• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    PALUSHA: Nyxi komunita je hodne roztrhana. Vseobecne se da rict, ze cast lidi miri na PvP, cast na PvE server a podle ankety by tu mela prevazovat Dominioni strana mam ten dojem. Z Wildstar fans cz zase pujdou na Exile. Ja osobne mirim na PvE-EN nonRP server za Dominion. Urcite se pokusim zalozit cesko-slovensky kruh. Guildne se ale na ceskoslovenskou komunitu nehodlam vazat. Nic ve zlem.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Jinak teda k Wildstaru jsem se dostal teprve v sobotu, ale musim priznat ze uz dlouho se mi u MMO nestalo, co prave u tehle hry. Zjistil jsem, ze me to dost bavi no a ted uz se vezu :) Je nejaka nyxi guilda nebo neco kam se da pridat?
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: To se tak obcas stane, s tim se holt musime smirit :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    PALUSHA: Co me nastvalo vic jak trosku je ncsoft vcera. Pry scheduled maintenance. :D
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: Ja tam prave mel ctyrikrat otaznicky na stejny jmeno, az napopaty mi to sezralo. Jde vpodstate o nic, ale taky me to trosku nastvalo.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Taky to vypada, ze mi to az rano sezralo jmeno. Pry kdyz to odpocitava hodinu, tak to jmeno zbazstilo a kdyz jsou tam otaznicky u casu, tak ne. Stejne to zvorali.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Tak se mi to povedlo az ted, ale stale je to z poloviny nefunkcni :) Nez mi to vzalo jmeno, tak jsem musel 4x refreshnout. Good luck ostatnim.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NAVARA: tak ja alonsy :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ALONSY: Jsem zavisly u sveho main charu na sve prezdivce. A bohuzel ji zacal nedavno pouzivat (par let pote co ji pouzivam ja) jisty clovek co udelal neskutecny mod pro Oblivion a je prilis proflakla. :-/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALONSY: zkouším si zablokovat id Fanae :p
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ty jo, co to všichni chcete za populární jména, že na to tak spěcháte? :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    F5,F5,F5,F5 ... Pocit ze ze me nekdo dela kretena.

Carbine ma u me OBROVSKY vroubek. Presne vedi kolik maji preorderu a nejsou schopni to dostatecne pokryt? Tohle je überfail. Jestli se nepochlapi s konektivitou na launch tak me hodne zklamou.
    SUMI
    SUMI --- ---
    SUMI: rezervoval = rezignoval...:D
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Kaslu na to :) Uz jsem tam napsal i jmeno, ale nevidim zadnej timer, tudiz nevim jestli se to ulozilo/ulozi nebo ne .. F@#$ IT.
    SUMI
    SUMI --- ---
    PALUSHA: nejde :) už jsem nad tím rezervoval...moje nicky jsou stejně většinou volný
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Hm, jde to nekomu rezervovat? To reserve tlacitko proste nic nedela :/
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    Tady to jde nastavit ve hře, defaultně tam je jméno prví vytvořené postavy na acc.

MESHCA
    MESHCA --- ---
    GRAGAGROGOG: Ano. Muzes mit account friendy a pak je vidis online at jsou logli klidne i u protejsi frakce.
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    MESHCA: Zajímá mě jestli je to jméno pro jednu konkrétní postavu, nebo jestli má WS nějaký systém pojmenování accountů... Např. ve wowku jsem Gragagrogog#2635 a pokud mam někoho v seznamu přátel, vidím pokud je online na jakékoli postavě.

Ted jsem jen nakoukl do WS a nějaký takový systém tu určitě je...
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: Pardon, nechal jsem se unest a zapomnel na to :)

UPDATE
    Because of some technical difficulties, we will be delaying the opening of Name Reservation until 1PM PDT (8PM UTC).

Name Reservations! How do they work? : WildStar Player Support
    https://support.wildstar-online.com/entries/62677917-Name-Reservations-How-do-they-work-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam