HAVANA: Tak v těch třech případech se asi neshodnem. Uncharted za mě absolutně zapomenutelné nic s příšerně obsazeným Wahlbergem (kterého mám jinak docela rád), Fallout mě nudil, ale já na postapo nikdy moc nebyl, takže asi nejsem cílovka. A ohledně Last of Us asi takhle - s manželkou jsme se podívali na první dva díly, které vypustili zároveň, řekli jsme si "docela fajn, příští týden si asi pustíme další díl" a už nikdy jsme si to nepustili. A druhá sezóna prý totální cringe.
Z adaptací si ještě vágně pamatuju na Warcraft, ten jsem myslím dokoukal do konce, takže asi koukatelná kokotinka. Kdysi dááávno jsem viděl Final Fantasy, IIRC to byl taky takový nothingburger, ale tehdy to docela upoutalo coby jeden z prvních "realistických" animáků.
Za mě asi "nejlepší" Tomb Raider s tou švédskou herečkou. Jako, taky kokotina že jo, ale na slečnu Laru bylo aspoň pěkné pokoukání.
Jo a ještě jsem neviděl Dungeons&Dragons, asi to taky nebude žádný Kubrick, ale pár kámošů si to pochvalovalo jako dobrou guilty pleasure.