• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    Whaaaaaaa?

Takže si jako poprvé v životě budu muset koupit Nintendo? Neeee.
    Řekněte mi, že to po roce, dvou hodí na PC.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Neee3 ja nechci nintendooo dopici
    BESH
    BESH --- ---
    The Duskbloods (FromSoftware Exclusive) - Trailer | Nintendo Switch 2 Direct
    https://www.youtube.com/watch?v=77bnsN6SCPo
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    1:21 zhruba
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    teď na Nintendu The DuskBloods, vypadá to mocně!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: jojo, tenhle bossfight není souboj, to je balet :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    Mám to stejně, moc fajn malá hra. Jsou tam dva, tři bossové, které si pamatuju furt. Nejvíc asi toho klauna (myslím hned první velký boss) a jeho hardcore verzi.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Thymesia je skvělá. Resp. má skvělý bossfighty a některý mechaniky, ale výplň mezi bossama je trochu vata. Nedohrál jsem to ale úplně do konce. Soubojovej systém je něco mezi BB a Sekirem. Tlačí tě to do neustálýho střetu, trestá za váhavost. Rozlohou to neni moc velká hra, ale o to je intenzivnější. Za mě jedna z těch lepších alternativ k FS hrám
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    koukam na Steam a v akci je Thymesia. Zkousel nekdo ?
    Save 60% on Thymesia on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1343240/Thymesia/
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Myslim ze to bylo na konci te pevnosti asi nekde v 95% hry. O to me to vic sejří
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Ja jsem teda LofP zapichl na moste u te dvou fazove ultra rychle mrchy. Hral jsem str build s tezkou zbrani a odradila me. Ale zas budika na vstavani mam porad Feel ze soundtracku
    Lies of P OST | Feel
    https://youtu.be/FRdRx1OMpJQ?si=aZa3jfoZgmqn4UYm
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    actually se domnivam ze by to bylo tezsi, trefit framy ve 30fps jde. ale jak rikam, nemam jailbreak ps4 abych si zkousel 60fps
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: 60 FPS je pro sraby :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: ne. vubec. nevim. je to asi jako puvodni doom. proste vse je jak ma atmosfera imerze design uplne vseho vsude.

ale to bude tim, ze jsem nikdy nehral bloodborne v 60
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Netahahá za oči po mnoha letech hraní na 60+ FPS ten nízký framerate? V nějakém podcastu se o tom nedávno bavili, že kdosi naskočil po deseti letech znovu do BB a že se to s těmi 30 FPS už nedá.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja vcera rozehral znovu Bloodborne a malinko me sere "skakani", ale strasne si uzivam critical attacky a backstaby a parry. ale hlavne to ze chyba pravem odmenena tim ze do me nekdo rizne se da napravit rychlou sekackou zpet.

flappy beast, amelia, lightining beast, carodejky, hypogaol, snazim si vzpomenout kde lezi cerna kutna a dneska deme do lesa za hadky a cuniky a prizraky.

stetka, neverici ir a blazniva baba uz sou na miste v kostele hehe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam