• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: To je snad jedinej fs boss, kteryho jsem zkusil asi 5x a vykaslal se na to a to jsem ds3 dohral uz 3x...
    Kombinace megabosse a endurance fightu je vec ktera me nelaka, podobne jako consort radahn (za me uplne debilni design fightu)..
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Jako ne...ale víš jak, není to ono :D

Každopádně jak sem tady veřejně napsal že sem měkká močka, navěky odsouzená k tomu hrát ubisoft sračky, tak sem si uvědomil že nechci bejt měkká močka co hraje ubisoft sračky a a podařilo se mi párkrát ho dostat ze healthbar už olizoval slovo darkeater...což je tak 10-15 procent...

Možná to třeba půjde :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: jeste bych k tomu dodal, ze se story odehrava po Cestě na západ a nehraje se za SunVuKunga, ale vypraveni, postavy a pomrkavacky se na Opiciho krale vazou, tak se hodi vedet co, jak a proc, ale vylozene nutny to neni. I tak to bude pusobit unikatne a porad min krypticky, nez ty mlhavy naznaky pribehu, ktery produkuje From Soft.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Multiplayer zapovězen? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: Ma to denuvo :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HAVANA: Tohle naprosto stačí. Je to v podstatě 1:1 přepis knížky co vyšla u nás

https://youtube.com/playlist?list=PLjKUO9buDaxYLNhFWbprEEC9hMGZXA791&si=PdIlJoHkz23ixkWy
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A asi oficiálně vzdávám midira...už sem tam zaseklej čtrnáct dní, necejtim že by tam byl progress a přestává mě to bavit :( a asi si chci dát ng+))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Co stojí vědět než se do toho opicaka pustím?
    Vím že je kniha (tu spíš číst nechci) a pak spousta seriálů / filmů...

Takže kterej je ten pravej a nejlepší? ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LION_DON: A to rad slyším. Teď jsem teprve na začátku trojky a jsem zvedavej co ještě přijde. Snažím se zatím sfouknout uplne všechno v každý kapitole, tak moc nespecham.
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NAGASAWA:

"I kdyby to šlo od třetí kapitoly kvalitou dolu, tak už jenom těch prvních několik hodin je tak nehorázně skvělých, že to stojí za každou korunu."

A to me pritom pride, ze od treti kapitoly to zacne bejt este lepsi )) .. ja uz sem skoro na konci myslim a kazda kapitola zvedla latku o neco vejs imo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Teď jsem sfoukl druhou kapitolu včetně skrytých bossů a už jenom kvůli tomu co tam Číňani předvedli si to kup. I kdyby to šlo od třetí kapitoly kvalitou dolu, tak už jenom těch prvních několik hodin je tak nehorázně skvělých, že to stojí za každou korunu. Bez legrace - ta audiovizuální stránka nemá obdoby a navíc jsou všechny ty fighty, (jakmile se do toto člověk po chvíli trochu dostane) tak čistý, nápaditý a bez chyb, až jeden žasne. Nedávno jsem si říkal, že začíná být souls-like žánr krapet vyčerpanej, ale
    tohle je prostě kick, kterej už byl fakt potřeba. Ta nekonečna vertikála buildů a skillů Elden Ringu tam samozřejmě není, ale i tak teda smekám.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA:
    Black Myth Wukong - Headless Singer in Real Life (Xiong Zhuying)
    https://youtu.be/P6BdbzYDaeM?si=yId-S9DQz-BwAKBY
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    BESH: mám to stejně, beru ER za jednu z nejlepších her které jsem kdy hrál. Ačkoliv nemám rád hry s velkou challenge co se obtížnosti týče a spíše hraju "casual kvůli příběhu", tak mě ER naprosto pohltilo. Ale jo, u Morgotta jsem se prostě na pár dní fakt zasekl
    BESH
    BESH --- ---
    SITH: Pro me ER byl prvni soulsovka, ktera me udrzela a ani hrad me nezastavil. A musim urcite zminit, ze nejen ze me udrzela, ale po dlouhych letech ve me vzbudila nefalsovany hracsky nadseni, ktery jsem nezazil uz fakt dlouho a navic jsem myslel, ze uz ani nikdy nezaziju. ER mi v pokrocilym veku konecne vylecil hracskou depresi. :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    NAGASAWA:
    SITH:

A nikomu nechybějí a chybět nebudou. Já šel do své první soulsovky - DS1 - taky úplně naslepo a jasněže jsem se s tím chvíli pral, ale že bych pět dní buttonmashoval a pak ragequitnul, to samozřejmě ne. To jsou prostě lidi, co mají v hlavě regulérně nasráno, jinak to prostě nejde říct. Každý, kdo na tomhle světě žije dýl než 20 let, už dobře ví, že hromada lidí je tak neuvěřitelně stupidní, až se člověk diví, jak vůbec přežili až do dospělosti.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: aha! a tam se videl v podstate jen par obrazku, tak to sem mimo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pátek

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Spis nez k GoW vypravny adventure to ma daleko bliz k tem korejskym klonum typu Stellar Blade a Lies of P, ktery ten zanr ohnuly svym vlastnim zpusobem.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TERZ: tyo a to ja se zas nejak nechytam proc to lidi prirovnavaj ke GoW! :D ale to bude asi tim, ze znam jen staryho a k tomu novymu sem jen cuchnul asi na 2 hodiny :))
    ja bych nechal "souls-like" From Soft hram a "souls-lite" vsemu ostatnimu :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: Jako jo, ale za mě to má spíš blíž k věcem typu God of War jak psal roe vedle nebo to DmC co píše naga, jak rikam, asi je ta “definice” soulslike už tak nejasná že se v ní prostě neorientuju. Hra je to každopádně skvělá, sem rád že to nebyl scam :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam