• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PALUSHA: Ja jsem si postavila archeologicky vykopavky na relicy. Mela jsem tam jeden nod, vytezila. Asi o tri hodiny pozdejs jsem se logovala zase a uz tam byly tri nody, z toho jeden nejakej lepsi. Na levelu 15 se jeste tezce odhaduje, jak se veci maj.
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Ja mam takhle relicy a zahradku a profit z toho nejaky je. Kytky maji cooldown na sazenicich (je to ruzny, v desitkach minut), relicy netusim presny casy, ale kdyz tam litam na cooldown, tak tam vzdycky jedna dva nody najdu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    a cas odstavky vime ?
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    POMPO: videl jsem vcera poprvy housing na nejakym videu. Typek si tam postavil minovaci node .. ale trikrat do toho sekl a node byl pryc. Jak casto se to refreshuje? Hadam ze ten profit z toho bude uplne zandebatelny? Vi se neco presnejsiho?
    POMPO
    POMPO --- ---
    Teoreticky by tyhle zdroje v barku mohly bejt drobnym zdrojem financi. Pri cekani na partu treba se tam skoci, nafarmi se matros a zase z5....
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    POMPO: Ano, jsou.
    POMPO
    POMPO --- ---
    MESHCA:
    Takze ty upgrady budou tradovatelny?
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: v hlavnim meste dostanes primy teleport
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    skoda ze mi to nikdo neukaze :( nakou haluzi jsem na FR serveru
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MESHCA: a to je na te mape pro lvly 15+ ? :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    a jeste na jakem lvlu jsou ty baracky :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    nevite kdy to zase pusti ?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    CLAVEN: Zajimavé, já hrál cloth a roguny mne ne neoneshotovali a stunlock jsem prezit dokazal :o) Vyzkouseno ve stovkach duelu :o) Samozrejme, ze sis mohl rouga, nebo maga specnout jako glass canon, ale pak si nemohl pocitat s nejakou extra zivotnosti :) Navic jak rikas, nekoho "oneshotnes" a pak 10 minut cekas :o) To neni zrovna dobrej zpusob boje :)

Ale uvidime, az si WS vyzkousim, tak jim to treba pochvalim a budu rad :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    POMPO: Vyssi tieary farmy a tezitek na materialy muze vyrobit jen architect. Takze koupit v aukci nebo byt Architect. Nebo byt na Ascendancy a rict me. :D Crafting stanice je noavy fabkit, takze nevim jestli se vubec da nejak vylepsit.
    ZACK
    ZACK --- ---
    POMPO: Koupis si lepsi stanici, na seznamu uz jsou, jen jsou cerveny, protoze na ne nemas level.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Jeste otazecka k housingu.

V housingu si muzu za 1G/kus koupit crafting stanici, farmu, nodu na matros... Ale vse jen lvl 1. Jak se to zlepsuje?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    POMPO: V EVE je to celkem fajn, protoze tam jsou i lidi co obchoduji s plexama apod.
    Da se i rict, ze nekdy musis mit 1 plex do zasoby, protoze se stane ze 14 dni nejde sehnat.

Moc bych se te inflace nebal, protoze tady goldy propalis na opravach.

POMPO
    POMPO --- ---
    Vyhoda toho systemu v GW2 je v tom, ze lidi si muzou koupit ty kredity proste za goldy, a jiny lidi dostanou goldy za kredity, co si koupili za prachy.
    To v praxi znamena:
    - zvysuje se cena kreditu - to bude i tady.
    - vic kreditu se nakoupi za goldy nez obracene coz vede k odlive zlata ze systemu a trosku to brani inflaci - to tady nebude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam