• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Jinak addony "must have" jsou dele jak mesic na nastence (jen ted musim dat aktualni linky)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Na junkit jsem postla spatny odkaz. http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220002-junkit
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    MALY_BOBIK: Nejde o to, ze to tam neni. Partaci se defaultne zobrazuji na mape , jako bile tecky. Ale tenhle addon z toho udela napriklad veliky oranzovy trojuhelnik, takze je to trochu prehlednejsi.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ASACHI:
    SUMI:
    Tyhle mam uz proverene od nejakeho ledna. Autori porad aktualizuji a pridavaji vychytavky. Tyhle jest enejsou aktualizovany na nejnovejsi API. Takze je treba je v addonech ve hre rucne povolit.
    Bijiplate meni zobrazovani hp/stitu nad sebou, coz je prehlednejsi a celkove chovani nameplatu a je uzasne variabilne nastaveny. Umoznuje napriklad nastavit zobrazovani resoursu pod vlastni hp bar nad postavou, takze neni treba sjizdet ocima uplne dolu a velmi efektivne vyuzivat spelly. Pro healovani je napriklat uplne nezbytny. Protoze se da nastavit, abych trvale videla hp vsech lidi v parte i kdyz nejsou zraneni a aby zmenili baru, kdyz prislusny clovek klesne na %hp, ktere sama nastavim. Umi toho hodne.
    Navmate je zase primarne urcen na lepsi zobrazovani gathering zdroju na mape a minimape. Kdyz se daji odlisit nejen barvy nodu jednotlivych profesi, ale i ruzne tiery napriklad ore. Co je uzasne tak moznuje zacpat hubu taxikari. Dale zibrazuje path objekty na mape a lore knizky a kostky. No a v neposledni rade umoznuje nastaveni jine, vetsi nebo jinak barevne ukonky pro party memebery.
    Junkit je opravdu jednoduchy prida k prodejci do leveho horniho okenka tlacitko Sell all junk.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ASACHI: nekde jsem tam postrehl party member na mini mapce nebo target
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MESHCA: To je uplne perfektni ... Díky ! Nevim proc, ale addony me doted nenapadlo pouzivat. Vyzkousime v dalsim beta weeku.
    SUMI
    SUMI --- ---
    ALONSY: Taky mě nejvíc štve to měsíční čekání. :D Level Up si hrozně užívám, zatím nejlepší ding z mmo pro mě. :)

MESHCA: Díky! Junkit určitě využiju! :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ASACHI:
    Na lepsi orientaci, kde jsou clenove party na mape doporucuji addon navmate.
    Ja osobne jeste mam moc rada jine nameplaty v addonu bijiplate, ktere umoznuji videt jmeno partaka na hodne slusnou vzdalenost a barevne odlisne od zbytku jmen.
    A kdyz uz jsme u addonu, tak treti addon z meho seznamu "you must", ktery sice nema nic poslecneho s partou, ale je uzitecny je junkit, umoznujici hromadne prodani junku u vendora, je junkit.

Odkazy:
    http://www.curse.com/addons/wow/junkit
    http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220006-bijiplates
    http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220031-navmate
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Vim ze si porad stezuju, ale mel bych technickou otazku ...
    Je nejaky rozumny zpusob, jak najit clena party?

Jak hrajeme se zenou, tak ztratit jeden druheho je naprosto trivialni vec ...
    Jde nejak nad cleny party udelat nameplate? Anebo zahajit GPS navigaci k nim?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jej, takových stížností.. Lidi prostě nikdy nebudou spokojení :)
    Já si první betu užila parádně a jediná má stížnost je k tomu, že musím na hru čekat ještě měsíc :)
    PvP je teda děsný zmatek, ale jde jen o zvyk. A co je na level up přehnaného? O.o
    Naopak jsem si říkala, že s tím si mohli vyhrát i trošku víc, řekla bych, že vedle ostatních her je ještě dost nenápadný...
    No, uvidíme. Hlavně doufám, že opraví ty nejhorší bugy – hlavně ten, že si to hromada lidí nemůže ani nainstalovat :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Mě se nelíbí akorát ten systém lootu need/greed, kterej jsem nikdy neměl rád a jsem trošku rozpačitej z nízký variability zbraní (jedna zbraň na classu), na druhou stranu chápu, že se classy budou mnohem líp balancovat. Nejdřív se mi nelíbil pixar vzhled hry, kvůli kterýmu jsem nakonec nebral SWTOR, ale nějak jsem si na to zvyknul, sedí to k tomu.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Co me dal trochu vadilo ze hra je behem expeni dost extremne level based.
    Na lvl 14 je extremen snadne zabit cokoliv lvl 13 a mensi.
    S lvl 15 mate problemy a 16+ je velice obtizne.
    Cekal bych daleko mensi odstupnovani nez tenhle uz dost zastaraly pristup.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Feedback mych dvou kamaradu z Dia3, kteri tento vikend zkouseli W*. Oba dva kritizovali prehnany vzhled level upu. A jednomu z nich vadil vzhled datachronu, ale neprekonatelny odpor ziskal k ovladani kamery pomoci mysi.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Nepochopil jsem u engineera proc ma prave 2 boty a nejde to mnozstvi (nenasel jsem na to ani AMP) ovlivnit.

Skoro bych cekal, ze tam bude neco, co dovoli mit casem 3...
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    POMPO: Vyzkousej melee classu nejakou.
    Ja nenavidim ranged classy v teto hre, protoze mi to prijde jako tab-targeting, kde me jen prudi neco navic.
    Melee se hraje uplne stejne jako v kazdem jinem tab-target MMO, pac vsechno co mas ma 150 stupnovy arc pred tebe = nemusis to vubec resit. Warrior me aktualne bavi asi nejvice.

Koupil jsem betu i moji manzelce, ktera vzdy wowko brala jako grafickou nadstavbu na chat, chodila 25 man raidy s pochybnym progressem a te se naopak hrozne libi ten combat, tak ja nevim no :) // hraje espera //
    POMPO
    POMPO --- ---
    Tak jsem si to o vikendu konecne vic zkusil. Sdilim vase nenadseni combatem.
    Asi bylo ukolem udelat nejakej skvelej pristup ale je to spis tajove prumerne...

Path a jeji levleni: Mel jsem scientist a prvnich 5 minut nadseni, dalsich 10 minut nuda, pak znechuceni.

Crafting: nezkousel jsem.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MALY_BOBIK: Ja mam rad BG a podobne ale s mirou. Kdyz si questim, tak mam zas rad klid na to ze si prectu treba datacube. (jop, lorefreak :-D) A kdyz budu mit chut nekomu ublizovat na PvE serveru si dam PvP open world flag a zagenguji si take.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jasný krása konečně to taky někoho napadlo. jinak můj postoj to nemění, nebaví mě jen tupě zabíjet moby
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    MALY_BOBIK: Ony se moc mobky brat nedaji. Pokud das aspon 50% jejich hp dolu a nekdo ji doklepne, tak dostanes 100% expu a doklepavac procenta z jeho dmge. Takze "pomahat" se vylati pro oba.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MALY_BOBIK: Ve w* se o moby nepretahujes :-) Kdyz si natuknes tak mate zisk oba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam