• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: No hlavně si můžeš odemknout po true endingu možnost, aby kloni kopírovali tvůj finální silnej, anebo kritickej úder, tak můžeš některý bossy sundat jednou ranou kor když to podpoříš spiritem a pilulkou, která ti opice zdvojnásobí.
    SITH
    SITH --- ---
    Kloni ve Wukong fungují cca podobně jako mimic v ER...

I just found out you can do this in Wukong
    https://youtu.be/w6RrWCPRMSM?si=g0fxiq0f0f9ynBgl
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Základní první run mi sebral nějak 90 hodin
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: jj sry NG+ pro platinu potrebuju 3x true ending, tak na tom pracuju
    AIAX
    AIAX --- ---
    NAGASAWA: Nemyslíš NG+?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Hehe taky v NG do pátý kapitoly bez úmrtí.. teda až na jeden menší problém. One-hitnul mě Wandering Wight v první kapitole :D

Jinak dneska jsem poslouchal novyho Modráka a vypadá to tak, ze bude Wukong speciál s Viktorem Bocanem.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Tak alou s tím do “Dohrál jsem” auditka
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: BOBESH: jinak samozřejmě Empty shell byl můj snad nejtěžší boj který jsem poslední dobou měl, srovnatelný s depresí a frustrací u Consorta Radahna nebo Malenie. Nakonec se ukázalo, že klasická taktika, kterou jsem prošel celou hru, se neosvědčovala a tak jsem dal značný respec. Dal jsem vše do spell binderu a zbytek bodů z kouzel, která jsem nemohl používat, dal do defenzí a dalších. A na potřetí to zafungovalo. Pomohla samozřejmě flaštička resurekce, kterou jsem musel použít, neboť mě empty shell porazil s cca 1cm životů. Po resurekci jsem dal jsem tři obyč útoky a porazil ho.

Teď je NG+ má odměna. Jedu to jako nůž máslem, každého bosse dávám na první pokus a jedu čistě na relax za zasloužené ztracené nervy u emty shellu.

hra samozřejmě famózní, dávám 10/10 naprosto zaslouženě a nekompromisně.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak NG se dá proletět za 8-10 hodin uplne v pohodě. Po dvou víkendech jsem už v šestý kapitole
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo tohle povzbudi! :D ale je fakt, ze ted uz to bude jen lehci
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: A to zní jako plán
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: dám si za odměnu ng+, odpočinu si u toho a true ending si dám až tady. Teď mám extra těžkých soubojů dost :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: No tak gratz ,) tak ted continue, Erlang a Broken Shell repete ,))
    SITH
    SITH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    já zatím naprosto bez šance. Nejlepší čeho dosáhnu je stáhnout druhou fázi na 50%, ale pořád má moc HP na to, jak mu neumím nic udělat.
    Light útoku u něho jsou bez šance, to mi hned blokuje a utíká, heavy attack uhne nebo mu dám za pár, ale neustíhám jeho agresivní agro.
    Další levely nemají moc smysl, nemám to kam cpát .... jsem dost v depresi .)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Nevyřešili, je to vlastnost materiálu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Black Myth Wukong NG+ Adds WAY MORE Than You Think! (Black Myth Wukong New Game Plus)
    https://youtu.be/1E4pQXWQVSY?si=MFAZ9J80FSPcoKSi
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Já ty emulované DeS jednou zkusil a narazil na takovou nepěknou věc, že se to při prvním průchodu každého levlu strašně trhalo a blbnul zvuk. Ptal jsem se na to po forech a bylo mi řečeno, že to je normální, že prostě emulátor nahrává shadery a že holt musíš každý level proběhnout aspoň jednou, a pak už je to v pohodě.

Což mi přišlo extrémně bizarní. Snad už to vyřešili.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Taham Demon´s Souls pro RPCS3 a BloodBorne pro Shad PS4.. nečekam nic, ale...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mrknu, ale me se zvracene libi ten ceskej dabing :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam