• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ZACK
    ZACK --- ---
    POMPO: Keca, Hero pouzivaj , ale samotna hra bezi na jejich vlastnim enginu. Ale pryc od toho zla, navic to sem nepatri :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    JETELICEK:
    Esli nekecas tak to bude druhej zarez na pazbe Hero enginu.;-)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    POMPO: a na stejném enginu pojede TESO :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    VAJCE:
    Dalsi problem bylo, ze to sice bylo RPG ale ne MMO. Vic jak 10 lidi na miste a melo to problemy...
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    JETELICEK: bugy byl nejvetsi duvod ze sme to prestali hrat...navic meli napicu nastaveny automaticky odpovedi...bo kdyz sme jim psali, tak odpovidal stroj, ze to proveril,ze je vse v poradku a po tebou nebyli textury , nebo si cekal na bose ktery nedosel :) proste ty si stal v zabagovanym raidu a dostal si odpoved ze to proverili, ze je vse ok,,,,tys to znovu loadnul a bylo to to same....to kdyby ti nenapsali nic tak je to lepsi :)

druha vec proc sme to prestali hrat byl, ze si v dobrym equipu vypadal vpodstate stejne jako kdyz si byl padawan ::))

takze co pises me potesilo...hraje to nekdo jese vubec?

JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    VAJCE: ten první rok určitě...SOA v Eternity Vault byl nejmenovaným králem všech bugů. Nicméně cca v době vydání toho jejich datadisku byla situace relativně spoko. Akorát holt čím dál tím více serou na cokoliv jiného kromě vydávání cartel packů, plných přebarvených stávajících modelů zbrojí
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    JETELICEK: ve stwors se nedalo raidovat, nejvice zabugovane raidy co sem zazil :)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    ASACHI:
    AVATAR: tak zase tak blbej, abych nepoznal nadsázku a nedokázal jsem s ní nadále operovat nejsem ;)

s EPGP mám jenom dobré zkušenosti, navíc čím větší raid, tím víc to nějaký systém chce. Ve swtor v 8kovém raidu jsme samozřejmě nikdy nic takového nepotřebovali a vždycky se to vyřešilo domluvou
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    JETELICEK: Presne jak pise

Jinak obecne EP/GP je cesta do pekel uplne nejvetsi. Ja nikdy neraidoval s lidma, kde by nefungovalo: "hele ty ses zelenej, tak si to proste vem (pac to pomuze celymu raidu)".
    U 40 kde nikoho neznam beru a neresim. Jsem jednotlivec, nikoliv skupina ... coz je trochu paradox, kdyz nas je 40 v raidu.
    JETELICEK: a nebo jsme to trochu nadnesli ;)
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    taky sem nikdy neměl problém s tím, že bychom se dvě hodily hádali o epiky....ne, když jsme mohli mít dkp/epgp, nebo se prostě domluvit...takže jste měli buď obrovskou smůlu na idioty...a nebo nevím
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    VAJCE: Mno ja hral takhle (pripadne se k necemu vracel apod.)
    Ragnarok online -> Lineage 2 -> WoW -> Guildwars -> SW -> Tera
    u niceho jinyho jsem delsi dobu nevydrzel a nejdele jsem hral ragnarok (4 roky?) a pak wowko (3,5 roku? ... hodnekrat jsem skoncil a pak se vratil).

Nejlepsi loot system mel i tak ragnarok :)
    Tam ti proste veci spadly na zem a kdyz jsi byl s dementama, tak jsi mel smutnej den ... proto se tam chodilo fakt jen s lidma, kde uz dohoda ze startu byla jasna.
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    AVATAR: hej to nemelo chybu, to se dalo i ninjovat :))) ani to ted vetsinou nejde :DD
    VAJCE: nojo, prvni dva roky, vim hovno jak to chodi ted ;)
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    ASACHI:
    AVATAR: hele bud ste hrali mmo drive nebo tam byl extremne spatnej system...a nebo extremne spatni lidi :) hadani o itemy sem nezazil mimimalne nekolik let....a to sem skoro denni parat a jedu jen mmo
    ASACHI: zvlast, kdyz je to po kazdym raidu.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    OSCURO: To zase ne ze bych velke guildy nemel rad.
    Ja jen nenavidim velky raidy apod. kvuli equipu.
    Treba v ragnaroku nas bylo pres 200 v guilde / aliancich a to fakt byla parada.

Pres den jsem si soloval bosse (treba jsem 2 hodiny v kuse zabijel haatiho, ale zabil), nebo grindoval moby pro karty / equip. V momente kdy se nekdo se mnou mentalne kompatibilni objevil, tak jsme hrali spolu (az do poctu treba 4-6 lidi).

Velke bitvy o hrady se uz dely masove, ale tam to bylo vyslovene organizovane a treba rozpadle na male skupinky po 5, kde kazdy mela nejakeho velitele ... takze PVP si dokazu predstavit

Jen mi proste vadi nekde 2 hodiny stat a nic nedelat, zatimco se vsichni hadaj o mec no. Neni v tom ten zabavny faktor pro me.
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    ZACK: jj, to je pravda...krom naxu na sedine tam si musel mit i top lidi ktery tomu navic chteli davat vice casu nez bylo zdravo :)
    ale prece ze v minulosti se nam ty 40citky tak nelibili neznamena ze nejdou udelat dobre...

myslim ze vsici se tesime na hru ktera to udela lip nez ty doposud, porad verim ze jednou prijde :))
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ASACHI: Na hrani solo mam single :-)

Ale chapu to, take nemusim prevelikou socializaci a leckdy se rad toulam sam, ale mam rad i ten pocit velke guildy pro tyhle akce.
    ZACK
    ZACK --- ---
    VAJCE: Mne by se to libilo, ale takhle 40tky nikdy nevypadaly. Byl to top raid pro top guildy (ne kvalitou, ale top velikosti), o lidi tak nejak neslo.
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    ASACHI: vsak wow slo cestou pro mene lidi raidy...a dopadlo to tak ze desitkovy sou tezsi jak 25tkovy...momentalne...
    ten wow model co ted je se me libi,ale jeste si myslim ze tam chybi jeden tezsi raid pro vice lidi, protoze zase ze svy zkusenosti vim...ze kdyz sme chodili naxx na sedine, tak ty itemy kdyz lidi videli tak je proste chteli :) fungovala skvele reklama...ty itemy z naxu na sedine chtel kazdej,ale do ty instance se dostalo jen maly procento lidi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam