Dlouhou dobu jsem měl stejnej postoj jako
SKOLD. Dlouho jsem měl celkem jasnou představu o tom, jak budu mít v tetování vyobrazený, jak je to celý jen hra a tyjátr a tak. Pak jsem nad tím víc přemýšlel a bavil se s potetovanou přítelkyní a dospěl k názoru, že jednak nejsem schopnej vymyslet něco tak univerzálního, abych si byl jistej tím, že mě to tetování bude nějak vyjadřovat po celej život, aniž bych to pokládal za lehkej kýč, a druhak mi přišlo líto nevyzdvihnout právě to, že kérka může zvýraznit anatomický křivky.
Nakonec jsem úplně otočil a rozhodl se právě pro geomterii. Oproti těm postovaným tady je to trochu chudý, ale aspoň mám inspiraci, kam dál pokračovat (přeci jen jsem to napoprvé nechtěl přestřelit). Na smysl jsem se vykašlal, jde čistě o estetiku. Baví mě otázky typu "a co to znamená". Říkám, že nevím, ať mi poraděj. Zatím jsem se dočkal jen draků a hlavolamů... Navíc je to takovej motiv, kterej časem nemusí bejt překrytej, ale třeba dál rozpracovanej, což by se asi u nějaký konkrétní kresby nedělalo dobře (asi... nejsem tatér, nerozumím tomu). A ať jen neplkám, tak tady je: