• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: no uprimne, "healer" me asi nejvic bavil v SWTOR Operative. Prislo mi to jako takovej druid z wowka trochu, ze to byl mix melee/short range stealth classy s HoT healerem. Chci to primarne do PvP, aby to bylo neco co hodne vydrzi a i v PvE aby healovani nebylo o tom koukat na HP bary a spamovat heal s cast timem. A i kdyz bych rad morde rasu, tak se nebranim i necemu jiemu, takze espera bych hned nezahazoval
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MESHCA: to by me taky zajimalo hele :) Lineage 2 Shilen Saint, SWTOR mercenary, GW2 tank
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    MESHCA: všichni si hrozně chváli medica, navíc se s ním i lépe expí (jako dps) , bo ss dps bylo zatím takové "meh"
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Pokud jde o healery. Tak jsem te schopna nasmerovat nebo jsem uz osobne nalevlila 2 ze 3 a prave delam alta na toho posledniho. Kdyz mi reknes, jaky typ healera te v nejake hre opravdu bavil a jaky mas styl hry.
    Za mordesaka to mas o to snazsi, ze mordesh nemuze byt esper. Takze mas vyber jen ze dvou heal classu.
    MESHCA: zkusin poslat v nedeli zenu s detma za tatinkem :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    AVATAR: Ono to v tydnu neni zadny zazrak. Cele pondeli a utery do 20.hod. je maintenance a server je dole. Pak se da hrat ten zbytek uterka a stredu a vetsinou ve stredu nebo ve ctvrtek je dalsi 1-3hodinovy maintenance v nasem odpoledni/veceru, kdy je patch na pripravu na stress test o vikendu. No a v patek zacina stress-test. Takze nejstabilnejsi je hra ve stredu a pak dopoledne o vikendu, nez do toho naskacou amici.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: bohuzel weekendove stress testy nejsou v tydnu :(
    POMPO
    POMPO --- ---
    MALY_BOBIK:
    Taky bych uvital. vcera sme to uz nestih...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    nevite jeste o nake sajtne s klicema ?
    ja mam na hrani vic casu paradoxne v tydnu. I kdyz ani to neni zadnej zazrak :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: mam podobnou situaci, jen v nedeli :) domu se dostanu kdo vi kdy a potrebuju si projet vsechny rasy (i kdyz uz ted jsem na 90% rozhodnuty ze pojedu undeady), ale hlavne classa, urcite chci healingovou, ale vyzkouset tri clasy za jeden vecer, to nepude :( snad jeste nejakej ten weekend bude
    ja stihnu tak v sobotu po desate na dve hodky. Z toho hodinu a trictvrte budu delat postavu :)

OSCURO
    OSCURO --- ---
    AVATAR: Uz se na vas tesim :-) ve hre za Dominion- Oscuro. Napiste me kdyz budete chtit nekde protahnout nebo nahodim alta. Nejlip se questi fakt v parte. Od zacatku do 50 jsem projel ve dvojici a je to super.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JULIAN: me to proslo
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ETHAN: diky, jeste jim nejake klice zbyvaji, ale pise mi to ze jsem ve fronte, tak uvidime :) ale i kdyz to vyjde, tak jsem bohuzel vetsinu weekendu pryc Y_Y
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    ETHAN: ja si myslim ze to resi docela uz dneska
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Má chyba, neviděl či zapomněl jsem na příspěvek před [ ETHAN @ Wildstar Beta a stress-test debriefing ] , který by říkal, že to je jako ve WoW (a stále ho nenacházím, což ale nemusí znamenat, že třeba i v nedávné historii není). Viděl jsem jen ten, co popisuje tři typy barvosleposti, a přišlo mi to málo. Jak má pracovat oko s barvami a jak se projevuje porucha barvocitu bohužel vím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam