• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    OSCURO: Po launch pote spustime ihned Czech speaking circle na dungeons a group PvE a leveling. Ale domovsky guildou pujdu k raid aspiring guilde.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    GRAGAGROGOG: Dle vseho mezinarodni. Vrede.
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    OSCURO: Wat guild?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jak bude vypadat hra na Lightspire?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    hele mne je to jedno. ale vysvetlovat psonkovi ze potrebuju technika aby mi otevrel dvere me moc nelaka
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MESHCA: V guilde se prave voli. Na 90% Ascendancy.
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    SIRLOON: Mno co jsem slyšel, tak na Ascendancy prej pujdou poláci :D Jinak guilda ve který jsem (http://www.extoris.cz/wildstar_guild_roster/ 100+ lidí) pude s největší pravděpodobností na Eko za Exile.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: takze Ascendancy a Hazak?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Jsou vyhlasene realmy:
    NA PVE: Avatus, Caretaker, Mikros, Orias, Stormtalon, Thunderfoot
    NA PVP: Pago, Pergo, Widow
    NA RP-PVE: Evindra
    NA Oceanic: Myrcalus
    Europe PVE: Ascendancy (EN), Eko (EN), Ikthia (DE), Kazor (DE), Stormfather (FR)
    Europe PVP: Hazak (EN), Progenitor (DE), Treespeaker (FR)
    Europe RP-PVE: Lightspire (EN), Toria (DE), Triton (FR)

Zdroj:
    http://i.imgur.com/FhDmySk.jpg
    https://www.facebook.com/WildStarOnline/posts/683343108406133
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: ok, opet, "stat u sebe" jsem nemyslel ze musi STAT, ale ze se musi pohybovat blizko k medicovi. ty si dycky z celeho meho prispevku vytahnes jedno slovo a stavis na tom cely prispevek, ktery je totalne mimo to, co jsem myslel. budu se holt asi muset presneji vyjadrovat, kdyz se tu nepouziva mozek ...
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: A kdo nuti partu stat, medic? Ale kde ze... parta se bude hybat at se to healerovi libi nebo ne, at nadav anebo ne a at kvuli tomu umrou nebo ne. Za celou dobu, co jsem hrala W*mi nikdo nikdy nepostal, vsichni vyskakovali ze spellu a nebo cele range a snazili sebe sama zabit naprosto nelogickymi dashi. A po launchi to bude jeste znatelnejsi.
    Healer ve W* proste nedonuti partu stat i kdyby se stavil na hlavu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: no, 5 support spellu, coz je hodne velke procento, je targetovanych. takze ano, kyble.

a ja do medica nechci jit prave proto, ze pro anreny je to podle me zlo. nutnost cele party stat kvuli healum u sebe znamena, ze bude snadne celou partu cilit i nepratelum a nemoznost medica lecit jednoho typka na ktereho je focus taktez saje. ale mozna se areny budou hrat jinak nez ve wowku, uvidime
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Verim, ze Mental Baner, Phantasmal armor maji vyuziti v arenach. Ale se soucasnym 50% nerfem healu v arenach prestal byt healer tak zasadni pro areny. Ale s tim tvym postojem mas rozhodnuto, jdi do medica a je to, ne? :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Kyble = 5. Bolster (ktery nema zadny moc veliky heal ale pouziva se k rychlejsimu generovanii psi pointu, tudiz je jedno na koho s epouzije), Mind over body (nevyhodny pomer heal/focus), Mental baner (ktery snad pouzivam jen ja, to tak vypada) a Phantasmal Armor (to neni heal, ale je v support vetvi) a Warden (ted uz nevyhodny kdyz je mobilni soothe).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: ano, myslim presne takove spelly, proste stare dobre "whack a mole" na unit barech. Tech spellu ma esper kyble
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Myslis spelly, ktere maji efekt jen na jednu osobu? Jako Mind over Body nebo Bolster a jejich efektivni rozdelovani mezi partu? Tak to bud rad, ze nezvazujes hrat SS healera. Ale pokud hrajes jen 2vs2 nebo v3s3. Tak jednotlivy party memberi jsou namapovani na klavesy F1-F5. Treba ti to pomuze.
    Ja jak pvp hraju max v BG a do aren planuju jit az po launchi, tak asi nejsem nejvhodnejsi osoba na posouzeni healovani v arenach. Kdyby slo o BG, Warploty, tak si dal stojim za svym, ze esper je vybrony group healer bez zadneho loveni hracu mysi nebo tabem nebo tak.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: mozna jsem se vyjadril spatne, pod tab targetingem jsem nemyslel oznacovani nepratel tabulatorem.
    V souvislosti s healovanim, o kterem jsem se bavil, jsem tim mel na mysli spelly, ktere targetujes rucne na konkretni cil klikanim na jejich "taby" (unit bary ruzne).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam