• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    SVORO
    SVORO --- ---
    SHASHA_KRASTY: Mno na to, že RATS by měl být v podstatě nejtěžší HEIST tak je fakt jednoduchý ho SOLOVAT co ti život výrazně usnadní je C4, k tomu solovat myslím, hrát s AI.

Mimochodem za Overkill dostanete 80 000 Exp(stojí 32 mega z ofšoru) za Overkill PRO JOB 140 000 Exp(stojí 40 mega z ofšoru) doporučuji solovat jen Overkill bez Pro občas se něco posere ;) Pokud jste dva tak klidně Pro job :))

Den 1
    Musí se co nejrychleji dostat nahoru k varnému zařízení aby se spustil script a pak jít hledat ingredience, jakmile zahlásí dej tam něco dáš tam něco jinýho a běžíš k autu

Escape nejčastěji je Garáž nebo Overpass osobně tyhle dva považuju za nejednoduší pokud člověk hraje s AI pak je ještě Easy Street
    Garáž
    Cca po 10 metrech nalevo je shodiště vyběhnout kam to dá pak postřílet SWAT 4 -6 dát se doleva tam je 1 -2 SWAT je tam "kopec" zatačka doleva a tam jsou závory na levo od závor jsou dveře, které se dají vypáčit nejlepší páčidlo je C4, pokud se člověk courá tak narazí buď na SWATy nebo FBI na tom kopci tam je imho nejjednoduší ať se o ně stará AI a proplížit se ke dvěřím a BŮŮŮM. Cele to je za cca 1:30

Overpass
    Je to mapa s mostem, nejednoduší, je najít bílí barák co má dvoje dveře jsou tam schody jedny vedou dolu a jedny na střechu, zabrat střechu dát 2 C4 do té chodby co jsou schody, jednu níže a jednu na shody. Ty C4 tam jsou proti Buldozerum a štítům tak je neplejtvejte na normální jednotky, který v pohodě ustřílet s AI mno a pak Zdrháte kam přijede auto či přiletí vrtulník. Mimochodem nemusíte cajzli střílet ze střechy jen se staráte o jedny dveře/schody

Den 2
    Tady by se normálně kšeftovalo s drogama za intel. Snížek nemáte tak to musíte ukrást ! Tady je chybka ne nemusíte ten intel musíte najít buď v celku nebo jako popel a tradá k autu. Tuhle mapu si musíte akorát nachodit a aby jste věděli kde se ten intel může nacházet a samosebou C4 je dobré páčidlo na trezory ;) takže doporučuju. Jinak osobně chodím do toho baráku co je hned uspawnu pak už jen proběhnout mapu

Escape pokud hrajete Pro Job Overkill tak je na 80% pokud to není PRO job tak 50 %

Den 3
    Jednoduchost sama. Hned běžte doleva ke straně mostu přikrčení dojdete k autobusu ve kterém všechny popravíte a trádá zpět k helině toť vše :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SVORO: napiš návod šmuflíku :*
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    IMOLOL: jj
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SVORO: rats jsou vaření pika?
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SVORO: bohuzel (no mozna bohudik) je nutny to hrat ve vice lidech .. na vysokou obtiznost a to sam proste nedas ... vcera sem to dal sam na hard s odrenejma usima ... hlavne teda ten Escape a den dva jsou hodne tezky, protoze jsou proste nevyzpytatelny ... prvni a treti den jsou brnkacka i v jednom ;o)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    kdyz uz jsme u tech oblibenych zbrani. Tak tohle je moje uar bez ktere nedam ani ranu

SVORO
    SVORO --- ---
    Tak jsem smutný nebo veselý nebo rozčarovaný, po tom co jsem prošel net, hledal jsem jak rychle naexpit tak jsem našel RATS všechny návody jsou před patchem teď je to trochu složitější, návod napíšu pokud bude zájem...

Jinak
    Day1 cca 2 min
    Escape cca 2 min
    Day2 cca 2 min
    Day3 cca 1 min
    Za cca 8 minut máte 80 000 xp
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    praise our lord,the great savoiour!
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Tak pozor, vyvojari evidentne vyslyseli narky nad Crime.netem a ted se daji nakupovat heisty ... za Offshore account! :o)))

volejte halelujah! :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: nemohlo me to naskocit... :o)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    SHASHA_KRASTY: dostřel? :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    jinak u Deagle jsou prodlouzeni hlavne tri ... v zalozce barel je "La femme" a "Overkill" - zamerene hlavne na "presvedcovani lidi a fizlu, aby byli poslusni" a jen mensi zvednuti presnosti ... a v zalozce Slide je "Long barrel", ktere hodne zvetsuje presnost a dosah, respektive dolet kulky .. nebo jak se to kurva rekne.. :o)
    /doufam, ze se moc nepletu/
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    PAYDAY 2 Update #10 is live!
    Community Announcements - OVERKILL_Almir
    Hi gang!
    Time for a really good Friday Update!
    As always, big thanks to you who's been voicing your opinions in a friendly, civilized manner. We salute you!
    Lots of new features and goodies coming your way. Bain's been working on Crime.net and is ready to take Crime.net to the next level.
    The update is roughly 64mb in size.
    Have fun!

Change-log for Update #10 - 20130830
    Crime.net
    New seeding for Crime.net contracts. All available contracts will have a chance to be displayed. No more waiting forever for a contract to appear.
    New Crime.net filter where you can filter on specific contracts.
    You can now buy contracts available on Crime.net. Bain will set you up for a fee deducted from your Offshore Account.

Gameplay
    For all stealth crews out there, you can now highlight cameras as long as the alarm hasn't been triggered.

Interaction
    Fixed an issue where we changed the interaction point for lockpicking safes, making it work better

Safe house
    Due to popular demand from the community, we've improved the safe house vault - if you're rich enough, you'll know what we mean ;)

Skills
    Shinobi - Ace - Changed skill description to more accurately describe what the skill does
    Iron Man - Ace - Sprint and shoot upgrade added to the skill
    Kilmer - Ace - Sprint and reload upgrade added to the skill

Weapons
    Stubby can now be modded on the CMP Submachinegun
    Silenced guns are much better silenced - Try it and see if you like it!

Bug fixes
    Infamous ALT Space bug and BEEP keyboard is gone + dead + no more!
    Fixed an issue with the pager yellow highlights on gangsters killed before cops are alerted

Have a great weekend.

Almir
    OVERKILL - a Starbreeze Studio.
    SVORO
    SVORO --- ---
    BOD: Mno je tam Overkill což je tlumič a pak je tam věc co se jmenuje Long Barrel a to prodloužená hlaveň a jsem si celkem jist, že je to ve dvou položkách
    BOD
    BOD --- ---
    SVORO: ty prodloužení hlavně jsou u deserta dvě, druhé se jmenuje overkill, doma na to kouknu, mám v tom zmatek nebo mluvíme o něčem jiném, protože co já vim mi to nabízelo jen nahradit overkill tlumičem
    SVORO
    SVORO --- ---
    BOD: long barrel jde na barrel ;) jinak česky je to prodloužená hlaveň a na jde dá tlumič :))
    BOD
    BOD --- ---
    NELLI: long barrel je ten "overkill"? to nejde kombinovat s tlumičem když je to jedna kategorie, ne?
    SHASHA_KRASTY: mám na ní tlumič a kolimátor, je super:)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    NELLI: regujou, ale když trefíš armor a nemáš ve skillech supress, nic moc se nestane.
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: je dobrá, ale má málo koulí. Nicméně jak jsem psal, po některým z předchozích patchů guny prostě neregujou hity, jsem z toho vcelku frustrovanej.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NELLI: a co ta mala brokna Lcomotive? Co nam o tom Kefalin reknete? Prijde me vazne sexi a docela po ni pokukuju .. :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam