• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3

Payday Wiki
    Payday 2 skills & tools
    Nápověda pro Big Oil - den 2 (Big Oil Engine selector)

Prosim o to, aby ti co hraji a obcas treba nemaji s kym a chteli by mit, necht na mistni home napisi svoje Steam ID, dekuji .. :o)
    rozbalit záhlaví
    BOD
    BOD --- ---
    SVORO: ty prodloužení hlavně jsou u deserta dvě, druhé se jmenuje overkill, doma na to kouknu, mám v tom zmatek nebo mluvíme o něčem jiném, protože co já vim mi to nabízelo jen nahradit overkill tlumičem
    SVORO
    SVORO --- ---
    BOD: long barrel jde na barrel ;) jinak česky je to prodloužená hlaveň a na jde dá tlumič :))
    BOD
    BOD --- ---
    NELLI: long barrel je ten "overkill"? to nejde kombinovat s tlumičem když je to jedna kategorie, ne?
    SHASHA_KRASTY: mám na ní tlumič a kolimátor, je super:)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    NELLI: regujou, ale když trefíš armor a nemáš ve skillech supress, nic moc se nestane.
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: je dobrá, ale má málo koulí. Nicméně jak jsem psal, po některým z předchozích patchů guny prostě neregujou hity, jsem z toho vcelku frustrovanej.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NELLI: a co ta mala brokna Lcomotive? Co nam o tom Kefalin reknete? Prijde me vazne sexi a docela po ni pokukuju .. :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    presne tak .. vcera sem jen tak cvicne primontoval na deserta tlumic a uplne se divil jak je to tichoucky :o)
    NELLI
    NELLI --- ---
    BOD: desert + extended mag + long barrel + silencer = <3
    BOD
    BOD --- ---
    SHASHA_KRASTY: P90 mám rád, ale v PD2 mi nesedí, stejně tak G18 je IRL super, škoda že se tu z toho full-auto režimu nedá přepnout, desert je s tím demage momentálně top, na tichou práci ještě nemám favorita
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---

Vase nejoblibenejsi sekundarni zbran?

11 hlasy od 7 respondentů

SHASHA_KRASTY
      SHASHA_KRASTY --- ---

Vase nejoblibenejsi primarni zbran?

9 hlasy od 7 respondentů

SHASHA_KRASTY
        SHASHA_KRASTY --- ---
        HANOUCH: si me pripomne, ze sem chtel udelat anketku, nebo mozna spis rovnou de .. :o)
        HANOUCH
        HANOUCH --- ---
        SHASHA_KRASTY: mam odemcenou a naskilovanou pilku tak muzeme farmit banku a deposit boxy
        SHASHA_KRASTY
        SHASHA_KRASTY --- ---
        HANOUCH: do viru velkomesta citajiciho cca 7000 obyvatel nejspis nepujdu, ackoliv k nam doslova "prijela pout" .. dnes to vidim tak na osmou! :o)
        HANOUCH
        HANOUCH --- ---
        SHASHA_KRASTY: dneska uz urcite dame budes doma nebo razis do viru velkomesta ?
        SHASHA_KRASTY
        SHASHA_KRASTY --- ---
        NELLI: me to furt bere, protoze ... vcera to spadlo za skoro celodenni hrani jednou, straze u meho militantniho zpusobu hrani uplne neresim a s tema hitama nevim o cem uplne mluvis, protoze to sem nejak nezarigistroval (ale nevyvracim, ze neco prehlizim)

Jinak za vcerejsek moc diky Svorovi za boost XPcek a penez! Hned po prvni hre kam me pozval 3 levely a 800k babek byl slusnej uvod do "stealth" problematiky heistu Framing frame .... trumfnul to ale snad jeste uplne posledni vcerejsi heist Firestarter (v kterym uz jsem uz byl stastnym majitelem C4ky) se zcela neznamejma lidma (dva z nich meli evidentne spolu mumble a hrali vyborne), kde nam to vzdycky tak do pulky slo zpusobem pacifistickym, ale jak to byva, v kazdem dnu se to zvrtlo (nebo zvrhlo) a presto jsme odnesli prvni i druhy den plnou palbu zbrani a komplet vybrakovani sejfu ve 3tim dnu -> konecny profit 950 000$ me skutecne "posadil do zidle" .. :o)))
        DUBAS_
        DUBAS_ --- ---
        NELLI: heh koukam ze je to vsude stejny ja vcera hitoval na 10m survaka m16kou bohuzel celej zasobnik nestacil a on me vystrelil m14kou

ach ty desynci ci v tom bylo neco jineho :)
        NELLI
        NELLI --- ---
        SHASHA_KRASTY: padá to, stráže občas viděj přes zeď, hity neregujou ani z metru občas...k nasrání akorát teď.
        SHASHA_KRASTY
        SHASHA_KRASTY --- ---
        BOD: jo tak je fakt, ze me to taky jednou koplo ... rikal sem si ze me kopli spoluhraci .. :o)
        BOD
        BOD --- ---
        SHASHA_KRASTY: často vyhazuje hráče ze hry, mám i jiné hry na hraní, počkám až to poladěj
        MAGE
        MAGE --- ---
        když to dopadne tak bych taky dal =)
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam