• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: nápodobně... fotře :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jako není problém bejt online, jen proste ted spíš potrebuju hrát neco, kde jde aspon omezene zmacknout pause...a když už to nejde, tak at to ojebe jen me a ne další dva lidi ktery čekaj až je ozivim :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja myslim ze ten solo mod jde hrat offline.
    Prosim opravte me nekdo pripadne
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Aha. Já myslel že to je pure online hra?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: dyt muzes offline
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Achjo..bych na to mel chut, ale proste už online není pro me :(
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    LION_DON: tu Nightlord Slayer (Defeated 3 different Nightlords in a row) sa ti podarilo ziskat poctivo, ci si robil ten cheese so savemi?
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    LAHINO: rekl bych, ze ty trofeje vazany na shifting earth eventy.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    LION_DON: Blazon :D Bez urazky. Gratulacia, si moja inspiracia.
    Ktora trofej ti dala zabrat najviac?
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Tak dalsi do kolekce... Ze zacatku sem s tim teda docela bojoval, ale postupem casu to zaclo bejt lepsi a lepsi! Skvelost!

AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak snad přišel o souly někde blízko bonfiru.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Praise the Sun

Dark Souls narrator and prolific actor Pik-Sen Lim has died | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/games/dark-souls/dark-souls-narrator-and-prolific-actor-pik-sen-lim-has-died/
    AIAX
    AIAX --- ---
    _KOFILA_: V pořádku, vidíme to jinak. Ale ten úspěch FF7 je snad jasný, prodali hromady, všude skvělé ratingy, nominace na GOTY... whatever.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    AIAX: V tom si nikdy rozumět nebudeme... A ještě se ohánět remakem FF7 a prodejností resp. "úspěchem"...
    AIAX
    AIAX --- ---
    _KOFILA_:
    BIMBAS:

Ten remake je vůbec taková sbírka promarněných šancí. Nechali, tam hromadu věcí, co lidem roky vadily typu item burdenu, přesílené magie, překomplikovaného systému upgradu zbraní, healingu skrz ty debilní farmable rostliny a ten world tendency systém taky nikdy nebyl zrovna fan favourite.

Navíc udělali fakt hnusnou UI, provedli některé zbytečné změny designu světa a nepřátel a ta tranzice ikonického soundtracku z hudby smolené jediným člověkem na nějakém syntezátoru na plný orchestr taky nedopadla nejlíp. A taky promarnili šanci "opravit" ten rozbitý archstone a přidat nový level dle vlastního designu.

Jasně, spousta lidí by křičela, že to není věrné originálu, ale přátelé, za mě - kdo chce hrát originál, nikdo mu nebrání, původní DeS je pořád více než skvěle hratelná. Takhle zevrubný remake by měl do originálu pořádně hrábnout, ve stylu remaku FF7. Ten možná taky leckomu nevyhovuje, ale nakonec to byl úspěch.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    škoda, že tu world tendence nijak víc nerozvíjeli... že z toho udělali covenanty a basta :(
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    za me nejlepší souls je Demons Souls remake na PS5
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    K Bleak Faith jsem se teď díky tady kolegovi pode mnou zase po půl roce vrátil a zkusim se mu trochu víc pověnovat.. na HLTB píšou completionist 29 1/2 hod, tak uvidíme, jaká jsem zas lama :D

How long is Bleak Faith: Forsaken? | HowLongToBeat
    https://howlongtobeat.com/game/92165
    AIAX
    AIAX --- ---
    KAPITAN_JACK: LotF 2023 mají skvělý fashion a překvapivě i Bleak Faith, i když samozřejmě skromnější.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KAPITAN_JACK: no tak jasně že nejlepší souls je Demons Souls .)
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    _KOFILA_: Já se bojím, jestli to nebude jako s Doctor Who, že nejlepší je ta soulsovka, se kterou jsi začínal.
    Jinak jen ve specifických věcech, nikdy jako celek. Salt and Sanctuary jsem mohl hrát v local coopu se ženou, Jedi měl světelnej meč, Death's Door má super soundtrack.
    Nikdy jsem nepotkal jinou hru, která by měla lepší Fashion Souls spekt než DS. Když si vzpomenu na ta ponča v Fallen Order, tak se mi chce zvracet. Chci toho moc, když chci fešný klobouček?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam