• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: IICR kdysi soulsovými youtubery prosvištěl Pascal's Wager, původně mobilní čínská soulsovka, ale pak ji portli na PC a konzole.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    teď koukam, že je to už 7 let starý, takže zase s křížkem po funuse...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jezdim skoro hodinu do práce, tak jsem si našel takovouhle mobilní 2D soulsovku... jsem teprv na začátku, ale do MHD na odreagování zatim docela v poho..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.direlight.grimvalor&hl=cs

GRIM VALOR Mobile Game Trailer 🤔
    https://www.youtube.com/watch?v=s4oSVpMsJTw
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Summona sem na radahna nemel, ale mimika sem asi volal až na druhou fázi když nad tím premejslim.
    AIAX
    AIAX --- ---
    STARF: V Sekiru nešlo nikoho přivolat, takže mě hra donutila Isshina sólovat. IIRC mi to trvalo šest hodin rozložených do dvou dnů, a když jsem konečně vyhrál, necítil jsem žádný triumf, jen únavu a otrávenost. Už to na mě prostě bylo daleko přes čáru.

Stejně si ale dodnes myslím, že čistě mechanicky a vizuálně je to nejlepší boss fight, jaký Fromáci kdy udělali.
    STARF
    STARF --- ---
    me teda Consort Radahn bavil, mam rad trochu challenge :) vedle Isshin, The Sword Saint ze Sekira pro me mozna nej final FS boss
    SITH
    SITH --- ---
    já tam měl s sebou to jedno NPC a pak jsem vyvolal mimika. Když jsem měl štít tak to pěkně tankoval a odpoutával pozornost, co jsem potřeboval. Ale vyvolat ho bylo potřeba pár vteřin po začátku boje, když NPC odlákalo Radahna a já měl čas summonovat.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Ja ho vyvolal na 2. fazi, kde mi dost pomohl... Kdyz jsem ho vyvolaval na zacatek, chcipnul driv nez jsem se dostal do 2. faze, takze to bylo celkem fuk.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Co pamatuju tak mimik mi vždycky roztál jak sněhulák v pekle, v tomhle fightu byl dost nepoužitelný. Nějakou dobu jsem to zkoušel, ale pak jsem si řekl, že na tenhle bulšit jsem už moc starej a přivolal si nějaké sunbros.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já si nejsem jistej, ale co si pamatuju že samotny vyvolani summona byl celkem challenge, vzhledem k tomu jak agresivne na tebe hned nabeh..
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: Zabili jste ho nekdo bez summona? :)
    SITH
    SITH --- ---
    Consort Radahn byl samozřejmě naprostý nesmysl, snad ten nejtěžší boss fight co si kdy z jaké hry co pamatuju. Neuvěřitelný nonsense, ale dal jsem ho :)

viz SITH:
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SNOWWHITE: zrovna Consort Radhaan mi na strength build (Gutsův UltraGreatSword + Fingerprint Shield + Giant Hunt) nudnej až primitivní. S OP amuletem na holy damage nedostáváš skoro žádnou vedlejší damage, štít a obří endurance na staminu pořeší zbytek a mimic je kapku zaměstná...
    Shadow of Erdtree první přechod - 39 Lord and God závěrečný bossfighta konec hry
    https://www.youtube.com/watch?v=WY6Vv2Z8HVA&list=PLRxJWDdJ9AaW6p_SdegJB0IyQoIbjtEjE&index=104&t=212s

Teď mám rozjetý až nevím kolikátý přechod a chodím bez spiritů, aby to nebylo jak s cheat kódem...
    AIAX
    AIAX --- ---
    Mě taky Radahn nebavil, btw jsem ho řezal kousek po vydání, ještě před nerfem.

Nebojím se čelenže, nejsem kňukna, ale tohle už je prostě na mě moc. Umím si ale představit, že ti největší hardcoráci a masaři ze souls komunity, kteří dělají no-hit runy apod., si ho pořádně užili.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SNOWWHITE: Já po X dnech pokusu respecnul na trnovej blood build, a pak šel dolu...po dalších dvou dnech 😂
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Me taky nebavil..na muj vkus to byl strasnej chaos, a nebyla tam ta elegance a pocit že to mám pod kontrolou, a muzu umrit jen sám svoji chybou
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    ENDER: Jj, ja vím, sehnat fingerprint shield a hurá na něj. Zatím to opatrně zkouším po svém, ale když bude nejhůř, mam larval tears a můžu se respecnout. Ale zpruzena jsem teda mocně :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    SNOWWHITE: Ja to vyresil tak, ze jsem sehnal stit velkej a tlustej jak dvere od hrobky a summon jsem pouzil az na 2 fazi... Jinak musim rict, ze me ten souboj vubec nebavil.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Zajebanej vymrdanej nafrčenej Consort Radahn.

Konec hlášení :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam