• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Jsem u posledního bosse (povinného) a druhá fáze je naprosto drastická. Nechám si ho nejspíš na příští víkend. Každopádně level epičnosti 14/10
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    FRIZER:
    NAGASAWA:
    SITH: to sem tak rad, ze to pisete! ja uz to chtel nekolikrat polozit! este, ze me podporil obcas Naga v poste! :))
    ted sem v sesty final, tak snad to nejak uz doklepu, ikdyz uz sem cetl ze to nebude upe snadny
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Teď dvě hodiny u něčeho, co by mohlo být bratrancem Manuse z Dark Souls. Strašná svině
    SITH
    SITH --- ---
    Nejtěžší mi přišel chapter 2, nejlehčí naopak chapter3. Já jsem teď třetí den u 100 eye škorpiona a je to teda stejný porod jako byl u Radahna s festivalem
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER: Je to daleko, daleko těžší než Bloodborne, respektive někteří bossové jsou na úrovni Bloodborne DLC.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jop imho vek je nejtezsi nepritel
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Pff, tak vcera jsem udolaval Tigra ve Wukongovi asi hodinu a pul...Medved sel na druhy pokus....zas tak lehke to tedy neni...to mi Bloodborne prisel mnohem vic easy, aspon prvni pulka...nebo starnu.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NAGASAWA: dobré vědět.Ď. Kolega měl asi 3 klíče z koupi gpu, ale bylo to gf4xxx locked. Ja mam jen 3070
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: Wukong vysel jenom pro PS5 a PC. Ohledne XsX se nevi kdy a jestli vubec vyjde. Nejdirv se spekulovalo o tom, ze je problem v XSS portu, ale potom prevladla teorie, ze si Sony zaplatila casovou exkluzivitu.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    hmm Wukonga bych si taky. Nemate někdo klíč pro Steam nebo placku na XsX za nějaky rozum ?

Jinak reminder, mam tu pořád placku pro XsX Lords of the Fallen a poslední neotevřenou japonskou sběratelskou edici Dark Souls 2 pro PS3 :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: ololol co to zase je ? vypada to nebezpečně
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    During the development of the game, we worked with several top 2D animation teams in China to create six animated shorts for each chapter ending of #BlackMythWukong. We have uploaded the original versions of these animations to YouTube for everyone to enjoy. (Note: These animations contain spoilers.)
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL6YP40ZSqeNJkIYpvDOalB7HPKsgbzfLZ
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Když už, tak už! :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Whoa! Přiznám se, že moje tolerance k pixel artu má své limity, ale gameplay vypadá dobře a hudba je jak dělaná pro mě. Wishlistuju.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Všichni hrajou Wukong a já naskočil na Bleak Sword DX :)

Save 50% on Bleak Sword DX on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2193050/Bleak_Sword_DX/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: verim, ze dou bez toho, ale mam pocit, ze na kazdyho finala je pripraven v kapitole nejakej gimmick, kterej pak na nej lze aplikovat a tim si boj ulehcit
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: To rozhodně doporučuju.
    SITH
    SITH --- ---
    tak final boss CH4 zatim bez sance. Jdu na secret level ...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Já zas dojíždim Dragon's Dogma 2 fázi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam