• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    SVORO
    SVORO --- ---
    A to ještě zapomínáte na Division a někteří možná pomýšlí i na SA DayZ (naštěstí tohle bude před vánoci jen se neví kterejma :D )
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    NELLI: ...BF4, ... - Ni chuja! :D
    NELLI
    NELLI --- ---
    IMOLOL: to víš že jo, s tebou se budu vo takovou dělit, kdepak, tu si hezky pěkně schovám ve svým vlastním sklepě!
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    NELLI: jsem ti říkal, adoptuj patnáctiletou asiatku a mohla bejt celý prázdniny u strejdy mě :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    NAGASAWA: ...BF4, Watchdogs...už aby byl prcek ve věku, kdy ho můžu odeslat na Letní dětský pracovně vyhlazovací tábor!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HANOUCH: Heist, Arma, GTA.... zivoj je boj.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    NAGASAWA: Ti výhodné odprodam svoje 4s ten heist az po arme 3 ju ;)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    fotky pekny! ;o)

NAGASAWA: naopak! Pridej se co nejdriv, ted se zase daji boostit xpcka. Bys s nama za jednu hru skakal i o vic nez o 10 levelu .. :o)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _LEPIK_: to byli spis tim, ze jsem sel po tobe a dalo se odhadnout, co bude po vystrelu nasledovat, tak to nebyly takovy nervy. Kazdopadne jak budu mit nad hlavu GTAV, tak se hlasim do Payday, tak snad se mnou budete mit trpelivost.
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    NAGASAWA: bry je to, staci zmensit trochu :) porovnej s fotkami z meho mobilu (hehe), kazdopadne sem se toho eagla bal(desic svoro;) a nebylo to tak zly, ten .500 s&w mi prisel horsi :)
    NAGASAWA: s ohledem na latenci mobilnich fotaku to asi ani jinak nez nahodou nejde...

btw. naga desertem jako spravny suveren strili 10ky a 9ky..takze mozna na tech hrach neco malo realneho i bude ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    jinak u M4 jsem podivnou shodou okolnosti a nahod, chytil Lepikuv moment vystrelu, viz. vyslehak.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _LEPIK_: :)) Hlavne bych si mel poridit novej mobil a lepsi fotak.

Jinak nejlepsi moment byl, kdyz Lepik dostal do ruky Desert Eagle, poprve vystrelil, nacez se ozvala tlumena duniva rana, tlakova vlna se odrazila od sten a lidi v okolnich trech boxech zustali na moment nehnute stat, aby se vydesene podivali k nasemu boxu, co to probuh bylo za straslivou ranu :D
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    tyjo kuci, zacinam mit pocit, ze ty pocitacove hry nejsou uplne realne..

s desertem se z 10m ani netrefim do terce.. ;)

m4ka je tezka! ;)
    diky nagovi za fotky a doufam, ze mu hrani zvraceneho gta5 umozni odlozit predsudky vuci organizovanemu zlocinu a dorazi casem na nejaky heist ;))
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NELLI: me prave prislo, ze nejde ... skusil sem to vypnout a rychle bezet k sejfu (perk shinobi mam a byl jsem bez brneni) a po dvou pokusech co sem k nemu dobehnul, tak pipal, tzn. urco bych to nestihnul.. :o(

IMOLOL: kamarady mam, ale vetsinou jsou presne 4. Nebo pracujou. Nebo nedejboze hrajou neco jinyho! :o(
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    NELLI: já to nezkoušel, jen mě to tak napadlo. Mám kamarády, takže nemusím hrát sám, nebo dokonce offline jak socka bez internetů ^^
    NELLI
    NELLI --- ---
    IMOLOL: no hodně záleží, jaký máš perky a jak daleko je sejf od klobásnice konzole, ale mám vyzkoušeno, že i když je sejv od klávesnice úplně nejdál, tak když máš vyboostovanej sprint a nemáš armor, tak se dá doběhnout, sebrat jeden pytel a odejít ze sejfu dřív, než se lasery znova zapnou.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SHASHA_KRASTY: dá ne? Vynesu dva, vyběhnu ven, počkám vypnu laser, vynesu dva, atd.
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: da se vynyst, ale je to trochu na krev :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAGE: Celkem dobrej update teď jsem dal solo Rats ProOver a 163 K xp odnesl jsem 2 bágly peněz a 540 K peněz, přičemž ten Job stojí 900 K :)) celkem fajn to je. Jinak největší problém z #11 kdy hadráci byli až moc, tak teď jsou v "pohodě" sice pořád nakládaj, ale snesitelně :)) Joo a mazec byl když na mně naběhl Buldozer s dvouma tejzrama a dvouma štítama najednou + par FBI těžko oděnců.... C4 FTW
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: jojo, chybi akorat cervena lopatka, zapichnuta do snehu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam