• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OSCURO: me furt jako HRACI, ne jako CTENARI, prijde retardovane schovavat pulku "lekrace" do popisku questu. radeji bych questy, ktere jsou lekracni provedenim, ne ze je to "zabij 10" a je to nejak vtipne okecano :(
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: hmm dokumentace... no kdyz to rozkliknes tak zjistis ze tam moc ty dokumentace neni. spis zadna :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    HOLAKAC: NC soft tomu dela maximalne distribuci a poskytuje servery, jinak veskery vyvoj a nasledne updates a patche si resi Carbine jako vyvojari.
    Co jsem hral L2 a Aion tak blize to ma k Aion, ale nejblize je to k WoW. Od NC soft her je to dost daleko stylem. Setting - Firefly a vse prehnane ( doslova - Over the top, balls to the wall) Prijemne cerny humor. Kdo nerad cte a jde "tupe za sipkou" prijde o vice jak pul legrace v questech.
    Themepark dotazeny k dokonalosti na questing. Open PvP na serverech PvP, BG (tri), Areny, Raidy (20 a 40).
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Je zajimavy, ze zensky stavi hlavne uvnitr a muzsky hlavne venku :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JULIAN: nn hraval jsem zasadne healer/support kvuli snadnymu shaneni party

dik za info, asi si pockam na prvni update beztak, nebo az skonci leto o.O
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HOLAKAC: jsi ten clovek co si zasadne rolluje rogunu a pak dorazi lidi s pulkou HP? :))
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    HOLAKAC: samozrejme, ze tam je open pvp... co jsem tak slysel tak Stranglton (nebo jak se to pise) bylo klidny misto :)) ale to je cca lvl25 kdy se to fakt zacne sekat
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Carbine. Reagují i na redditu a jinych forech. Open pvp na pvp serverech...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ELPASO: tam neni open pvp ? musim do bg ? jaaaj, tak to je u me velky minus :(
    MESHCA: to jsem prehlid, nicmene kdo potom dela customer care a zajistuje komunikaci hraci <> vyvoj, jestli vubec nejaka je ?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    SIRLOON: http://wiki.wildstarnasa.com/index.php?title=Main_Page Dokumentace k Hustonu a apolu. Mimochodem vsechny Carbine Adony jsou open source.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    HOLAKAC: Jen drobna technicka. NCsoft je distributor. Vyvojari jsou Carbine.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    HOLAKAC: to stebou souhlasim, prvnich 10 levelu je spis vopruz. ale zkusis si i BGecka, postavis barak a das instanci ve vezeni (ktera je imho super)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JULIAN: 7dnu s limitem 17lvlu (nebo 20, tj fuk) toho moc nevypovi, kdyz v tehle levelech stravis desetinu ci min casu. Asi si pockam co se z toho vyklube po prvnim nejakym updatu. Jsem vuci NCsoftu velmi skepticky ;/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HOLAKAC: L2 je grindfest s castle siegema. tohle je quest grind a taky to ma neco jakoze castle siege (ale klasicky jako themepark style, nemuzes o to prijit). S GW a Aionem to ma taky sem tam neco spolecneho, ale ne zas takmoc (rozhodne to neni "fakt stejne"). Spis je to wow-clon.
    Nejlepsi ale bude si to zkusit, daji se sehnat 7mi denni quest passy.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Muzete nekdo srovnat WS s jinejma NCsoft hrama ? idealne GW2/Lineage 2/Aion ? Pri pohledu na videa, gameplay, a letmy pohled na classy mi to prijde +- stejny, krom sprintu/skoku.
    Zajima me levelovani - questing vs tupy grind, otevrenost pvp (L2 ftw), mass akce apod. Z videi na YT mi to prijde fakt stejne, a davat za to 60 + 15/mesic mi prijde dost. Zvlast po zkusenosti s NC co udelal s L2 (pay 2 win grindfest zahlcenej botama)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    NAVARA: :)))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELPASO: klid, najdeš si tam nějaké děvče a budete raidit spolu - teď už žádnou, co by ti od toho odváděla pozornost, nepotkáš :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Slíbený screenshot :)

ALONSY
    ALONSY --- ---
    ELPASO: V trialu to nefunguje :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: bohuzel, levlovani je trapna nuda utikanim za sipkou. V tomhle smeru se ale obavam nic noveho nevymysli, pokud chces jednoduse bez namahy (tj questama zabij x/ sezen y/ klikni na z) zabit spouste lidi spoustu casu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam