• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SNOO
    SNOO --- ---
    LAHINO: nice, solo nebo MP?
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Pochvalim sa tu, vsetci Nightbosses uz padli! Platinka sice este nie je, ale uz to vyzera byt realnejsie
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Pokracujeme v krasojizde...Dneska se trapime na tygrikovi v krvavy bazene..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A propos - mastí už někdo LoP Overture? Nemam teď zas na hraní moc čas, ale jako koukam po tom, ne že ne :D

SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: jj, to je on. A druhý hidden boss je v chapter 1 ale až poté co uděláš něco v chapter 2 a musíš se pak vrátit .)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: To je ten s velkou hlavou, co se v pulce fajtu začne healovat o mobky v boss roomu?
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: hidden bosse jsi našel a zabil?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Recenze po první kapitole. Je to fun. Koridor mi nevadí (soulsborne jsou taky vicemene Koridor, akorát sem tam otevres zkratku). Dostávás jen odmeny v podobe boss fightu, který jsou so far zatím zábavný a neprislo mi že se neco opakuje.
    Vetsina jich jde do tretiho pokusu, ruskej medved s pasem granatu okolo hrudi je super fun.
    Absence parry / stitu mi nevadí, i souls hraju na dodge (odpanil me bloodborne, takže stit ani neumím používat).
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Za mě Dark Souls jednoznačně životní hra a jsem rád, že to byla zároveň moje první soulsovka. U žádný jiný hry jsem pak už nezažil takovou imerzi jako tenkrát. Nejradši bych to zapomněl, abych to moh hrát znova poprvý ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hahaaa, slozenej. První fázi sem totálně podelal a do druhý šel bez jediný heal flasky s pulkou HP...evidnetne sem hrál opatrnejc...

Ten fajt mi trošku pripomina melanii
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HAVANA: to je taky pěkná svině. Zvláště, když jsou dva vedle sebe v malý chodbě:D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LOVE_DALI: dark souls jsem nikdy nehral, je to na me asi uz too much oldschool, ale proc proboha, zrecyklovali kdejakou potvoru, ale ne toho boziho obrnenyho byka nebo co to je v case 5:58? :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dark Souls, but I only level INT (wait no its funny I promise)
    https://www.youtube.com/watch?v=-V4joURgCdM
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Nápodobně... typ bossů, který nejsou těžký, ale nesmíš během pěti minut udělat pohyb navíc... tady pomůže jen mindfulness :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Bossove na trpelivost jsou moje největší nemesis...spíš mi sedej ty, co je na ne potreba bejt agresivní..no nic, nejak se s tím budu muset porvat 😂
    SITH
    SITH --- ---
    HAVANA: to je ten chlapík v jezírku, který se v půlce HP přemění na druhou fázi? :) jo, ten je těžký, ale dá se lehce porazit když se naučít jeho pattern. Není vlastně moc agresivní, imho první boss, který tě naučí nepanikařit a pěkně si počkat na jeho pohyby a útočit dle toho. Jak jsem se to naučil (i lama jako já), tak šel na podruhé
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Na Steamu žádnej trial neni... Grrhhhhhhh :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Vopicaka
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Trial čeho?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SITH: Tak nejaky bossove byli i predtim...ale tenhle je ultra tuhej, takhle pekne ze začátku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam