• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    Mortal Shell 2!

Code Vein 2!

Onimusha!

Chrono Odyssey (? tady moc netuším, co to bude, ale vypadá to jako soulsovka)

A do toho Nioh 3 a Lies of P.

Chlapci, letos se nudit nebudeme.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Nevedelo. Teď to oznámili na Summer Game Festu s tím, že už to je k dispozici.
    AIAX
    AIAX --- ---
    NAGASAWA: He? To se vědělo, že to vychází dnes? Já to nějak nesledoval.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Lies of P Overture je venku. Shiiiiiiiiiiit.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Nioh super!
    AIAX
    AIAX --- ---
    NAGASAWA: No jo, je to Team Ninja, takže samozřejmě že bude demo. Akorát mě nenapadlo, že tak brzy od oznámení. O víkendu na to skočím.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AIAX: Zkousel jsem vcera demo a prijde mi, ze zjednodusili mechaniky. Dojmy zatim dobry. O vikendu tomu dam vic.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Wukong pristane v srpnu i na Xboxu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Jedničku jsem zapích někde v půlce... neměl jsem dost času na trénink :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    STARF: Za mě zatím announcement roku. Nějací další fandové Nia tady?
    STARF
    STARF --- ---
    Nioh 3 - Announcement Trailer | PS5 Games
    https://www.youtube.com/watch?v=KXGm-JaxY54
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    _KOFILA_: Vcera vecer padol Gladius! Prirovnanie k Lady Butterfly je presne. Zakrical som si tak, ze pes zdrhol do druhej izby :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VON_GILOTINE: dal jsem par pokusu a uz na to nemam silu. Toho Firesaga jsem opakoval hodne pres hodinu, tak si dam do zitra pauzu. Uplne si vybavuju, jak jsem hral Metroid Dread a rikal si, jakej je ten boss pekelnej, kdyz jsem ho opakoval 40 minut. To jsem netusil, co jednou prijde :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    POHODAVOLE: je vobskoc, zezadu a ze strany toho moc nevydrzi
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak jsem prosel Demon Ruins. Docela me prekvapilo, ze tam jsou dve potvory a pak jeste treti. Dal jsem tedy dve a vrhl se do Dukes Archives, kde mam aktualne problem i s tema kovovejma veprema. Prijde mi, ze jim nic neubiram. Ta hra me neustale tresta. Vzdycky cekam, ze bude lip a zatim se to moc neplni :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    _KOFILA_:
    Nic neni krajsie, ako ked sa sam uzavres v pivnici pri lootovani a zrazu ti hori pod prdelou na modro :D to sa mi stalo veru par krat, treba niekedy odpisat straty.
    Wylder je fajn, taky chlapec pre vsetko. Ja teraz po tom patchi skusam Duchess, s Bloodom je silna, v parte jej ultina vie pomoct pri ozivovani...ale je hrozne squishy. Ale zasa, ta BB estetika a jej uhyby miesto dodgu, to je cela Lady Maria. Btw. cital som nejaky guide, kde je oznacovana ako primarny caster vdaka vysokej INT/ARC (ma za A), ale sa priznam, ze to kuzlenie nejak este nezvladam pocas bitky
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Myslím si, že než vydají DLC přidají pár bossů, crossplay a jak píšeš dua... A na podzim s DLC představí novou mapu a charakter...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DUO BUDE!

image
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tam bude zase skrytejch věcí a hromady lore.

https://x.com/EldenRingAlert/status/1929588201682784456
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam