• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: aj, to je škoda, doporučim vrátit se, v Midra´s Manse najdeš toho týpka, co si v traileru vytrhává žlutej klacek z oka / hlavy a vůbec je to hezký interiér. A ve středu lokace by měl být tuším drak, ale jestli jo, tak toho jsem minul.
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: Se mi nepodarilo najit a odesel jsem.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: taky jsem si říkal - a ještě k tomu ji ani nemůžeš profrčet na koníkovi. Každopádně tam máš pak jednoho bosse a hezkou "indoor" lokaci.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Tak jsem dosel do abyssal woods a propadl jsem depresim. Proc nekdo udelal tak peknou zonu, ktera je uplne prazdna? Mne prijde, ze nekdo vymodeloval svet, aby pak dosli vyvojari na nepratele...
    SITH
    SITH --- ---
    tak DLC boss konečně poražen, po snad 50+ pokusech. Nakonec jsem odhodil štít, sebral giant crusher, dal ho na +25 s heavy affinity, lion claw a s fire grant me strenght, golden vow a beast regenerations jsem to s mimicem dal asi na potřetí na tento build. Level 208. Během boje jsem ho snad 2x nebo 3x stagerroval. Nejtěžší boss celé hry.

Chápu správně, že v NG+ vlastně nic nového sbírat nemusím a stačí jen jít přes příběh rovnou skrz bosse dál?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Nakonec jsem si uvedomil, ze jsem za tech 20 hodin videl z datadisku fakt malo, tak si to jdu jeste probehnout... Pocitam, ze dosbiram nějaký fragmenty co mi helpnou.
    Kazdopadne se asi zamerim na taktiku s velkym stitem a nejakym opichovatkem s bleedem..
    SITH
    SITH --- ---
    prostě comic con :)

AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Jak říká Havana, další blessingy ti už moc nepomůžou. Těch pár procentíček to nevytrhne. Spíš, jestli budeš bušit hlavou o zeď, se podívej na nějaké videonávody, nebo prostě zavolej pár týpků a zmlaťte ho společně.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RIVEEK: Jj. Samanska vesnice vevnitř stromu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Rád a hodně krvácí, takže cokoliv co má bleed
    Holy dmg negation
    Do flasky to 90% negaci dmg, a vypít to na ten mega aoe útok
    Mimic tear

A těch 12 blessings je asi dost málo, ale tuším že 10 je soft cap, takže to zas tak moc neudělá?
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: Diky, taky uz premyslim o nejakym megastitu, protoze to proste sam neuskacu.

Musim rict, ze design bossu v datadisku me nejak moc neuchvatil, hrozne agresivni, bez casu na oddych, hodne to cloveka nuti chodit se stitem..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: měl jsem to tak nějak +/- stejně. Ale rozhodně chceš mít talisman proti svatýmu poškození. Určitě budeš mít ten +3 "štítovej" z Haligtree, ale v datadisku se dá, tuším že to bylo v šamanský vesnici, najít ještě lepší: "copánek královny Mariky." K tomu jsem si dal boosty proti dalším dmg (kraba a Golden wow a flašku), velký štít na max a podstatně mi to zjednodušilo druhou fázi boje, že jsem byl až překvapenej, jak to šlo.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jsem dobehnul k Radahnovi, ale asi nejak brzo. Mam blessing jen 12, jsou nejaky doporuceny buildy co s nim? Na prvni pull jsem ho sundal do 2. faze, tak si rikam, ze to mozna nebude tak hrozny a ono je... Asi ma smysl posbirat vic blessingu a udelat par lvlu, co?
    AIAX
    AIAX --- ---
    Kdo by si myslel, že moderní fromsoftí bossové jako Radahn už jsou tak sofistikovaní, že dávno nestačí jen kroužit kolem nohy za zadek.... tak pořád stačí.

Promised Consort Radahn - CONSUMABLES Only No Hit Build | Elden Ring DLC
    https://www.youtube.com/watch?v=CXwqoW2xDCQ
    STARF
    STARF --- ---
    fromsoftserve (autor Dark Souls Re-Remastered modu) zacal pracovat na Bloodborne PC portu... cesta to bude dlouha a vysledek nejisty, ale snad se mu to podari :)

I'm making a Bloodborne visual overhaul mod and here's why
    https://www.youtube.com/watch?v=aI3lXJuRXt4
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hře Rise of the Ronin se daří, počáteční prodeje překonaly sérii Nioh - novinka | www.konzolista.cz
    https://www.konzolista.cz/clanky/novinka/hre-rise-of-the-ronin-se-dari-pocatecni-prodeje-prekonaly-serii-nioh
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hele, co je tohle za cheating? Evidentně pro pandulaky z traileru neplatej stejný pravidla jako pro lůzu :(

SITH
    SITH --- ---
    Milady jste jeli spíš s cold nebo blood affi?
    ENDER
    ENDER --- ---
    Postavil jsem si nejakej peknej faith build, ze budu nosit razitkovac (nejaka strasna palice velkym poise dmg), abych dorazil k messmerovi, kde to moc nefungovalo, tak jsem si udelal arcane build s Blood Godskin Peeler, kde mam 134 blood buildup a umrel asi za 20 vterin... Jeste jdu zkusit backhand blades, to bude asi taky peknej masakr.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Po skončení hry jsem pár hodin jen tak co-opoval, a všude v diskuzích lidi konstantně nadávali, že drtivá většina hráčů totálně ignoruje tu mechaniku fragmentů. Takže týpek typicky vejde do boss arény, dostane náklad, příště si přivolá pomoc a pomocník vidí, že mají furt blessing level 0. Neboli se v potu tváře snaží, jen aby mu pak boss zabil hosta na dva seky.

Řeky slz kvůli toho :D :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak si jedu spokojene datadisk a potkam rellanu, rikam si, ze ty fighty jsou teda zkurvene tezky, nakonec ji nejak uplacam. Dobehnu do dalsi zony a rikam si, ze i ty vojaci kurva nakladaj ze to je teda fakt tezky...
    Pak jsem si vzpomnel, ze se tu resily nejaky fragmenty a zacal jsem to trosku studovat, abych zjistil, ze to asi ma smysl levelovat a ze mam tech fragmentu asi 10 v intentari, hned je to nejaky snazsi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam