• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DO_ITEuropa Universalis IV a jine "paradoxni" hry
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    HAREMHEB: mě přijde, že ta hra vůbec nějak neumí pracovat s tím, když je tvoje země obklíčená :) popřípadě když chceš namalovat frontline okolo země z jedný strany (např. u Švýcarska), ale ona mi furt přeskakuje na druhou stranu...
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    ANTICLOVEK: tam zlobi hlavne ten frontline na urovni marsala. Pro jistotu je i lepsi prekrit frontu 2 prikazy nebo v ciste defenzivnim runu, jako je ten za CS, pouzit i ten prikaz co ted nevim jak se jmenuje, ale na mape vypada jako krizky.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    BURKHAR: ja ted hral run, kde V CCCP svrhli Stalina a nahradili ho Carem. Dostal jsem pak achievement, kdy jsem kapituloval Rusko, aniz bych obsadil Stalingrad. Ten jsem samozrejme okupoval, jen se jmenoval Volgograd:) blbej bug, ale jinak dobra hra a zabavnej run.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Bez těch historickejch focusů je to sranda, místo USA vznikly Communist States of America, který teď chtějí vyhlásit spojencům válku. Bude ještě řiť.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    BURKHAR: jo takhle jsem naposled krásně držel demokratický Československo proti celý nazi Evropě a pak se mi najednou bugem posunuly frontlajny, takže všichni vojáci si mezi sebou začali prohazovat pozice a jak přišli i zakopání, tak náckové se vším udeřili a byl konec :) tyhle věci by ještě měli vychytat
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: krásný 7 hodinový playlist
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKHAR: spíš než generickou klasiku, dal bych osvobozené divadlo! Ať bojujeś za správné hodnoty!

Spotify
    https://open.spotify.com/track/0UizzgLhhPeZNVKHEuIA0G?si=ALfijYqOQceA392vAz8scw
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: Nakonec jsem tu trať změnil, aby vedla přímo od Cajzlu.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    D1RABBIT: Tentokrát to zkouším trošku víc vybudovat, aby obránci měli lepší zásobování. A vsadil jsem víc na letectvo. Uvidíme. Zatím je klid.

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Jinak doporučuji vypnout v HoI IV. hudbu a dát si k tomu tenhle playlist:

Spotify
    https://open.spotify.com/playlist/51GpouxzjYnHakf4VFfHQz?si=4f99ae807526455e
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    RUDOLF: Dost to pomáhá logistice, taky jsem hned ze startu postavil koridor Brno - Praha, aby to nemuselo jezdit přes Olomouc.

Nácci mě bohužel dobyli. Jdu dát druhej pokus, bude to chtít víc pěchoty a letectva. Bohužel je problém s tou demokracií, verbuje se málo. :( Je to dost challenging, ale já to dám! :)

Mám vyplé historical focuses, takže se klidně může stát, že vznikne Rakousko-Uhersko, to jsem kdysi už zažil.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKHAR: železnice nepamatuji!
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Zkouším po dlouhé době demokratické Československo. Nácci už vyhlásili válku.

HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte jestli ten Royal Court bude i na GamePass?
    DIOM
    DIOM --- ---
    myslím že v 17:00 CET
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    SID311: Parada :) diky

Tak to akorat vecer uspim prcka a jdu si zahrat B-)
    SID311
    SID311 --- ---
    Takže asi v šest
    SID311
    SID311 --- ---
    EXSECRABILIS: "This game will unlock in approximately 2 hours"
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    DIOM: Nevis v kolik se to spusti ?
    Jestli se mam tesit na dnesni vecer ci az zitra :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    a dneska konečně CK3 Royal Court..už dlouho jsem se tak netěšil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam