• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: Jj, a byl to tvrdy naraz jit po WS do TESA a nemit dash a double jump a naucit se zaradit 4x nizsi rychlost a obtiznost.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    POMPO: Ja mel zezacatku tez pocit jako na diskotece v pracce :-) Ale cim dal tim vic me ta freneticnost a barevnost bavi.
    POMPO
    POMPO --- ---
    troku ten styl pripomina Jezka Sonica. Proste retro.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Grafika jednoducha ale ne oskliva.
    Styl asi enbude vyhovovat kazdymu.
    Hra je i pri hodne lidech na jednom miste pomerne svizna.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    POMPO: Nejsi stary. Jen jsi zahlceny. Mela jsem podobny prvni dojem. Nejdriv jsem zacala ignorovat challenage a pak jsem zjistila, ze nesmim nabrat questy z cele mapy, ale vzdy poctive udelat kazdou mini oblast (mist maximalne 3 questy) a pak se teprve presunout dal. To bylo jedine, co mi pomohlo prekonat prvotni sok z toho, ze tam vsude porad neco vyskakuje a ze nesttiham udrzet v hlave lore vsech questu.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Prvni dojem: sem starej.
    Porad na me neco nekde vyskakuje, porad se teleportuju, na mape neni videt, kam mam jit...
    Porad neco nekde skce a lita...
    Jdu si asi vykladat pasianc...
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SIRLOON: Vsichni puvodni betatesteri budou na serveru Nexus.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    vidim pet serveru... kdo kde teda ma byt?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Kdo chce videt jak vypada jako augmentovany at dorazi ke me na muj Dominionsky pozemek (Char Oscuro), nebo najde nekoho kdo ma na pozemku Eldan abanddoned lab.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Nasla jsem obrazek, jak vypada deluxe preorder kostym a ahoverboard ... http://powerleveled.com/wp-content/uploads/2014/03/WS_03-2014_-_Flyer_Pose_Deluxe_Edition.jpg
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: protoze chtej dalsi lapac prachu na policce? :) Ale vlastne nechapu, proc me to prekvapilo, je to normalni, vim :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: Neni to vubec neobvykla marketingova praktika. Kdyby nebyly levnejsi, proc by je pak lidi kupovali?
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: Me trochu prekvapilo, ze krabice z Xzonu prijde levneji jak digitalni verze primo od NCSoftu :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: V soucasne dobe premyslim, jestli preorder normal nebo deluxe. V obojim pripade pujdu do digitalni distribuce. Sice je ohlasena distribuce prez Tesco, Alzu, Xzone tusim... cetla jsme to, ale ted uz to znovu nemuzu najit, nicmene nejsem sberatelka krabicek. :)
    KABIS
    KABIS --- ---
    MESHCA: diky diky :) uz jsem natesena jak male decko :))
    ZACK
    ZACK --- ---
    Ad predprodej, kde budete porizovat?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    KABIS: Tak jsem se konecne dopidila k oficilani informaci o tom, kdy vikendova beta zacina. West and Central Europe (CET, UTC+1): Friday(Patek) 15:00 to Monday(Pondeli) 7:59
    POMPO
    POMPO --- ---
    Kdyz se poohlizite po tech guildach atd...
    Nejakej tip na EU, anglicky mluvici, non-HC, co nejvetsi ale pritom ne uplne open, Guildu?

Ceskou komunitu opravdu ne...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    OSCURO: mne to tusim nabizelo vic servru na tu betu
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SIRLOON: Na launch nebo na betu? Beta jede na jednom serveru - Nexus (vsichni puvodni closed beta budou na nem, chary nejde prenest). Na eventy se pridavali dalsi tri realmy.
    Na launch jsou pak (zatim neofiko info) planovany 4 servery - Europe 2:PvE a PvP a USA PvE a PvP. Kolik tam bude pak realmu nikdo zatim nerekl.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    horda nebo alici?

a porad nevim ten server kde maji byt ti cesi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam