• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    AVATAR: no ne, ja hlavne netusim o jakym okynku s X mluvis. jediny co mi vyskakuje sou errory z addonu, za ktery si muzu z vetsi casti sam pac se v nich hrabu bez dostatecne dokumentace, nebo sem je nemel aktualizovany :)
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    *ťuk ťuk* žádný problémy s hrou nepozoruju, ani jeden error nebyl. Zpomaluje se to akorát ve větších městech, kde je víc NPC, ale kdekoli mimo to krásně jede na ultra high. Je teda pravda, že jsem zatím víc než dvě hodiny ve hře nebyl, a i to je s mým volným časem úspěch.

Jinak betu jsem zkoušel za Exile a teď jedu Dominion a přijde mi to daleko zábavnější :)
    SIRLOON: tak promin, ze mi to nefunguje tak hladce jako tebe... budu se snazit polepsit :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    LAAZI:
    TRAGED: nz! :o)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SUMI: Diky za treti.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    AVATAR: Jj, x se mi také stává, sem tam to lagne, ale divila jsem se, že to i po dvou hodinách šlo přepínat do windowsu bez problému, i vypnutí problěhlo hladčeji než u ostatních her.
    ASACHI: zadnej zazrak nemam, ale na stejny problem si tu uz nekdo stezoval, ze se neuvolnuje pamet. Za me netreba pitvat, stejne na to vic jak hodinu v kuse neurvu :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    AVATAR: A jaky mas pocitac? Ja nic takoveho doma nepozoruju a to nejstarsi kompik ma jen 6GB ram a dava si to na ultra detaily 1980x1200 bez problemu cely den hrani
    tak jsem dojel vcera tutorial za dominion a ten fanatismus me bavil vic, nez ta druha frakce, kterou jsem hral ve weekendove bete.

ale musim rict, ze mi to prijde tezce neodladeny. Kazdou chvili mi vyskocilo nekde naky okynko s velkym x, casto jsem mel velky lagy a po hodine hrani se hra brutalne zasekala. Po alt+f4 se to seklo a zasekalo komp tak, ze se task master spoustel dobrych pet minut.

Tutos mi prisel fakt zdlouhavej, tesim se na vic akce, tak snad se dockam ;)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    NAVARA: No, to jo, ale "pak" je kdo ví kdy :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALONSY: stejně si to pak koupíš :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    No vida, stačilo si postěžovat, to nikdy nezklame.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak konečně jsem se k tomu dostala, celý den naprosto natěšená a teď network error, can't connect...
    Zkoušela jsem měnit regiony, Googlovat a nic, prostě smůla:(
    To je to jen na těch sedm dní, grrr!
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    SUMI: dik za druhej \o/
    SUMI: dik za prvni
    SUMI
    SUMI --- ---
    ZDTG09T5QCSNI8ZP68MO
    ZDTJN7JB5KN72VI3577A
    ZDUAEDDUL7GD00CDT1TC
    FURRYK: treti nekdo vyzobnul
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SIRLOON: na nastence je polozka rakdek kam si kazdy muze napsat jaky ma zrovna char a vse o nem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam