• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: já pořád tvrdim, že hudba je ve videohrách strašně důležitá :D
    BESH
    BESH --- ---
    BIMBAS: To je takova blbost, ale presto mi to zvedlo naladu. :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: 10 let staré a já furt nechápu, jak je to dělané.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    zle jsem nakazil synátora. Jakmile nekde hraje Take on me, tak si jedem tanecek
    [ThePruld] When you go dark souls with your best mates
    https://www.youtube.com/watch?v=bzJDimvPW1Y
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    How to Make a God: Elden Ring's Secret of Divinity | Elden Ring Archaeology Episode 27
    https://www.youtube.com/watch?v=A6xpSdbJfv4
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: "zatim mi teda padá málo šutrů na upgrady"

To padalo vždycky, lidi brblali už po vydání. Divné, že to ještě nenapravili, vzhledem k tomu, že jinak ve všem hráčům vyhověli.

Pamatuju, že boss weapons šly původně upgradovat jen do +5, ale oni se pak rozhodli, že to nějak drhne v PvP, tak v jednom patchi šmahem zvýšili limit na +10. To ovšem znamenalo, že ses jednou probudil, spustil hru a zjistil, že tvoje namaxovaná boss zbraň +5, do které jsi investoval spoustu large shardů a jeden vzácný chunk, je teď jen v polovině maxima a můžeš grindit shardy a chunky nanovo. S tím mizerným drop ratem, jak píšeš.

Byl kolem toho strašný řev tenkrát. Taky jsem si zařval :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: zatim mi teda padá málo šutrů na upgrady, i když zbraní už mam hromady, ale musim počkat do endgamu holt... ale main weapon už docela jde :)

AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, LotF má jeden z nejlepších level designů ze všech soulsovek, včetně her od FromSoftu. Já mám to bloudění - radši tomu říkám explorace ::D - na soulsovkách ze všeho nejradši, taky jsem si to v LotF užíval.

Tu hru jsem si velmi užil, akorát jsem ji hrál krátce po vydání, kdy to byl technický zmetek a tak jednou za hodinu mi to spadlo :D Ale jinak hodně povedená soulsovka.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jak jsem se tu onehdá rozčiloval, že nesnášim bloudění ve hrách, tak v LOTF si to teďka docela užívam... mam v tom asi 50 hodin a přijde mi to čim dál lepší, výkon a stabilita se hodně zlepšila, lidí je ve hře dost, seamless coop je bomba...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hhh ty vyrazy

image
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Sem zvedavej. Imo to je nezfilmovatelny, resp. nezfilmovatelny v podobe, aby to mohlo mít širší uspech

(a bloodborne je lepší materiál na film)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    „Pán prstenů na steroidech.“ Hra Elden Ring, dostane filmovou podobu od nečekaného studia | Kinobox.cz
    https://www.kinobox.cz/clanky/filmy/46096-pan-prstenu-na-steroidech-videohra-elden-ring-dostava-filmovou-podobu-od-necekaneho-studia
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    oh no! fellow tarnished in trouble!!!

image
    MAP
    MAP --- ---
    BIMBAS: Přidávám se do klubu, na Světlušky už ani možná nemám...
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: Přesně. Ghibli je vždy krásné, vkusné, inteligentní anime. Škoda že si tvůrci většiny těch moderních neberou z Miyazakiho větší příklad.
    SITH
    SITH --- ---
    BIMBAS: mám to stejné. Je to v Netflix listu, čeká to tam, ale nesebral jsem odvahu si to pustit :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: jj u toho se automaticky krájí cibule. Kolega, kterej ma malou dcerku to moc nerozdychal.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Ale co si zatim nechavam tak je Hrob světlušek. Slyšel jsem, že je to silné a vzhledem k tomu, ze uz mam deti, tak se moc dojimam. To abych si pripravil lahev s vodou a kapesniky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam