• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Moc hezky

Phantom Blade Zero: 11-Minute Extended Gameplay Trailer
    https://youtu.be/9W07UNNY0ms?is=EjNRal9S0J4Eyld4
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Na konzoli to vypadá slušně

Mortal Shell II | Open Beta Demo Gameplay (PS5 PRO 4K 60FPS HDR) No Commentary
    https://youtu.be/AHG7IOxgwOE
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Proběhnul jsem si tu betu pro Mortal Shell 2 na PS5 a za mě dobrý. Tu zvrhle pošahanou estetiku jedničky si to pořád drží, vizuální upgrade je taky slušnej a za mě jako jo. Vychází to na konci měsíce, čas na to mít nebudu, ale časem si to rád proběhnu. Jedničku jsem dorazil s radostí, teď to posunuli směrem k remasteru Demons Souls, tak jim držím palce, ať se jim to prodává.
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUDOLF: Viděl jsem challenge runy s naběračkou, vidlička je přece jen nebezpečnější zbraň.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: s vidličkou by to překročilo i FromSoftware laťku utrpení/slasti.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Nějaký challenge run nebo co? :DD
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    PHOW_SAATCH: Není to Tarnished Edition/Pack?

Elden Ring will be releasing its Tarnished Edition on Friday, August 28. Elden Ring: Tarnished Edition will be bringing the game to the Nintendo Switch 2, giving owners of Nintendo's latest home console/handheld hybrid the chance to take the beloved open world game on the go. There have been some reports to suggest Elden Ring was having some issues running on Switch 2, so hopefully those problems have been ironed out ahead of the August 28 launch. But even if you don't own a Switch 2, or you have already played through Elden Ring extensively elsewhere, there is still reason to be excited about August 28.
    What Comes in the Tarnished Pack?

2 New Starting Classes
    Heavy Knight
    Idus Knight
    3 Customization Skins for Torrent
    4 New Armor Sets

On the same day that Elden Ring: Tarnished Edition releases for the Nintendo Switch 2, Bandai Namco and FromSoftware will be releasing the Tarnished Pack on other platforms. For $4.99, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, and PC gamers can add the Tarnished Pack DLC to their game, which adds the new content that comes baked-in with the Switch 2 release. The main new additions are the two new starting classes, the Heavy Knight and the Idus Knight, but fans can also look forward to using four new armor sets and three customization skins for Torrent.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ???

Bandai Namco Entertainment is preparing to launch a new Elden Ring release on Friday, August 28, with fresh content for all players.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Hraje někdo / dohrál Elden Ring overhauly?

Chci zkusit podruhé s kamarádem coop a přemýšlím nad Reforge nebo Convergence a zajímají mě reference
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUDOLF: Tak to stoprocentně. Akorát Bluepoint rozpustili a ti byli na tohle skvělí (někteří sice na remake DeS remcají, ale za mě super počin. S pár výhradama).
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Moc nevěřím, že by hideo chtěl trávit čas remastery. To my k němu moc nesedí. Spíš bych čekal tlak nějakýho boardu podojit krávu. Takže to dají jinému studiu jako v minulosti.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: tak ona se má remasterovat i trojka, která to za mě ani nepotřebuje, u tý dvojky by to byl asi o dost markantnějí rozdíl. lae tak je okurková sezona, no :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Nikde jsem takový článek nenašel, vypadá to jako AI generovaný hoax.

Navíc remaster DS2 už vyšel, před deseti lety - Scholar of the First Sin.

A hlavně absolutně nestojím o nějaké povrchní přeleštění 15 let staré hry, jako se to stalo s DS1, a podle mě ani nikdo jiný. Jako jestli jejich představa remasteru, že trochu vylepší nasvícení a přidají módy pro widescreen, tak to ať si strčí někam. Když už, tak by první dvě DS měly dostat totální remake jako DeS. Jako asi nejvlivnější herní IP za posledních dvacet let by si to zasloužily.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    Nový Convergence pro ER je tady.

Convergence je s přehledem nejlepší overhaul mod pro Dark Souls 3 a pro mě osobně je DS3 jen díky němu zábavná. ER je sice mnohem vymakanější hra než DS3, ale vypadá to, že mod tu hru i tak vylepšuje o třídu. Brzy rozehraju.

This Elden Ring Overhaul Is AMAZING
    https://www.youtube.com/watch?v=RgyGZHRK-Sg
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam