• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: vostříž!!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Stalker 2

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Po Dark Souls tu máme další AI

ELDEN RING - 1980's Dark Fantasy
    https://youtu.be/KFaAtKxI0uA?si=EVVn0TdIKd1P4pI_
    STARF
    STARF --- ---
    STARF: dodatecne se vratim k tomuhle... byl jsem tou dobou na LAN party, co delavame s kamosema - prostredi emulatoru jsem si tam rozjel, akorat nevim, kde nejak rozumne sehnat Bloodborne 1.0 retail .pkg a 1.09 update .pkg (random soubor z nejakyho Rapidshare apod. se mi tahat nechce)

prikladam kdyztak guide, co a jak: https://shadps4.org/#shadPS4-quickstart-prerequisites
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Já si teď dávám souls detox, ale ono to na mě o Vánocích zase přijde :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Taky mě napadl ER, ale nebyl jsem úplně spokojený s tím DLC. Pak že to dám BG3, ale to vyšlo teprve loni, to je snad samozřejmost, že to budou podporovat aspoň rok. Tak teď nevím...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Zdravim osadenstvo, nebol vcera niekto v Rudolfine na The Gaming Music Live Vol. 2? Akcia uzasna, zazitok skvely, ale (!!!) na stranke, kde som kupoval listky, boli slubene aj skladby z Dark Souls 3 a Elden Ring a nakoniec nezaznelo nic od FromSoft...odchadzal som jemne sklamany
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AIAX: Neni, Pulka leveho sloupce je bulshit.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Na tom ovšem něco je:

TRAGED
    TRAGED --- ---
    AIAX: No, oni myslím půjdou i když to koupí SONY. Tohle není přátelské převzetí.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nemáte někdo navíc klíč na Wukonga na pc ?
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Já myslím že kdyby je koupilo EA, Miyazaki a 90% jeho lidí by se prostě sebralo a založilo si vlastní firmu. A nemělo by VŮBEC žádný problém sehnat peníze na vývoj.

Ale těch exkluzivit se taky bojím.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ENDER: ja plejo mam, ale netrpim na god complex a bojim sa, ze je to viac ako pravdepodobne
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAHINO: Na jednu stramu jsem nasranej, na druhou stranu to mohlo byt taky EA.

Otazkou je, jestli pristi fs hra nebude ps exclusive..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    Hehe je tam

Game of the Year
    The nominees are as follows, in no particular order.

Astro Bot
    Metaphor: ReFantazio
    Final Fantasy 7 Rebirth
    Balatro
    Elden Ring Shadow of the Erdtree
    Black Myth: Wukong

Game Awards 2024 nominees: full list, including Game of the Year | Polygon
    https://www.polygon.com/480312/game-awards-2024-nominees-list-game-of-the-year
    AIAX
    AIAX --- ---
    BESH: Concord vyplodilo americké studio, které akorát loni koupili Soňáci. Respektive Sony Interactive Ent., což je taky spíš americká společnost vlastněná Japonci.

NAGASAWA: Zajímavé. Přijde mi, že v anglofonní komentosféře zatím všichni uctívají Metaphor jako druhý příchod Krista, zatímco o Like a Dragonu se moc nemluví.

Osobně bych se vsadil, že GOTY letos fakt vyhraje Metaphor. (Západní herní novináři jsou sice dost prdlí, ale nemyslím si, že by to dali Veilguardu.)
    BESH
    BESH --- ---
    NAGASAWA: Jasny. S obecnejsim sdelenim toho meme rozhodne souznim. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A jeste Metaphor bych vymenil za Like a Dragon: Infinite Wealth, ktery je coby rpg daleko, daleko lepsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam