• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    No ja mel nejvetsi problem ze jsem se do bety hasil uz hafo mesicu zpet, ale nejak jsem minul ze jim to slo cele do sracek, a znovu jsem se prihlasil az tak mesic zpet :( co spis doufam je ze bud zas budou rozdavat friend keye, popripade aspon open beta.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JULIAN: Tak to je skoda, tak uz zbyvaji jen "nablble" souteze

WildStar Fans: Welcome to the WildQuiz 2: "Birthday" Edition - You could win a WildStar Closed Beta Key!
    http://www.wildstarfans.net/2014/02/welcome-to-wildquiz-2-birthday-edition.html?m=1

ev. na Wildstarfan.cz
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Me do bety nepozvali :( *fnuk*
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OSCURO: tak bezne jedou dva testy. jeden interni kde se ted treba testuje to co ste reportovali a druhej verejnej kde potrebujou otestovat to co uz maji hotove, tzn. endgame
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Tak kdopak se chysta do stress test bety?

Musim si postezovat. Carbine si dle meho nyni podrezavaji vetev. Patch 3 sice otevrel max level a nove endgame features, ale neopravil nic co jsme reportovali a zlikvidoval hratelnost esperum (jako heal) a castecne spellslingerum. Navic spatne nabalancoval dungeony a dalsi group content kdy jsou nyni vpodstate nehratelne a oproti zabave pred 14 dny je to peklo a luckybased wipe za wipem.
    Mam obavu, ze si udelaji spatnou reklamu. Sice slibuji nasazeni patche pred stress testem, ale neverim jim, ze to stihnou vychytat.

Vidim tam tikat bombu prusvihu.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    OSCURO: Tak přesně fungují PvE servery ve WoW a i jinde. Takže paráda. Já chci do bety...
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ETHAN: A tez planuji PvE server coz me bavi vic a uvolneni u PvP si necham na BG a Warplotty.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ETHAN: Ano, planovany PvE i open world PvP servry.

Nyni je to reseno flagem. Mam vyveseno ze chci open PvP = muzu druhou frakci mlatit a oni me. Nemam vyveseno, neumozni to zautocit.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    OSCURO: To ale předpokládá PvP server a já doufám, že tam budou i PvE servery, protože PvP a natož world PvP mě ani trochu neláká.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: On je jediny problem v tom, ze oni opravnene maji byt na co hrdi a citit se povysene :-) Takze se necitim u Dominionu uplne jako namysleny pitomec.

Moc s me libi, ze se to tak pekne rozdeli, a ze to umi vyvolat emoce a motivovat k tomu si jit po krku.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ja budu hrat za tu stranu, ktera nema trpasliky, abych je mohl v PvPcku vrazdit. Na lore prdim, Quest texty nectu!
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: To myslim nikdo ani nenaznacoval, jestli neco, tak spis jak provokativni (v ne uplne dobre slova smyslu) je to "my jsme ty cool" Dominionu. S tim v ruku v ruce jde to sympatizovani s underdogem a jakykoliv prostredek jak smazat z toho povyseneckyho xichtu ten arogantni usmesek je proste dobry. Vcetne moru :)
    Uprimne, at budu hrat za jakoukoliv stranu, jsem si jisty, ze Dominion lidi me budou iritovat uplne stejne, jen vidim ten obrazek nize, tak se mi zatina pest :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: Kdyz hrajez za Exile, tak nenavidis Dominiony. Nenavidis, je tak strasne moc, ze bys az schvalil, ze za ne propasujes mor k hlavnimu mestu Dominiaku. Ze zavres oci pred pred vyvrazdenim ptakolidi z Flashe Gordona, kdyz to pomuze nejak zvysit konkurence schopnost Exile proti Dominionu. V podstate jim schvalis, ze zdroje jidla a energie jsou komplet kradene. Kdyz se nad to ale povzneses, jakou cenu jsi ochoen zaplatit, aby "ti dobri" meli navrch?
    Na druhou stranu, pokud Exile nebudou za sve preziti bojovat a vyhledavat kazdicky zpusob jak mit navrch, tak podlehnou. Pokud to jidlo neukradnou, tak ho proste nebudou mit dost.

Je tam klasicky moralni dilema, ktere nema spravne reseni. Me se jen dotklo to barveni stran na cernou a bilou.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: Ano. V podstate druhou stranu svym zpusobem nemas rad. A pokud ti nestaci muj obojetny pohled. Tak jdi na http://forum.wildstarfan.cz/ ... tam jsou lide, kteri hrali jen za Exile.
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: Mne se libi, ze zatim to vypada, ze at uz clovek hraje za kteroukouliv stranu, fakt citi silnou nechut k te druhe. A tak to ma byt. Aspon mi to tak prijde, ze toho, co pisete a ctu/vidim jinde. Jeste tu chybi nekdo, kdo hraje za Exile, aby tomu dodal ten pohled z druhy strany.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: Jak jsem rekla, prvni jsem si zvolila Exile, objetovala jsem sve milovane Chua pro "dobro", ktere se ale tak nejak nekonalo. Navic mi vadilo porad dokola byt ve valce, zit na smetaku (Thayd).
    Tecku tomu dali Mordesaci. Jako pouzivat nebohe Moodie jako laboratorni morcata? Fujky. http://www.youtube.com/watch?v=Bvak-3Lk0eQ&feature=player_detailpage#t=1968
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: Zni to kazdopadne skvele z obou stran.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: Tak to je presne.
    Kdyz hrajete za Exile, hra ve vas zivi opravdu nenavist k Dominionu. Dominiaci vam nici vam vojenskou silou nici vesnicky, policka, dokonce hlavni fronta je primo pred hlavnimi branami Exile mesta. Jestli se tomu tak da rikat, protoze Exilelove ho nepostavili, ale nasli ruiny pevnosti a ty osidlili. Z Dominionu vidite jen vojsko, ktere ma presilu. A konflikt s Dominionem je v kazdem tretim questu a vetsina konfliktu se resi partizanckou valkou.

Kdyz hrajete za Dominion nejaky konflikt s Exile jde dost mimo vas. Exile potkate, protoze jejich elekrarna zamoruje povrchove vody vas a spiznenich kmenu. Pak vam otravi v Hycrestu komplet farmare a cele civilni mesto morem. Nebo Vam sabotuji sance na objevy eldanskych technologii. Vnimate je jako neco, co vam skodi. Vetsina questu se zameruje spise na reseni vnitrnich konfliktu v Dominionu nez na Exile, po kterych spis porad dokola uklizite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam