• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: když jsem poprvý přelítnul do Anor Londa, tak to byl jeden z nej momentů mýho herního života.. je mi líto všech, co se zasekli a skončili v Sen's Fortress :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Anor Londo zatim nejhezci lokace :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Ja jsem docela lama, tak z toho mam obavy. AI mi ukazuje na tuhle lokaci okolo 80 - 100, tak nevim, jestli by to nebyl moc velky orisek :D

Kazdopadne ted pushnu Ando a pak uvidim :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    POHODAVOLE: Na lvl 58 už můžeš jít New Londo normálně "dělat", nemusíš jen probíhat na suicide run. Popneš transient curse a se svým Zweiem +10 to tam vysekáš úplně v pohodě.

Za mě lepší, než se nervovat s nějakým utíkáním a uskakováním a opakováním runu, protože tě párkrát nejspíš dostanou.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: ok kdyztrak mrknu :)

Ted jsem dal akorat Golema, tak si myslim, ze silnejsi zbran bodne do dalsi lokace :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: existuje na to item nebo cursed weapon... nebudu víc spoilovat, kdo hledá , najde :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: to nevim :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: dá se to.. New Londo je sluníčkový :D btw: víš, jak zabít duchy?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    doběhneš na klid duchům uskočíš
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vyplati se pls jit pro very large ember do new londa, abych si mohl dal vylepsit zbran? Koukal jsem na video a prijde mi to docela peklo z firelink shrinu. Mam ted level 58 a matros na vylepseni zweihanderu na +13. Jsem ted akorat pred bossem v sens fortres, tak jsem si rikal, ze by se boost hodil na dalsi lokaci.

Diky.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nejlepší souls-like titul za poslední roky? Recenze The First Berserker: Khazan - Recenze na INDIAN
    https://indian-tv.cz/recenze/nejlepsi-souls-like-titul-za-posledni-roky-recenze-the-74ikvd
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Grp-G-k0-Wc-AEKu6c
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    -40% na Fires of Rubicon (Steam)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BESH: mi film prisel stejne dobry jako knizka, ktera byla jinak o necem jinem a oba "pribehy" mne moc bavily. vizual fenomenalni, tak si predstavuju KINO
    BESH
    BESH --- ---
    AIAX: Anihilace za me absolutne minula atmosferu knizni predlohy a je mi moc lito lidi, kteri videli jen film. Ale jako uznavam, ze je to tezko preveditelny material. Nicmene diky za zminku, je cas VanderMeerovu trilogii znovu precist, kdyz ted vysel ten dodatek.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: Gorge sem sezral i s malinou, ale tak Anya Taylor-Joy je bohyne krasy.

barvy a atmosferu proste umi, takze je mi uplne jedno co to bude, ale ma to potencial bejt UHRANCIVE KRASNY coz je mega..
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Za mě dobrá zpráva, Garland je vzácným zástupcem dnes už skoro vymřelého druhu "opravdových režisérů". Není to sice žádný Kubrick, ale ani žádný nájemný sračkomet. Třeba Anihilaci za mě zfilmoval špičkově.

Kdyby to měl dělat Disney, Amazon, Apple nebo něco podobného, rovnou bych to dal do ignoru, ale s Garlandem je naděje, že by to mohlo za něco stát.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    99d11734-f1ec-4b6f-af5c-81e996d6e4fb
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: Asi jo, úplně tu Enotrii nevylučuju, narozdíl od Code Veinu (moderní anime prostě nedávám) a Flintlocku (s přehledem nejhorší recenze ze všech soulslike ever).
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ad Enotria, hral jsem teda jen demo ale neprislo mi to vylozene spatny. Jako neni to jednorozec že, ale her na italsky folklor tolik neni a system mi prisel dostatecne jiny. Kdyz bude sucho, tak jeste poslouzi. Stejne tak jsem zhltl onehdá ted Steel rising
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam