• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBSrdcaři, Džentlmeni, Hasiči - Požární sport
    Tento klub bych rád věnoval všem dobrovolným a jiným sportovním a jiným hasičům, nebo hasičům vůbec. Zábava volná, ale k tématu... tipy, triky, rady a návody, pozvánky na akce, fotky a videa ze soutěžních nebo cvičních útoků a jiných hasičských událostí :)
    rozbalit záhlaví
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PEPENKA: poptám se starších...
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    MUADDIB: Jo, a co chci potvrdit? Jestli se jedna o jednotny znak hasicu z pocatku 20. stoleti.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    MUADDIB: Prepisuji hasicskou kroniku zacinajici rokem 1906.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    No a co přesně chceš, potvrdit, že se jedná o tento znak?
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Prosím, kde najdu znak hasičů z počátku 20. století, který byl pro Čechy, Moravu a Slezsko jednotný? Googlím, ale asi to neumím. Děkuji.
    COYOT
    COYOT --- ---
    TRANQUILITY: jj musí se hlavně chtít.. to je jasný... my tenkrát něměli mobily a fejsbuky atd.. takže o náplni odpoledne na vsi bylo jasno... hasičárna.. trénink .. pivko .jooo to když jsme byli středoškoláci.. trénovali jsme 2x v týdnu plus závody... to nám to i šlo :)

    chce to ty proudařky nějak motivovat :D pravda kostky nic moc.. ale mokrá tráva je jak z bláta do louže :)

    imho nejdůležitější je, že se vůbec sejdete... my se ted tak trochu trápíme.. a jsme rádi, že fungujem primárně jako zásahový družstvo.. když už se nesejdem v počtu 7 na souteže... ale 3 do auta na nějaký malý zásahy typu včely, kočky na stromech... popadaný stromy atd.. na to ještě lidi naštestí jsou :) a fungujou což je pro me primární...a když se sejdem a je nás málo.. pujčíme si holky i kluky od vedle ze vsi a je to vyřešený :)

    k tomu že Tě to štve...

    ono to totiž človek, kterej tomu dává všechno, resp o "něco víc" než ostatní aby se zlepšil, tak ho to pak logicky začne štvát, když vidí u sebe a ostatní nějakej posun a "ty brzdy vepředu" nejezdej jak by měli :D
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    kluci jezdí pár kol šumavské ligy, my taky můžeme jen zírat;)

    jen bych chtěla podotknout...že když se chce, jde všechno... my taky nejsme spolu celý týden, tři jsme v Praze, další holky ve školách ve větších městech... potrénovat v pátek večer nebo v neděli odpoledne se podaří skoro vždycky a když se nesejdeme, nahradí vypadlé místo někdo z kluků, kteří mají to štěstí že je jich dost a mají i pár náhradníků.
    Prostě když se chce, dá se běžet i rychleji a udržet proudnici... asi to zní trošku sobecky, ale štve mě to, měli bysme na to vyhrávat a vím a mám vyzkoušené to, že i já uběhnu céčko líp než oni dvě dohromady:/
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    COYOT: je fakt, že jim Pepek nakouřil trošku víc plynu (strojnice byla nemocná a povolili nám start s chlapem), ale i tak si myslím dával pozor a fakt jim nedal tolik, co pouští klukům.
    A vážně nedoběhly včas, vzadu voda dávno hotová a oni na půl cesty... nikdy se mi nestávalo to, že bych měla hotovou vodu a mohla se z povzdálí dívat na to jak vepředu proudy zaklekávají. Holky na to mají, vysvětlujeme jim to na trénincích, že je prostě důležitý těch 20 vteřin zasprintovat, chápu že se možná trochu báli na kostkách, páč to klouzalo, ale nedaří se jim to ani na trávě:/ Nehledě na to, že nás všechny brzdí i tím, že odmítají běhat s klubíčkem a táhnou za sebou céčka od základy...
    COYOT
    COYOT --- ---
    u nás je to nemlich to samý.. lidi pracujou i o víkendech, takže na souteže je nás málo..... když se sejdem 3x do roka, tak jsme rádi aspon za složenej team ještě s lidma z vedlejší vsi...


    TRANQUILITY: proudařky doběhli včas :) jen to chce u toho stroje trošku ubrat plynu než zamířej na terče ;) resp. tlačit to do plnejch, čekovat hadice a před "vystřikem" lehce ubrat :D :D at je to nesmete :)

    ostatne lepší "žádná hitparáda" než se vůbec nezúčastnit .) já si dal letos jen 2 souteže.. klasický okrskový kolo a pak nějakej sranda match... :)

    Na Brdskou ligu nemáme :D na tu jen zíráme :D
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ale sluší vám to :)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    TRANQUILITY: njn, budeme muset, jsem jedinej přespolní,a le asi nás bude muset přespolních bejt víc...
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    my máme strašně pomalý proudařky a když už konečně doběhnou, tak to s nima mává že neví čí jsou... žádná hitparáda letos:/
    SDH Kocelovice ženy - Blatná 21.6.2014, 1.pokus
    https://www.youtube.com/watch?v=dfnJRmAsD8A
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    nábor:)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    no to nebude velitelem :( je nás prostě málo...
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    vyměnit velitele:)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    TRANQUILITY: NTJN, ale Velitel asi letošní sezonu odpískal, tak já nemám co přispívat a saám si nepovídám :)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    celkem škoda, myslela jsem že proto se tady tohle auditko založilo...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    nezávodíme
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    bohužel nic...

    my nezávidíme... bohužel :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam