• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3

Payday Wiki
    Payday 2 skills & tools
    Nápověda pro Big Oil - den 2 (Big Oil Engine selector)

Prosim o to, aby ti co hraji a obcas treba nemaji s kym a chteli by mit, necht na mistni home napisi svoje Steam ID, dekuji .. :o)
    rozbalit záhlaví
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SVORO: ono se to dá hrát dál normálně, ale jestli tě bavil stealth tak bohužel... my hrajem s kamarádem povětšinou ve dvou, takže stealth mise pro nás byli perfektní, aby sme nebyli odkázaný na stupidní publikáře... zbytek se dá hrát celkem normálně, pokud se hra nebugne, jakože se to docela děje protože nevychytali RNG v pár heistech... takže jediný co tě tak bude srát sou cloakeři a nerf vest (kterej v updatu neni uvedenej, ale při hraní je celkem evidentní)... a Death Wish je samozřejmě šílenej, většina heistů je při něm nedatelná a je to zaručená frustrace, ale to hrát nemusíš viď... no a slyšel sem že Train Heist je celkem nedatelnej teď ale nevim... já to do příštího patche nehraju
    SVORO
    SVORO --- ---
    :( to jsem si chtěl teď o víkendu zahrát co jsem to pročetl tak z toho fakt nejsem nadšenej :/
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    seru na to, uninstall... fakt sem nasranej
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    MAGE: jj... hlavně že maximální boost xp co můžeš dosáhnout je asi 12,5% ale penále jdou do 50% minimálně...
    MAGE
    MAGE --- ---
    Ty Infamy jsou nové? Jinak při vstupu do Crime.net mě vyskočila zpráva že mi chtějí "pomoct" s levelováním tak že po každém jobu mi ostatní joby dají o něco víc XP... jeeeenže když pojedu ten samej job znova tak naopak dostanu míň XP.... sure pomoct =)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SHASHA_KRASTY: mohli rovnou zrušit Mastermind a Ghost skill tree a byl by to stejně prospěšnej a zábavnej update...
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SHARINGAN: koukam, tady je to shrnuty: http://steamcommunity.com/app/218620/discussions/0/558749190693702109/

a fakt to neni peknej pohled.. :o(
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SHASHA_KRASTY: už něco vomrdávali při vydání Gage #2, ale ještě to tak nějak šlo... já taky teď moc nehrál, ale právě naposledy Framing Frames a v první misi sme normálně vyčistili vnitřek a pak lifrujeme ven obrazy a najednou na ulici policajt... tak sme mysleli, že je to byl bug... každopádně sme to dojeli na stealth ale při druhym dnu najednou ambush? ani né ta přepadovka z vlaku ale prostě u auta fbi, jen tak bez důvodu... tak sme restartnuli a najednou nikde nic... třetí den byl normální... sice shit, ale ještě by se s tim nějak dalo žít... nicméně teď to dovedli do extrému tim, že v prvnim a třetim dnu se spawnujou guardi do nekonečna, dokud je zabíjíš... takže stealth skoro nelze, nebo teoreticky jo, ale bude ultra těžkej a předevšim ultra dlouhej, takže se těžce nevyplatí...

a jak řikáš, Rats sou taky "nerfnutý", což bych ještě tak nějak pochopil, ale je to docela shit vzhledem k tomu že Bain často kecá píčoviny... prostě už to neni zábava... těšil sem se na to včera celej den a nakonec sem to znechuceně vypnul... už ten update s Cloakerama mě nasral, ale tak nějak v mezích únostnosti, takže sem se s tim smířil.. ale co udělali teď budou muset brzo fixnout, protože komunita prská jako svině a já se vůbec nedivim... popravdě nemám ani trochu chuť to hrát, alespoň v tom stavu ve kterym je to teď...

a slibovaný sedmi-denní heisty a customizace safe-housu v nedohlednu, už s tim ani nepočítám...
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SHARINGAN: tyhle zmeny jsou teda az od tohodle update? (ja ted nejakou dobu poradne nehral, tak nevim) ... ja cekam na "We'll provide a full changelog tomorrow" :o)

.. jinak mas samozrejme ale pravdu
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SHASHA_KRASTY: to je právě ten poslední update... o Death Wish mi nejde, ačkoli je přehnaně těžká, lidi to chtěli tak to maj a já bez toho žil do teď, tak to prostě nebudu hrát když je to moc (titanový kamery bych ještě přežil...), ale pěkně mě nasrali s "nerfem" většiny misí... zničili stealth, zničili farmení, zničili všechno co bylo fun... proč ? dyť to kurva neni kompetitivní hra... místo aby idioti dělali něco co přiláká nový hráče, tak ničej hru pro lidi co jí hrajou už delší dobu a k tomu vydávaj stupidní a předražený weapon packy... měl sem chuť to včera poslat z disku
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: to si sice nemusel zminovat, ale visjak .. par korun sem, par korun tam :o)))

SHARINGAN: jj taky sem z toho uplne odvazanej - misto aby pridali novy mapy, tak vymejslej picoviny s naprosto "insane" obtiznosti... :o(
    Nejhezci na tom update je ten boxer - ten je hezky zpracovanej .. navic umlatit fizla boxerem je znacne uklidnujici! :o)

btw vite o tom ze v prvnim dnu "Rats" uz neni dodavka od zacatku, ale prijede az po chvily, pokud uvarite dostatek baglu nebo vyhodite laborator do luftu? tim se znamy xp boost znacne stizil.. :o/
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    SHASHA_KRASTY: nojo, ale kdybychom pockali jeste den, tak to mohlo bejt jeste o pulku levnejsi :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    bože to je update že bych blil...
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SHARINGAN: mno jeste ze sem si vcera pockal, az bude mit Lpk cas a nekoupil to posledni DLC co me chybelo za plnou.. :o) (kdyz uz sem u toho tak ty noze sou fakt docela zabavny a pekny)

jinak achievy co pridali se tykaji jen ty novy obtiznosti "death wish" .. proste splneni mise / misi na tuhle obtiznost
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PSA: do pondělí, všechny aktuální DLC na Steamu v -50% slevě...
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    btw nekdy bych s nekym rad udelal achiev Full Measure - On day 1 of the Rats job, cook and secure 7 bags worth of meth without blowing up the lab on the OVERKILL difficulty

sem k tomu nasel zde prima vysvetlivku (pred tim jsem si na ni ani nevzpomnel): "Full Measure" is also a reference to Breaking Bad, when Mike tells Walt a story about confronting a chronic wife abuser back when he was a beat cop. Mike intervened, and almost killed the wife-beater, but gave in when the abuser promised to change his ways. Shortly thereafter the man beat his wife to death. Mike's mistake was to take a half measure when he should have killed the abuser. "No more half measures, Walter," he says referring to Jesse. This could also be a shoutout to Aaron Paul, who played Jesse, and who has a tattoo that reads "No Half Measures"
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    btw vcera sem zjistil, ze zrejme je rozbitej tenhle achievment.. :o((
    Ale lidi ho maji, to nechapu.. :o(

It’s Alive! IT’S ALIVE!
    While wearing the “Frank” mask from the Halloween event, get electrocuted or tased by a Taser 25 times.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    DUBAS_: vtipny video to je, vo tom zadna... ale aby misto dalsich uprav "buldaku" vydali nejaky novy heisty, to ne.. :o/
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SHASHA_KRASTY: hodne vtipne :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    ale tak jako jo, proc ne .. :o)

PAYDAY 2: The Death Wish update
    http://www.youtube.com/watch?v=e8CMPB03-pw
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Pridano dalsich mraky achievmentu.. ufff :o)

Jinak bych si zase nekdy rad zahral! Nedal byste nekdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam