• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Jestli se nekdo zajima o Boomboxi. Tak tu je mala posbirana statistika. Maximlaniho poctu boomboxu dostahlo 716 lidi (a ja mezi nima nejsem - fnuk). Hraci spocitali, ze maximalni pocet by mel byt asi 128 boomboxu. Ja jsem se za sebe dopocitala k nejakemu cislu jako 80-90. Takze pro nas poctive to znamena kazdy den po 3-4 mesice male vanoce.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    CARB6N: Naseho.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Jestli naseho, tak dneska musim dat B.J. Blazkoviczovi poradne zabrat:)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MESHCA: v 9hod. naseho nebo US?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Zitra v 9.hod. rano se spousteji servery. :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Pred cca 3 hodinami wipli charaktery. :'( RIP. Pred 4 miliony charakteru uz je v kremikovem nebi.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MESHCA: Uz se nemuzu dockat tehlech oldchool RPG solo pribehovych instanci.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Zacnete si davat pozor na videa a texty o W* na netu. Nekolik lidi (vcetne me) udelalo Drusera instance. Nekteri zacali spoilovat pribeh na netu, coz se me osobne dost prici. Tak pokud si to nechcete skazit, budte obezretni. Stoji za to si to neskazit, pokud mate radi velike pribehy plne sahodlouhych textu a necekanych zvratu, tak budete nadseni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OSCURO: Nemám plán, rozhodnu se na poslední chvíli pro některý Dominion-EN server, a čtyři možnosti mi anketa nedává :o

Např. netuším podle čeho bych měl rozhodnout mezi Asc a Eko...
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    [SERVER ERROR]
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    ALONSY: Mno ono se to tu tak nějak plánuje rozdělit na několik 20man group(zatím je určeno vedení pro dvě), každá bude mít vlastní vedení, klidně jiný loot systém i raid časy. Přijetí do guildy je pomalu automatika, ale přijetí do raid skupiny si zas budou řešit sami oficíři té dané skupiny... Bohužel se vývojáři rozhodli udělat 20 a 40 main raidy a k tomu aby ses dostal do 40ky musí mít všichni v raidu zabitý 20man. Takže si moc nevybereš, i kdybys chtěl udělat co nejmenší guildu a "sáhnout" si na 40ky, stejně budeš muset mít v guildě aspon 50 lidí :P A to, že máme v roosteru 120 lidí neznamená, že se na to půlka nevysere ještě před max levelem.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: A proto jdu do Evropske guildy. :) Presne jsi to vystihla.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Velká česká guilda je zaručený recept na katastrofu.
    Skoro bych to viděla na nějaký seznam těch větších českých guild a začít uzavírat sázky, za jak dlouho se rozpadnou a rozdělí na tři malé, které se budou vzájemně do nekonečna pomlouvat :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Pro ty, co byste chteli hrat v ceske guilde, tak se podivejte na stranky www.extoris.cz budou hrat ne Eko Exile a e jich pry prez 120.
    SUMI
    SUMI --- ---
    PALUSHA: taky jsem pro :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Nechcete nekdo udelat anketu, kdo jde na jakej server, at je to tu porad videt? Udelal bych, ale nejak nevim, jak na to :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: Diky za tip, parada!
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Já+1 jdeme za dominion-Hazak a za exile-Ascendancy.
    SUMI
    SUMI --- ---
    My jdeme na Hazak (já +-6 lidí). :) Tak kdyby tam někdo šel taky, tak se klidně ozvěte. :))
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    Mno neni problém ten authentifikátor zálohovat, jinak není třeba to mít přímo na telefonu, umí to i WinAuth.

S tim serverem je to blbé no... asi největší cz/sk PvE guilda míří na Eko, ale pokud by se dalo domluvit s větším počtem cz/sk lidí, šlo by to ještě změnit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam