerskej záměr. A vlastně oproti tomu zmiňovanýmu ubi, kde máš na každým metru něco, je to strašně osvěžující. Můžeš si užívat ten open world bez věčnýho rušení v podobě repeated questu, otazníků, vykricniku atd...a pak když během ty explorace něco objevis, tak si to má mnohem větší dopad na tvůj zážitek.

Vlastně je to stejný jako s těma tuhejma bossama. Explorace a svět není zadarmo, a nepotřebuje na tebe házet každý tři vteřiny něco dalšího
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Jsem řikal, že je to oproti ostatním FS hrám spíš takovej walking simulátor.... já všechny runy cpu do vylepšování novejch zbraní místo do postavy, abych si doplnil sbírku a měl s čim blbnout, ale kromě těch kulis už se taky trochu nudim, doufam, že FS nedopadne jako UbiSoft a další hry nebudou znamenat jen obměněný assety.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Přátelé ta prázdnota mě začíná trochu srát, upřímně řečeno. Nejde jen o ty obří louky a kaňony kde skoro nic není - anebo jen nějaký velký jednorázový mobík - drak, rotten tree, furnace golem atd. - kterého když zabiješ, tak už je tam úplně prázdno, navždy.

Ale i ty legacy dungeony mi přijdou nějaké odpočinkové. Jakože většinou je to průchod s prstem v nose.

Jen šéfíci mi trhají prdel, ale zato pořádně.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    To byla dneska komedie - řek jsem si, že greatswordů bylo už nějak dost, tak že switchnu na FTH, abych si užil trošku nějakejch těch efektů, ale potřeboval jsem respec, takže speedrun k Rennale, protože jsem jí neměl odemčenou, pak jsem potřeboval něco upgradnout přes somber stony a jak jsem jel tři hry po sobě STR, zjistil jsem, že nemam somber bearing bell 3 a 4, tak jsem ještě musel oběhat tohle... vylevlil jsem teda nakonec Erdtree Seal a zjistil, že kouzla nemaj účinek, jakej jsem potřeboval (Messmer téměř imunní), takže jsem nahodil zpátky 2x Rivers of Blood a vykrvení už zabralo = Midra a Messmer už prděj do kytek, jen na Messmera jsem přibral dva kumpány, protože v jednu ráno už bych to neusóloval :D
    STARF
    STARF --- ---
    na Abyssal Woods jsem se tesil, ale
    vlastne me tam vcelku nudi, jak je na celou lokalitu jen par nepratel a nejde vyvolat Torrent... asi jsem podvedome cekal, ze to bude misto s atmosferou Dead Space a dark ambient soundtrackem od Cold Meat Industry nebo nevim :) kazdopadne zbytek DLC spokojenost
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    LOL, tak za skoro 400 hodin hraní Elden Ringu potkáno poprvé něco jako bug, naštěstí zmizel po první smrti u bosse - v Darklight Catacombs mi nešlo použít consumables ani vyvolat spirita. Po exnutí a respawnu už všechno fungovalo normálně.
    Každopádně, Abyssal Woods jsou božánkový, Lovecraft v aggráčích.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Je tam parry trening
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Mansion si našel?
    SITH
    SITH --- ---
    Abysal woods nuda, nic tam není.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Charge r2 nahazoval cca 220+ bleed
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Co na té arm byl za nesmysl? Ještě jsem ji neměl čas vyzkoušet.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: prave... ta nutnost vyuzit clenitost areny..inu tak nic no. Aspon ze teda jako za opravu blodfiend nesmyslu se nehnevam
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Zrovna po tom, co sem po X pokusech přišel na to, že musím hned po startu běžet doleva, schovat se za roh, o kterej se zasekne a mám čas na zvonek a heal..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SADAKO: to beru jako forever featuru, je to ve vsech souls
    AIAX
    AIAX --- ---
    SADAKO: Mně spíš sere, že místo rozumného nerfu občas něco úplně zašlápnou do země a rozdrtí na prášek. Ta dříve nesmyslně OP lahvička teď prý nedělá skoro nic, aspoň to ukazují týpci na YT.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    RUDOLF: Já tu "prázdnotu" vlastně oceňuju, jak má Realm of Shadow jaksi zásvětní feeling, tak mi to symbolicky sedí k tomu, jak vypadají podsvětí zejména v různých archaických tradicích.

VON_GILOTINE: Mohly vydržet aspoň ještě dva patche, jj; tímhle mě trochu serou, tohle je insta nerf a že by něco udělali s útoky, co projdou zdí (a stropem... a podlahou...), to ne, teda podezírám je, že si z toho udělali feature :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: To bych akorát den dva nemohl hrát vůbec nic a pak bych si stejně všechno pamatoval.

Chtělo by to tu tyčinku z Men in Black.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Tak si stříkni do xichtu pepřák :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    SITH: Závist. Chtěl bych utrpět amnézii a znovu zahrát starší hry naslepo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam