• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVARA: po stazeni mi to ukazalo soukromej mejl a pracovni. zadne provazani na NCsoft jsem tam nenasel ...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MALY_BOBIK: google authenticator je vázaný na email, takže stačí aplikaci znovu nainstalovat, znovu tam autorizovat ten email - a jím generované kódy budou platné
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: právě že na úplné zrušení potřebuješ klíč
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak poslali měj že to je zrušené a že se mám příště kouknout jak to zrušit. Ještě mi teda mohli napsat jak předejít kliknutí telefonu
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: Po mne to nikde klic v accountu nechce, ale je fakt, ze az uplne vazne zrusit jsem ho nezkousel.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: Klekl mi telefon a musel jsem dát tovární nastavení takže se nedostanu do hry a ani nezruším na úctě to že ho to nebude chtít.
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: myslel jsem to vazne, nevim jak ty, ale ja mam do ncsoft accountu pristup bez klice a muzu si ho tam v klidu kdykoliv odebrat.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ZACK: ciwe fakt to mě nenapadlo fakt diky za radu. O.o
    ZACK
    ZACK --- ---
    MALY_BOBIK: A v cem je problem? Si ho zrus v account managementu sam, ne?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MESHCA: tak zrušení security key abych se dostal do je podle mě důležité
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MALY_BOBIK: Na zacatku launche 2 dny, ted den.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    MALY_BOBIK: Den.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    MALY_BOBIK: Na zacatku den, ted i tyden (zalezi na tom jak to bylo dulezite).
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Jak dlouho jste čekali na to až vám napsali ze support centra?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NAVARA: prave ze ne. alespon na eku litaji boti, co se nejspise portuji mezi ruznyma instancema serveru a tezi mineraly. horsi je, ze obcas ty mineraly doserou tak, ze do nej kopes jak blazen nebo kopnes jen jednou a nevypadne z nej nic. lidi na chatu na to taky docela nadavaji
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kdyz jste u tech craftu, jake crafty se tak nak nejvic hodi ?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SIRLOON: mám minera a ukázáním laserem na šutr se během dvou vteřin komplet rozpadne a vyhází hafec materiálu?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    krapet me zacina srat to tezeni rudy ze ktery nic nepada...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    NAVARA: no v SWTOR jsem ticket udelal cekal den a pak me to prestalo bavit (i oni ti pak pisou ze pokud spechas mas voalt) tak sem zavolal a problem byl vyresen do 5 minut. Myslel jsme ze je to tu podobne
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MALY_BOBIK: kde to žiješ, oni si s tebou povídat nechtěj - to je jak hledat telefon na Blizzardy nebo Steam :) i EA ti na svém čísle řekne leda ať si založíš ticketíček a pokorně čekáš
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    shanim cislo na call centrum nevite nahodou ? zaboha ho nemuzu najit :((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam