• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    1.5gigovej hoxton
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    PAYDAY 2: #CRIMEFEST Merchandise Store Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=N-Af3Zvnp6s
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    mnojono tak cca pred mesicem jsem se smal Kaje, ze "infajmnula" ... a dneska to s "dvojkou po kuzi" udelam taky ... njn :o)
    (jeste ze jsou kamosi, ktery me behem cca 3-4 hesitu dostanou 40 level, kde se da skoro cokoliv...)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    teda jako vyvojari behem CrimeFestu udelali fakt masakr zmen ... ta dnesni... :o)

SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    to "night and day" vypada fakt zajimave! :o)))

Steam Community :: Group Announcements :: PAYDAY 2
    http://steamcommunity.com/games/218620/announcements/detail/221000927211180687
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    SHASHA_KRASTY: Taky si myslim, ale uz mi dva cipiskove rekli ze to prej nedava.. No jeste ze penize taky neresim.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    (na druhou stranu uz penize jaksi neresim)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    JUDAS: myslis jakoze ten co neses s sebou? Mel by, zadnou zmenu jsem v tom nezaznamenal...
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Je pravda ze ted uz se nezapocitava bagl lootu co mate pri skonceni watchdogs do vydelku?!
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Jojo, s Krastakem je to radost hajstovat!
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    PRAASHEK: s tim skillovanim ti klidne taky pomuzu, neni problem, napis az budes chtit hrat, jestli budu mit cas, rad pomuzu .. :o)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SHASHA_KRASTY: snad do tý doby trochu vyskilluju panáky a dal bych dyžtak s tebou :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    PRAASHEK: pevne doufam, ze za tyden ta haloween akce zacne (po roce) znova ... ten haloween heist v safe housu s bezhlavym buldozerem byl docela vtipnej ... a hlavne me chybej dve ze ctyr masek, ktery se dali ziskat jen behem tyhle akce
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    chápu to správně, že ty achievy z heloveen akce nelze již získat? :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    // navic jak uz jsem psal - vcera vecer jsem se asi 2 hodiny snazil o jeden achiev a po asi 4ech neuspesnejch pokusech se me to skoro podarilo ... s predposlednim baglem me zastavil fizl pred kamerou ... to jsem myslel, ze me "chytne prcek" .. :o)))
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: tak to jsem v ranni demenci pochopil obracene .. :o)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    SHASHA_KRASTY: hehe, neboj, mluvil sem o kf ;)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: mno az ted jsem tvuj post docetl do konce a asi jsem nucen te poprosit, abys o tom "pochopitelne jeste lehci/snadnejsi.." mluvil/psal az me predvedes treba takovy solo Big Oil na dw, Framing Frame pro dw, Big bank na dw se zapnutejma laserama a odnesenim 12ti baglu, atd. atp.
    :o)*
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    _LEPIK_: jj s Killing Floor je to dobry srovnani .. :o)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    SHASHA_KRASTY:
    LKNFYI: chapu, rychla oddechovka..opravdu mi to pripomina killing floor(nove mapy, dobry pristup vyvojaru..i kdyz pochopitelne jeste lehci/snadnejsi oddechovka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam