• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DO_ITEuropa Universalis IV a jine "paradoxni" hry
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DIOM: no to jo, souhlasim s tim problemem, ale ve chvili kdy se do tehle situace dostanu mam uz dynastii rozlezlou vsude mozne a teda prijde mi ze to uz bych rovnou mohl rozehrat novou hru nez hrat za nejakyho random typka, kde vlastne pravdepodobne az umre zas o vsechno prijdu.
    DIOM
    DIOM --- ---
    JULIAN: Naopak větší než normálně, protože tam už většinou za pár pokolení všechno mám, hlavně kopec peněz a za ty si nabrnkneš co chceš a pak už mě to nebaví. Já to takhle s tím modem hraju jako ságu jedné dynastie, kde se díky modu odehrávají všechny ty sourozenecký zrady a vraždy, abych se zase dostal k původnímu majetku. Samo občas mi rng přidělí prvorozeného a hraju klasicky dál. Taky takhle nemám nutkání rushovat k primogeniture.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DIOM: jakou máš pak ale motivaci se snažit? Když pak zase soadnes treba
    BRETA
    BRETA --- ---
    DIOM: asi to vyzkouším, ale přijde mi to jako uplnej úlet, já se naopak snažím dosadit nejlepšího možného heira tak, aby vůbec o nic nepřišel :) když máš pak těch empajru třeba deset, tak není zas tak easy to držet pohromadě, teda aspoň dokud není dostupný ultimogeniture
    DIOM
    DIOM --- ---
    BRETA: Achievementy jsem s klidným srdcem obětoval pro lepší hratelnost. Hlavně když už člověk ví co a jak, tak je ta hra hodně snadná a v pozdější fázi pak celkem nudná. Já miluju ty začátky, kdy řešíš každý detail, každýho dvořana, každej zlaťák je dobrej. Na tohle je právě skvělej ten after death mod, kde si v game rules nastavíš random heir a nikdy nevíš za koho budeš po smrti hrát. Takže pak z císaře třeba zase spadneš zpátky na vévodu a znovu se snažíš dopracovat se k majetku a moci. Každého dědice pak chceš dobře oženit a vyškolit. Zachovat přitom ještě nějakou kontinuitu říše je pak úplně novej level hry.
    BRETA
    BRETA --- ---
    DIOM: já bych ty módy snad i vyzkoušel, ale jelikož nejsou pak aktivní achievementy, tak nejsem schopnej to s nima hrát.
    Koncem měsíce vyjde druhej Flavor pack: AVAILABLE MAY 31
    The sun-kissed lands of Iberia await your glorious rule
    From the Christian kingdoms in their northern mountain strongholds to the sumptuous Muslim taifas of al-Andalus, immerse yourself in Crusader Kings III: Fate of Iberia with all its splendor and art. Breathe life into your Iberian adventure with new events, music, traditions, models, and style your ruler as a royal Castillian knight or dashing Umayyad emir.

UBIK: teď mám nutnou pauzu, ale jinak tam mám nasvíceno přes 1500hodin :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    jinak tady mám aktuální kolekci modů, bez kterých bych CK3 už nemohl hrát..jednak aby to bylo výrazně těžší (More Interactive Vassals, After Death - random heir, Higher Mortality) a taky o hodně pestřejší (CFP, EPE, VIET) ..plus několik dalších vychytávek
    seřazeno jak by mělo být v playlistu >>

Steam Workshop::Must have
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2557167020
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Taky občas hraju, teď ale jedu Stellaris - Star Trek New Horizons
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    Taky hraju :)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    UBIK: Zalezi co pod to patri.

Kdyz mam moznost hrat tak v 90% je to ck3. Bohuzel cas mam tak jednou za dva tri tydny.
    DIOM
    DIOM --- ---
    UBIK: ano..hodně
    UBIK
    UBIK --- ---
    Hraje tu někdo aktivně CK3?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ANTICLOVEK: Ajaj. :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    BURKHAR: připrav se na krysy se zvacím dopisem:)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Zkusil jsem Iron Curtain mod za Československo. Zkusím se nějak prokousat k západu, je tam nějaký national focus na postupnou destalinizaci, tak uvidíme. A všechno do vývoje. Techniku mi zatím klidně budou vozit dobrovolně čubčí syni. Já tu naši zem dostanu na západ, to vám říkám!
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HAREMHEB: Asi nemám všechna DLC. Já to zkusil jen pustit, hlásilo to sice něco o nekompatibilitě verzí, ale spustilo se to a za ČR hrát nešlo.

Ad to Maďarsko, to byla nadsázka, ale zajímala by mě role ČR v tomhle. Předpokládám, že je to udělané tak, že dřív nebo později ten tlak někdo vyvolá a tím nemyslím 11. září, ale někdo v Evropě.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    BURKHAR: Jde hrát za Čr, ale je to nuda. Musel bys vystoupit z NATO a pak napadnout Maďarsko = celé NATO.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HAREMHEB: Nejde hrát za ČR, to mě neba. Chtěl jsem vyhlásit válku Maďarsku.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    JANDOS: AI je blbá a bude vždycky. HOI je pro mě dost i o vlastní fantazii, prostě sandbox. Ale teď bych to zapnout nemohl.
    To rozšíření o železnice je fajn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam