• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    POMPO
    POMPO --- ---
    MESHCA:
    To osobne povazuju za dulezity. aby tam byly casual dungu pro 5 lidi, tezsi dungy pro 5 lidi a ruzny ruzne tezky veci pro vetsi pocet lidi. a idelane nakonec nejaky super tezky vyzvy co budou davat jen HC raid guildy.
    Aby tam mel kazdej nejakou vyzvu...
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    AVATAR: Vsak ty muzes behat dungeony a adventure, ktere jsou pve pro 5 hracu. A my raid blazni budeme mit jeste raidy 25 a 40 man. Nidko te nenuti do raidu lezt. To, ze ja nevyhledavam pvp content, preci neznamena, ze budu zbrojit, aby pvp ze hry vyskrtli.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    mno líbí se mi, s čím teď přišel blizzard a to jsou ty flexible raidy, které se scalují podle toho, kolik tam přijde lidí (jasně, že minimální počet nebude 5 lidí)

osobně jsem raidoval 25 i 10 ve wow (a 16 a 8k ve swtor) a těch cca 16 lidí je pro mne fakt strop, pokud navíc chceš progresovat nějaký hc/nightmare content, musíš se s těma lidma dobře sehrát a to nejde, pokud je tam pořád nějaká fluktuace..nehledě na to, že v menším raidu udržíš líp morálku a poctivý kamaradenschaft
    JULIAN: popripade delat petkovy instance, kde se I HC fight grupa nauci behem vecera a ne tydnu :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    no kuci faktem je, ze bud to bude trapne lehke a bude to zerg kterej bude stat na wowkem lety proverene mechanice "don't stand in fire telegraphs!" a pak to bude o tom nahnat bandu lidi ve spravnem pomeru dohromady a naucit je zakladni prehled o okoli, tj nic pro nejaky "progress", nebo to bude fakt tezke a pak se to bude potykat s omezenim nejhorsiho hrace - at uz jde o cekani ci taktiku. A to povede k nenavisti tech lepsich hracu vuci tem horsim a to je cesta do pekel
    POMPO
    POMPO --- ---
    REFLEX:
    To j epotreba brat tak, ze to byly jedny z prvnich "Raidu". Dneska uz by vyvoj vyzadoval lepsi...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    je pravda ze ty bossove v lineage byly lehky, stacilo do nej jen rezat :DD takze i kdyz tam bylo hodne lidi nemuselo se vubec nic organizovat :D
    ZACK
    ZACK --- ---
    REFLEX: Neni, muselo to ustoupit vetsi pristupnosti, s takhle velkou skupinou mas jen dve moznosti, bud to bude content jen pro velke a dobre organizovane guildy nebo souboje tak nekomplikovany, ze nevadi, ze tam beha 40 bezhlavych kurat. Jako lidi na to nostalgicky vzpominaj, ale to i na filmy s Van Dammem, ze jo. Mne to nechybi, na tupy zergovani jsou idealni world bossove, cokoliv vetsiho jak 10 lidi bez smysluplne organizace a vedeni znamena hodiny potupneho umirani a nulove zabavy. Imho.
    REFLEX: ve videich to vypada skvele, ale zorganizovat takovej raid neni zadna sranda. Porad na nekoho cekas, po wipu trva min. 20 minut pred dalsim pokusem a kdyz jsi to nehral v nejake top guilde, mohlo trvat i par tydnu, nez jste se sehrali tak, abyste bosse dali. Bylo to HC a ze zacatku bozi, ale casem jsem se zacal strasne nudit - bylo to furt to same dokola. Taktiky se sice menily, ale prubeh byl vzdy stejny. Prvne x veceru stravenych prevazne cekanim a pak farma a cekani na item. Samotny boj se pro me stal nudnym, protoze jsem vetsinou svou roli v raidu zvladal a kazili to ostatni ;)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    REFLEX: Na cap levlu v podstate neni. Velke raidy postupne vymizeli.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MESHCA: ve wowku teda uz neni 40 raid? ani jinde? vypada to dost zabavne (jenom v lineage jsem se dostal na top lvl :]])
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO:
    Top 5 Reasons 40 Man Raiding was Amazing
    http://www.youtube.com/watch?v=SvDDEdNbfms
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    OSCURO: Jo lineage byl super, bossove a antharas hlavne jak bylo pvp vsude tak se kradli bossove atd
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Ja sice s obavou, ale preci jen vyhlizim velke Warplotty a 40 raidy.
    Hral jste nekdo jeste neco, kde byla nutnost masivni PvE kooperace? Treba obri raidy v Lineage? Pamatuju si ten skvely pocit ze clovek bezi proti krutemu nepriteli jako armada a ne jen jako banda peti otrhancu? Chybi me to a rad bych si zas neco takove uzil.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: taky pravda. na vanile chodit s pugem moc nehrozilo
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON: jenze tehda jsi 30 minut stravil shanenim grupy, pak 15 minut cesta do dungu a pak jsi to v nejvyssim soustredeni hodinu a pul prochazel, planoval kazdej pul, CCcko, strategii na bosse... dneska kdyz se rekne "5man PvE content" tak si vetsina lidi vybavi soucasnou situaci ve wowku. sice instantni "zabava", ale chodis to s partou retardu, "go go go" lidi, frantiku/rusu bez znalosti anglictiny a je to neco co proste MUSIS kazdej tyden grindit jak kokot furt dokolecka
    me osobne vzdy bavily spis male grupy :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JETELICEK: no, i kdyz na vanile wowka se protacel Strat, Scholo, Dire Maul atd. porad a porad nas to bavilo :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    JETELICEK: tak z toho co bylo oznameno me zajima pouze toto a PVP ... jinak ta hra pro me osobne zadny PVE content nenabizi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam