• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Me zas prekvapili ze me prodlouzili automaticky. On tam pri koupi byl trosku zmatek v tec subscritpion options me prislo a myslel jsem ze nemam zadne reccuring sub.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: no oni se mně ale vůbec neptali, prostě to rovnou zrušili :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Ferovej pristup :) normalne to musis z billingu pacit, kdyz chces nezaplatit :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    sem myslel že budou chtít zaplatit? :o

Dear Navara,
    Your WildStar subscription has successfully been canceled. This subscription will no longer auto-renew, and you will not be able to log in to WildStar after your current subscription expires.
    Sincerely,
    The WildStar Team
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: Security by obscurity je Bezpecnost skryvanim, typicky uzavreny kod.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Jediny, co nahrava gold sellerum, jsou curaci, co si to kupujou.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ten patch nějak nahrál gold sellerům, ne? Dneska je to dost síla ten spam
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAGED: jako že ještě schází požadavek na videokameru, aby mohl systém vyhodnotit, že při zadávání skutečně stojíš na jedné noze a v ruce držíš lžičku s vejcem?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Hele v BGckach od lvlu 30 je to nejak srovnany lvl 39 - 49 spravne? Jak moc dela gear dannych lidi? :) Obcas totiz narazim na nekoho, kdo mne utrati doslova na tri rany. Pritom v outdoor PvP jsme bojovali 2x lvl 34 (my) proti lvl 35 + 50 (oni) a rubali sme se dobrejch 5 minut, nez jednoho z nas sundali.

Jinac me v BG pekne serou boti. Hlasovani na ne moc nezabira.

btw: Stava se vam nekdy, jak kdyby se na vas nalepil clovek, kteryho sleduje 1 - 2 dalsi hraci a utocej vzdy synchrone do jednoho cile? Jakmile zmeni on target, tak ti dalsi (a nejsou to zadni roboti, proste dalsi hraci) ho instantne zmenej taky. Nejakym komunikacnim prostredkem to nebude, protoze to je doopravdy otazka ani ne vteriny.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: Obscurity je neco uplne jineho....
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JAPAN: Myslim ze od tehlech problemu je jejich support, tady to asi nevyresime. A me zatim se vsim vysli maximalne vstric.
    ZACK
    ZACK --- ---
    JAPAN: treba to delas sam ve spanku :)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    ALONSY: to mám taky, navíc NCsoft posílá při každém přihlášení z nové IP email s potvrzovacím kódem, pak se můžeš podívat na IP z kterých se můžeš lognout do účtu.

ZACK: pravděpodobně ve spánku, mi nějaký číňan vlezl do ložnice, vzal telefon, mojím prstem ho odemknul, pak celou noc botoval na mém accountu, smazal veškerou aktivitu včetně postavy na které hrál, vrátil mi telefon a odešel :D
    ZACK
    ZACK --- ---
    JAPAN: se spis zamysli, kde mas diru :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    NAVARA: Taky mě to nebaví :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALONSY: no měl jsem ho, stejně jako mám na blizzardu apod, a zrušil jsem ho páč mne vyloženě sralo - nejenomže zadávat při každým přihlášení (vs týdně, případně vůbec pokud je startováno z battle.net klienta - který ho ovšem chce), ale ještě přes debilní randomizovanou klávesnici...

ukázková obscurity...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JAPAN: Neděje, protože mají dvoufázové ověření :)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    Panejo, tak jsem hrál dva dny v head startu a uznal jsem že to prostě není nic pro mě. Mimo betu jsem tedy nahrál asi tak 5 hodin... a dneska mi přišel mail že prej "Third Party Exploit" a mám suspendnutej account :)
    Jestli se tohle děje i lidem co to ve skutečnosti hrajou, tak je dost lituju :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: Díky. Já se vždycky snažím číst i ten příběh, jenže vždycky na to zapomenu u první části a pak se ztrácím. Každopádně teď jsme na Farside a vážně se to rozjelo. Super atmosféra, vtipný, zábavný a, dokonce i doopravdy originální. (V rámci možností). Fakt spokojenost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam