• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: nemám to na max a co můžu soudit když to zrovna šlo. tak se to chovalo líp jak SWTOR. Jen škoda že ta grafika padá.
    POMPO
    POMPO --- ---
    JAPAN:
    Presne. Dneska jakmile mas dost penez a hotovej SW neni problem si servery pronajmout.
    A vic lidi = vice penez.
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: protoze mi Wildstar jede lip jak SWTOR.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: proč by neběžel ?
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: mne spis neni jasny, ze ti na tomhle bezi ten SWTOR :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ASACHI: Patch noty behem bety nejsou kompletni. Nekolikrat to na foru zminili. Obsahuji vetsinou jen zmeny mechanik, ale neobsahuji presne popisy optimalizace ci zmeny souboru. Muzes si treba vsimnout, ze v minulych patch notech nenajdes zminky o novych vzhledech armoru a zbrani ani o zmene map a pod. Stejne tak kazdym patchem se lepsi a lepsi optimalizace a ony velike dropy fpsek.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JAPAN: Ja jsem take hodne zvedava na cisla. Ale nikde nejsou a to jsem hrabala opravdu hluboko. Jedina cisla, kterych jsem se dopatrala, ze pred to posledni betou, kdy tam pustili kazdeho, kdo si udelal registraci, tak meli 200k betatesteru. A z toho jen 75% aktivnich uctu. A ze survey jim betatestri vyplnili, ze 70% jde do preorderu. Ale to jsou opravdu mesic stara cisla. Vic jsem nezjistila.
    Realna cisla budou mnohem vyssi. Ja jsem preordnula teprve minuly tyden. ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: gforce8600 - hra blika z obrazu do cerna, pripadne se ta planeta na zacatku uplne rozhazuje na patvary, zde to vetsinou shodim. Nebo se to samo najednou rozjede ale po cca 1-45 minutach se vse rozjebe a spadne to. Jendou mi to uplne podelalo grafiku i ve widlich
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: O tom nic nevim, mne to frci na plny nastaveni uplne vpohode.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MESHCA: asi to nainstaluju jeste na notas a uvidim. jinak Forum jsem cetl ale moc jsem toho nevycetl ...
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    MESHCA: každé slušnější MMO má vlastní RP server(y) i když tam třeba populace není obrovská, je slušnost dát RP hráčům prostor, kde jim ostatní nebudou zasírat chat :) A IMHO na Wildstar očekávají slušný příliv lidí (bylo by zajímavé vidět čísla preorderů), tak připravují určitě i dostatečný počet serverů.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja bych rekl, ze oni na tom enginu delaji silent updaty ...
    Ja totiz ty release notes studoval, pac jsem mel hrozne FPS spiky a najednou nic, stabilne 60FPS na ultra detaily s 8x AA ... takze za me spokojenost.

U moji drahe polovicky jsem zaznamenal to stejne, jen te jeji starsi komp vice jak +-50 fps neda (predtim nehratelne).
    Je to ale tak mesic co jsem si tohodle vsimnul
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    13.-23.5. probehne rezervace jmen postav a guild (jmena GMek jsou uz zarezervovana). Nazvy serveru pry budou zverejneny brzo (nejpozdeji zacatkem pristiho tydne ;) ). Planuji PVP, PVE, PVE-RP a PVP-RP. Nevedela jsem, ze je tolik RP, ze budou mit vlastni server.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    MALY_BOBIK: Tezko rict. Potiz je v tom, ze me grafika ani na nbku ani na pc nepada. Takze to bude problem nejakeho ovladace nebo konkretniho typu. Na open betu byl slibeny veliky opravovaci, optimalizovaci patch, tak ti drzim palecky. Predpokladam, ze jsi zkousel nainstalovat jine ovladace a prolezt forum, jestli tam nekdo neni se stejnym problemem (a resenim). Obcas me prekvapilo, co to bylo za blbost, co zpusobovala nejake potize.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: myslíte že je reálná šance že je už opravený bug s padanim grafiky a že si to tím padam konečně ňák pořádně zahraju?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALONSY: vždycky bys mohla hrát EVE nebo D3 ;)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZACK: Néééééé! Ve čtvrtek musím pracovat, jsem se tak utěšovala tím, že stejně nebude co hrát (protože po těch beta víkendech se mi prostě do ničeho jiného pouštět nechce) a oni na mě takhle...
    Tak to bude slušné utrpení :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: ach ty drby :)
    Open Beta Is Coming May 8th! | WildStar®
    http://www.wildstar-online.com/en/news/open-beta-is-coming-may-8/
    KABIS
    KABIS --- ---
    MESHCA: ho zkousim akorat, ale dost se mi nelibi...casto by moje odpoved bla neco uplne jinyho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam