• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: ELPASO: To druhy, jak jsem mel radost, tak me nenapadlo, ze jeden a ten samej predmet je jednou bop a podruhy boe. Sorry za desinformaci.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ZACK: AMP od vendora za repku je BOP!
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: Tohle me zaujalo. Opravdu jsi zkousel koupit amp za repku a nebyl boudnuty a sel tradovat? A nebo tohle usuzujes z toho, ze uplne stejny amp je i v aukci?
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    CARB6N: Bohuzel je warr strasne nudnej na qsteni:( Od lvlu 9 do 24 jsem udelal snad jeden qst, zbytek pres pvp.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    ALONSY: Mam na to podobnej pohled jako ty. Na solo PvP mas jako healer nejvetsi prinos pro team. Ale DPS warrior je taky zabavnej! Je to akcni, ma to def stance na noseni masky, passive snare, pull, 40% healing reduction a brutalni burst. Sice jsem nebyl schopnej delat DMG jako SS, ale v poctu killu je warr neprekonatelnej.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Ji to prijde takove proto, protoze mela 4 nebo 5 abilit a bylo to na nizkem lvlu.
    ZACK
    ZACK --- ---
    Což mi připomíná, jak jsem tu řešil ten nakup pve ampu, ukázalo se, že reputaci je třeba jen na nákup a amp se pak dá přeposlat/prodat bez omezeni, takže za lehce vyšší cenu jsou pak k dispozici normálně v aukci. Kdyby byl někdo zmatený jako já.

ALONSY: Pokud ti prijde zvlastni, ze v teamove hre 10v10 je duraz na spolupraci vice hracu, tak ti to asi nikdo nevysvetli. Ten healer ma vliv taky hlavne proto, ze healuje ostatni v teamu, ne? :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak včera jsem chodila pvp s altem, a jen jedna prohra, to bylo sice fajn.
    Jenže dělat pvp jako DPS je prostě neskonalá nuda. Jasně, asi to dělám špatně, ale i přesto... Jeden (dps) člověk fakt nezmůže vůbec nic... Ten healer má aspoň nějakou šanci a vliv na tu hru.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    kdyby si nekdo chtel hrat s modylkama :)
    XeNTaX • View topic - Wildstar Audio
    http://forum.xentax.com/viewtopic.php?f=17&t=11453
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MESHCA: Hezky, skoda, ze neni video :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Prvni kill Ohmi (final z 20-man) v EU. Na serveru Hazak. http://i.imgur.com/9CSjKBN.jpg
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Doporuceni ohledne spoileru z textu a videi o Strain patchi, ktery ma vyjit na zacatku cervence. Pokud mate radi pribeh W*. Tak doporucuji pred tim nez zabrednete do nejakych videi ci textu o novem patchni (a ted nemyslim patch notes), tak rozhodne udelat Drusera instance. Jsou to solo instance, ktere zacnou levelem 35 prvnim portalem v Illiu/Thaydu. Do levelu 50 je jich celkem 5(zatim). Bez nich bude velmi tezke brzo odolavat jakymkoliv spoilerum na internetu a to vcetne flicku, streamu, textu a i primo od Carbine.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    CARB6N: Jo takhle :) No uvidime no, zeptam se jich a nejak se domluvim, kazdopadne diky moc za tip :) Dobry pvp mam rad :) PvP kde je clovek zoufale zergovanej je desny :D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LOBOTECH: Mel jsem na mysli "nutny" jako predpoklad pro inv do raidu, ne pro jeho nezbytnost pri hrani. Ale nejsem si jistej, jestli se nebrali i lidi bez TS.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    CARB6N: No priznam se, ze slovo "nutny" bych fakt nepouzil, ale tak na poslouchani se to da no :) Aspon si nekdo muze zarvat lehceji o pomoc, kdyz chteji ukrast tu nasi :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LOBOTECH: Ten TS je IMHO nutnej, microfon ne. Ono je dost dulezity vedet, ze se bude AoE CCckovat, abys mohl zvedat masku...:)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: plysovou mrkvicku na postel!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Stroj uz ma nejakej ten rok za sebou, ale WS na nem vetsinou ejde celkem bez problemu, jenze casto se stane, ze mame desny odezvy. Asi to bude server, jenze vetsina ostatnich rika, ze jim to jede v pohode. Jeste mozna neco u providera.

SIRLOON: Me vcera padnul v instanci nejakej FAB na instanci do domecku :D Trochu sme to podcenili a ve trech sme neumlatili posledniho bosse. Celou dobu zadny dropy ani expy, tak nevim jestli za to vubec neco je, nebo jestli je to jen takova sranda :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    SIRLOON: Exile? My Nadrazene Rasy varime nejaky hopsinky :) Jako nerad to priznavam, ale housingem travim nejak nechutne moc casu, tuhle jsem se pristihl, ze jsem prosral hodinu casu jen tim, ze jsem zkousel kam nejlip zasadit stromy na strechu svyho raketodomu (na zemi mam rad prostor, tak vysazuju les na stese no). A jak jsem byl spokojeny sam se sebou a skoro jsem se placal do stehen, jak pobaven tou cinnosti jsem byl. Pak jsem se pet minut stydel, nez jsem zjistil, ze mam nejaky plysaky.... well... kam a jak velky pujdou dat ty, hmm na kridlech je jeste misto :) Mor!
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: ja dostal balik pro rozsireni baracku a je to nejaka minihra na skakani po prasatech. docela me to chytlo a ma to i zajimavy dropy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam