• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    SUMI
    SUMI --- ---
    ALONSY: Já jsem hrozně nerozhodnej, můj top je medic, taky miluju tu pohyblivost. Ale vůbec nevím, jakou rasu hrát..:D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    takže dát ještě 9 lvlu na tu 20 a pak uvidíme. zatím mě jako clasa baví.

ALONSY
    ALONSY --- ---
    MALY_BOBIK: Já se nakonec rozhodla pro medica. Esper se mi moc líbí (prostě roztomilej, no...) a spellsinger mi přijde hodně zábavný, ale medic ideálně spojuje rozsah telegrafů společně s pohyblivostí. Esper mi nevyhovuje tím, že musí většinou stát na místě a spellsinger právě tím, jak má úzké AOE. Doufám, že to bude dobrá volba, co jsem četla, tak prý medic není moc vhodný do PUGů, ale z toho co jsem zkoušela mi přijde o hodně vhodnější než spellsinger.
    Adventuru jsem zkoušela s Esperem, jenže to bylo bugnutý, tak jsem se jen ze začátku klasicky stresovala a nakonec z toho nic nebylo :) Snad stihnu tenhle nebo příští týden i toho medica vylevelovat a vyzkoušet jinde než v pvp :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MALY_BOBIK: Jsi oboje cca od 15l-20vl. Je to system trochu jako Diablo 3. Mas paletu abilit a sestavis si 6 skillu co pouzivas a vylepsis ampy a levelem skillu. Mas pak dva ulozene profily tech skilu a casem i tri (napr. jeden se ti hodi na leveleni, dalsi mas do dungeonu na healing a dalsi treba na PvP)
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: Jestli "pistole" znamenaj "spellslinger", tak jako dps te zajima primarne finesse, jako healera insight. Dost abilit pro oba specy mas tak kolem 15lvl, kde dostanes i druhy action set. Tak akorat na prvni adventuru, coz je prvni misto, kde ma specializovany healer smysl.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak na kompu to padá furt.
    notas to ale dává v pohodě!

takže dál jsem si to stavení a přišlo mi vtipný to opravování vesnic. Jinak možnost postavit si uprostřed poušě krám a nebo ve městě stanici co mi dá víc expu taky.

jedu pistole jako healera ale moc mi to zatím nesedlo uvidíme na větším lvlu teď mám 11. hlavně vůbec nevím jaké staty tahat nahoru a na jakém lvlu budu teda healer a ne dps.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: mám tu anténu s 2 mega +- a šlo to za odpoledne
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MALY_BOBIK: to dam nejdriv v pondeli a to uz to bude snad stazeny.. co uz dalo se to cekat ale takovou bidu jsem opravdu necekal. I tak dik
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: a já bych vzal notas a ty si to stahnes
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: a já bych vzal notas a ty si to stahnes
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: možná by bylo i rychlejší (pokud jsi z prahy) si zajet do Liberce dát si pivo, třeba i ZOO ;D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MALY_BOBIK: hmm, to mi asi ted nevyjde :-( aktualne taham tri hodiny a mam stazenych 11%, k zblazneni :-( 250-400KB/sec.. na 240mbps lajne je to pecka.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LIQUIDFREAK: stav se s discem, bydlím teď kousek od Liberce
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    mezi pivákama jsem to testl server on.
    na kompu se to graficky celé sesypalo, notas to dal v pohodě takže problém vyřešen
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ALONSY: ja uz mam preorder. zkusil sem prehodit zpet na US a lognout a ejhle sem ve hre. launcher porad vytrvale tvrdi ze je server off
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SIRLOON: Jestli jsi nehrál ty předchozí bety tak tady požádat o klíč: http://wildstar-online.com/en/openbeta/

Jinak mě nic nenapadá, jede mi to normálně.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ALONSY: ja sem preplej na evropu a porad mam v launcheru server offline
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CLAVEN: Musíš v Launcheru přepnout na evropský server.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    network error: connection closed

má niekto rovnaký problém?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SIRLOON: Ano, melo. Jen nemuzu ozkouset, jsem mimo PC
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam