• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    IMOLOL: ale to prece nemuzes vedet, jakym zpusobem to hral :)
    (navic mam pocit, ze o par prispevku nize planujes grindovani ty ;)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    _LEPIK_: to je přece definice grindování, udělal achievementy a pak hrál dokola mise co vynášej nejvíc
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    SVORO: good! :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    _LEPIK_: Porvnávám s mojí mapou a půlka krabiček mu tam chybí.. ok třetina :/
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    SVORO:

This is the location of all the randomly positioned Security Boxes (Red X's) I have seen, I also took the liberty of labeling the best and worst locations for the randomly positioned Server Rooms, I hope this helps you!

(kdyby se ti to povedlo a nedostal si achievement hned, vis komu mas zavolat a invitnout, zejo? (lepika ;)))
    SVORO
    SVORO --- ---
    _LEPIK_: Mno já teď pracuju na FBI a je to porod zvedli počet těch krabiček ze 4 na 5 tak dělám mapu vyskytu krabiček když se to nepovede no :D
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    IMOLOL: on neni grinder, jen to od vydani hraje kazdej den, ma i vsechny achievementy :)
    131 hodin hele..
    Steam Community :: {TESS} Wekse^ [DK]
    http://steamcommunity.com/id/Wekse

SVORO: "cajzli střílet ze střechy" :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SVORO: čekat na datadisk.. já ty grindery nechápu.
    SVORO
    SVORO --- ---
    _LEPIK_: Tak to mu nezavidím co bude dělat teď ? :))
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    hlasim, ze kamos z danska dal vcera level 100, cili to zjevne jde :))

SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NELLI: jo tak taky sem se nekdy ted o vikendu pripojil k nejaky takovy skupine ... bohuzel, ten co to "umel" rozeznat byl zrejme zhulenej jak motyka a napoprvy to nedal :o))
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: no ten achievement za to mám, ale abych byl upřímnej, tak jsem se onehdá připojil k nějaký bandě, která to měla evidentně naběhaný a spíš jsem se svezl s nima na vlně úspěchu, než abych to uměl rozeznat napoprvý sám ;)
    SVORO
    SVORO --- ---
    SHASHA_KRASTY: JJ Vic je na to machr !
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Uz ste nekdo dal v Big oil jobu ten motor napoprve (nebo treba aspon napodruhy) ? Ctu navody jak ho poznat a to je teda slusnej masaker... :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SVORO: Overpass sem vcera dal sam na hard vcelku v pohode ... opravdu bejt schovanej nad tema schudkama a rozdavat headshoty vsem nezvanejm hostum je skvela taktika .. :o)

jo a btw snížek se rika koksu ... to s cim tam des obchodovat by asi ty negri popsali jako krystal, samozrejme s poradnym gangsta prizvukem :o)))
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    NELLI: mno, mají centrálu o barák vedle, tak snad jo :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    IMOLOL: a budeš to mít aspoň stabilnější než doteď?
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    NELLI: jsem se stěhoval a v tom baráku je jedinej provider v Budějicích kde nemám kamarády, takže nebyl kdo by mi o weekendu dal ip adresy :/
    SVORO
    SVORO --- ---
    SHASHA_KRASTY: Tak ano.. Den 2 je nejvíc tricky :))

SHASHA_KRASTY: JJ tak mi došlo, že to musíš hrát s AI neb občas se stane, že tě sestřelí a AI tě občas zvednou :) navíc se celkem hodí k těm eskejpům tedy hlavně u toho Overpass..
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SVORO: a jinak teda koukam, ze ta chyba, ze sem to nedal sam (na Overkill) bylo to, ze sem vypnul AIcka a jel to komplet sam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam